Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Ο υπουργός Μεταφορών της τουρκία Μπιναρί Γιλντιρίμ, σημείωσε πως θα είναι πολύ θετικό στην περίπτωση που επιτευχθεί συμφωνία στο Κυπριακό,...


Ο υπουργός Μεταφορών της τουρκία Μπιναρί Γιλντιρίμ, σημείωσε πως θα είναι πολύ θετικό στην περίπτωση που επιτευχθεί συμφωνία στο Κυπριακό, αλλιώς η Τουρκία θα συνεχίσει την πορεία της με την "Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου" όπως αποκάλεσε τα κατεχόμενα της Κύπρου κατά την παράνομη επίσκεψη του.

Ο Γιλντιρίμ συμμετείχε στην τελετή θεμελίωσης του συστήματος ILS στο αεροδρόμιο, το οποίο εξασφαλίζει σε όλες τις καιρικές συνθήκες την προσγείωση των αεροπλάνων. Μετά την τελετή ο Τούρκος υπουργός συναντήθηκεμε τον Έρογλου ο οποίος σημείωσε πως εξασφαλίζονται σιγά σιγά τα αποτελέσματα της συμφωνίας οριοθέτησης υφαλοκρηπίδας, το οποίο υπογράφηκε στη Νέα Υόρκη.

«Με όλα αυτά δώσαμε το μήνυμα σε όλο τον κόσμο πως υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει η εγγυήτρια μητέρα πατρίδα της Τουρκικής Δημοκρατίας Βόρειας Κύπρου. Και το μήνυμα, ότι η Ρωμαίικη πλευρά δεν μπορεί να πράττει όλα όσα επιθυμεί, το δώσαμε στη συνάντηση μας στη Νέα Υόρκη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Έρογλου.

 Με αυτούς διαπραγματέυεται ο Χριστόφιας και το πολιτικό κατεστημένο της Κύπρου, αντί επί 37 χρόνια να φροντίζουν για ένα και μόνο! Πψς θα πετάξουμε τους μογγόλους στην θάλασσα, θα απελευθερώσουμε το νησί και θα επιβάλουμε της Ένωση με την Μητέρα Ελλάδα. Οτιδήποτε άλλο είναι ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

www.stoxos.gr

----------------------------------------------------------


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.