Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΡΑΓΙΑΔΩΝ... ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" - ΠΕΜΠΤΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011 - ΑΡ.Φ. 519

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΪ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΕΛΑΣΙΤΩΝ Ο ΝΕΟΣ Α/...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΪ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΕΛΑΣΙΤΩΝ Ο ΝΕΟΣ Α/ΓΕΕΘΑ - "ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ" ΑΛΛΑ... Ο ΝΕΟΣ Α/ΓΕΣ! ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ - ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΑΝ ΣΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ 16 ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΣ! - ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΣΤΟΧΟ”: 

"ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ" ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΚΩΛΟΣΠΙΤΟ" ΤΗΣ ΑΓΡΑΜΠΕΛΗΣ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΝΗΜΗ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ - "ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ" Ο ΖΕΡΒΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!

ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΟΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ; ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΛΟΓΙΚΗΣ...

-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ "ΣΤΟΧΟΥ": ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΕΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ! - ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΑΚΑΣΙΕΣ ΘΑ ΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ...

-ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΕΤΕΙΟ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΓΙΑ ΣΥΝΟΜΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΟΙ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ “ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ”  -Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ “ΝΟΣΟΤΡΟΣ” ΓΙΑ ΤΟ “ΜΑΚΕΔΟΝΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ”!

-ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΚΑΙ... “ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ” ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ! -Ο “ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ” ΘΑΜΩΝΑΣ ΤΩΝ ΠΑΡΙΖΙΑΝΙΚΩΝ ΚΑΦΕ, ΝΙΚΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ, ΕΔΩΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ “ΝΟΒΑ ΖΟΡΑ” ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ -ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ... “ΣΤΕΓΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ”!



-Ο ΠΑΣΑΛΑΡΗΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ": ΔΗΛΩΣΙΑΣ Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕ ΤΟΝ... ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ!

-ΤΟΥΡΚΟΦΩΝΟΣ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ, ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ Ν. ΞΑΝΘΗΣ «Η ΑΓΑΠΗ» -ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΕΡΑΝΟΣ ΠΑΝΤΟΥΡΚΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ -ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΑΝΟ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ!



 -Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ... -ΠΡΟΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΑΠΛΥΤΟΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΩΝ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑΧΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ!

-ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΣΤΗ ΧΙΟ!


-ΠΡΟΣΟΧΗ... ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ - ΥΠΟΠΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΖΕΦΡΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ! -ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΟ “ΟΧΙ” ΚΑΙ Ο ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ ΤΗΣ ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ ΤΗΝ... ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ!

-ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ! ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΜΠΟΜΠΟΣΤΙΤΣΑΣ


-ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2006... ΑΠΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ 16ΧΡΟΝΟ, ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ 10ΧΡΟΝΟ...


Μπορεί η πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του "ΣΤΟΧΟΥ" να είναι η Πέμπτη, αλλά η Εφημερίδα των Ελληνόψυχων βρίσκεται στα περίπτερα και τα ψιλικατζίδικα ΟΛΗΣ της Ελλάδος (και της Κύπρου συμπεριλαμβανομένης) και το Σαββατοκύριακο. (και για όλη την εβδομάδα) Δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένα σημείο διάθεσης τύπου, και στο πιό απομακρυσμένο χωριό που να μην έχει τον "ΣΤΟΧΟ". Στην Κύπρο η διάθεση γίνεται από ΟΛΑ τα σημεία διάθεσης Ελλαδικού τύπου. Η ανάρτηση της εφημερίδας ΣΑΣ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και σε εμφανές σημείο τουλάχιστον κατά την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας της. Αν δεν βρείτε τον "ΣΤΟΧΟ" ενημερώστε μας στον stoxos@gmail.com. Να υπενθυμίσουμε τέλος ότι ο "ΣΤΟΧΟΣ" θα βγαίνει ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ αν χρειαστεί... Πάρτε μαζί σας τον "Στόχο" όπου κι αν βρεθείτε.

12 σχόλια

  1. Χαχαχα και Ροβεσπιερος ο Γιωργάκης!

    Τι να πουμε...Πάει...Βατερλω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συνχαρητηρια για το site σας.Το ανακαλυψα πριν 10 μερες τυχαια σε αναζητηση που εκανα στο google για αν β ρω καποιο site που να ασχολειται με τη χωρα μου ,που τοσο αγαπω.Δεν αγοραζω ποτε εφημεριδες αλλα σημερα θα παρω πρωτη φορα τη δικη σας αφημεριδα.Ο λογος ειναι οτι θελω να ενισχυσω με οτι μπορω απο το στερημαμου τνη προσπαθεια σας για να μυην χαθειτε και εσεις.ΚΑι αν μπορειτε θελω μια χαρη πως μπορω να μαθω που γινονται και αν γινονται συναντησεις ανθρωπον που μας αφορα η χωρα μας.αυτα απο μενα και ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παντού....αρκει να κοιτάξεις δίπλα σου φίλε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστω φιλε μου.Απλα αν υπαρχουν ημεριδες η συνεστιασεις για διαλογο και ανταλαγη προβληματισμων και αλλα τετοια πραγματακια.Θα ηθελα εναν τροπο να τα γνωριζω για να συμμετεχω.και παλι ευχαριστω:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΕΣΥ ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΜΑΣ.
    Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΛΠ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΛΕΙΩΣΗ.
    ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΡΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΗΛΙΘΙΟ.ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΟΥ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
    ΒΡΙΣΕ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΟΠΟΙΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 29η ΟΚΤΟΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ.ΕΜΕΝΑ ΚΥΜΑΤΙΖΗ 24 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ 365 ΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΗΦΑΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΓΑΠ είναι ένας επικίνδυνος εκβιαστής που παραμένει μόνο και μόνο για να εκπληρώσει την εντολή που πήρε από τους ξένους πράκτορες για την ισοπέδωση της χώρας.Μας οδήγησε στην εξαθλίωση και στην περιφρόνηση από όλους ακόμα καιαπό τις τριτοκοσμικές χώρες. Οσοι τον στηρίζουν καιτον υποστηρίζουν είναι συνένοχοι στο έγκλημα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλημερα σε ολους σας!εχω γραψει στα πιο πανω post θελωντας να μαθω περισσοτερα.Θα ηθελα να ρωτησο αν θα μπορουσε το site να φτιαξει ενα ειδος live chat.Να μπορουμε να μπαινουμε να σχολιαζουμε κειμενα και αποφασεις.Που σαν (στοχο) θα εχει και το δεσιμο των ανθρωπον που ειναι σαν εμας γεματη προβληματισμους και ερωτηματα.Το Θεωρο λογικο γιατι ετσι σιγουρα γνωριζεις ανθρωπους που ειναι της δικης σου παστας και ειναι καλο να ξερουμε ο ενας τον αλλον.ευχαριστω:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπραβο παιδια για το site σας.Συνεχιστε να ξεσκεπαζετε ολους τους τουρκοσπορους ανθελληνες που εχουν βολευτει στη χωρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στην Θεσσαλονίκη ψάχνω τον Στόχο εδώ και δύο εβδομάδες αλλά δεν τον βρίσκω σε περίπτερα και ψιλικατζίδικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φίλε των 6:39 μήπως μπορείς να μας δώσεις κάτι πιο συγκεκριμένο όσον αφορά την Θεσσαλονίκη; Σε ποια περιοχή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έλλειμα ανακαλύφθηκε στο ταμείο για τα έξοδα του Α/ΓΕΣ μετά την αλλαγή της 3ης Νοεμβρίου. Μέχρι και πίνακες από το γραφείο του εξαφανίστηκαν. Φαίνεται ο προηγούμενος, που ενώ είναι αυτός που έβγαλε τους ευέλπιδες στους δρόμους στα γεγονότα του Πολυτεχνείου το 1973, ξέχασε τις δήθεν πατριωτικές του απόψεις και είπε να κοιτάξει και το συμφέρον του. Καλοφάγωτα "κύριε" Φράγκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.