Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ... ΕΚΑΝΑΝ ΤΕΛΙΚΑ "ΝΤΟΥ" ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΕΤΥΘΥΝΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ισραηλινού τύπου κομάντος έχουν επιβιβαστεί στα πλοία του στολίσκου ο οποίος κατευθεινόταν προς τη Λωρίδα της Γάζ...

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ισραηλινού τύπου κομάντος έχουν επιβιβαστεί στα πλοία του στολίσκου ο οποίος κατευθεινόταν προς τη Λωρίδα της Γάζας όταν μετά από υποδείξεις του Ισραηλινού ναυτικού αρνήθηκαν να υπακούσουν. 

Εκπρόσωποι του Ισραηλινού στρατού ανέφεραν πως δεν υπάρχουν τραυματίες και πως θα οδηγήσουν τα πλοία προς το λιμάνι του Ashdod. Εκεί θα εκφορτωθεί το περιεχόμενο των πλοίων για να μεταφερθεί διά μέσου Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας ανέφερε ο Στρατηγός Gen.

«Οι στρατιώτες του Ισραηλινού πολεμικού ναυτικού, αντέδρασαν όπως ακριβώς είχαμε σχεδιάσει, και εξασφάλισαν την σωματική ακεραιότητα των ακτιβιστών που βρίσκονταν στα πλοία καθώς και την δική τους», είπε o Αρχηγός Προσωπικού των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων Benny Gantz.

Oι ακτιβιστές θα οδηγηθούν στο Τμήμα Μετανάστευσης του λιμανιού.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sigmalive τα ισραηλινά σκάφη συνόδευαν και δύο ζεύγη F-16 τα οποία ήταν επιφορτισμένα να παρακολουθούν τουρκική φρεγάτα που έπλεε σε απόσταση ασφαλείας από το στολίσκο των ακτιβηστών. Ευτυχώς η φρεγάτα δεν έκανε οποιαδήποτε κίνηση κατά την επέμβαση των ισραηλινών κομάντο και αποφευχθήκαν τα χειρότερα.

-----------------------------


2 σχόλια

  1. Αυτό ήταν αναμενόμενο κι ευτυχώς δεν υπήρξαν επεισόδια. Εγώ ρωτώ τους δύο Έλληνες (;) καπετάνιους πόσες φορές έχουν πάει στα Κατεχόμενα της Κύπρου και στην Β. Ήπειρο, όπου ο ελληνισμός υφίσταται πολιτισμική γενοκτονία από το αλβανικό κράτος. Φαίνεται ότι όλοι δαύτοι οι ακτιβιστάδες αισθάνονται κοντύτερα στους Άραβες και τους Τούρκους, παρά στους Έλληνες αδελφούς μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ήταν καν πλοία. Δυο ρυμουλκά στείλανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.