Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ, ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

Sigmalive: Και η Βάση «Ανδρέας Παπανδρέου» στις σκέψεις του Ισραήλ   Το Ισραήλ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο, πολεμικά μαχητικά να χρησιμοπ...


Sigmalive: Και η Βάση «Ανδρέας Παπανδρέου» στις σκέψεις του Ισραήλ  

Το Ισραήλ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο, πολεμικά μαχητικά να χρησιμοποιήσουν την αεροπορική βάση Ανδρέας Παπανδρέου, στην Πάφο.


Ερωτηθείς σχετικά με το θέμα, ο Ισραηλινός Πρέσβης στη Λευκωσία,  ξεκαθάρισε πως δεν έχει σημειωθεί οποιαδήποτε ασυνήθης δραστηριότητα  Ισραηλινών μαχητικών αεροσκαφών και πλοίων στην περιοχή, κατά τις τελευταίες εβδομάδες.

Απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο αυτό να συμβεί εντός των προσεχών εβδομάδων ο κύριος Harari,  ανέφερε πως στη χώρα του υπάρχει ένα ρητό που λέει πως όποιος είναι έξυπνος δεν κάνει προβλέψεις για το μέλλον.

Ο Ισραηλινός πρέσβης, μιλούσε ύστερα από συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας Σταύρο Μαλά, όπου συζητήθηκαν οι προοπτικές περαιτέρω ενδυνάμωσης της συνεργασίας της Κύπρου με το Ισραήλ στον τομέα της υγείας .

Κληθείς να τοποθετηθεί επί του θέματος των Τουρκικών απειλών σε ότι αφορά στην εκμετάλλευση υδρογονανθράκων από τις δύο χώρες, ο κ. Harari σημείωσε χαρακτηριστικά πως η συνεργασία της Κύπρου με το Ισραήλ θα συνεχιστεί για πάρα πολύ καιρό.

Τόνισε παράλληλα ότι οι δύο χώρες έχουν υπογράψει συμφωνία για την  εκμετάλλευση της αποκλειστικής οικονομικής τους ζώνης και ότι θα συνεχίσουν να συνεργάζονται σε πάρα πολλούς τομείς.

------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.