Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΔΙΝΕΙ ΩΣ ΥΠΟΚΙΝΗΤΗ ΓΙΑ ΧΘΕΣ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Γ.Α.Δ.Θ. Την 11.00΄ ώρα σήμερα (28-10-2011), στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου Θεσσαλονίκης, είχε προγραμμα...


ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Γ.Α.Δ.Θ.

Την 11.00΄ ώρα σήμερα (28-10-2011), στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου Θεσσαλονίκης, είχε προγραμματιστεί παρέλαση πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων, στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, με τιμώμενο πρόσωπο τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Κάρολο Παπούλια.

Πριν την άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας, οργανωμένες ομάδες ατόμων, που πρόσκεινται η μία σε πολιτικό κόμμα και οι λοιπές σε κοινωνικούς, αθλητικούς και εθνικιστικούς χώρους, είχαν συγκεντρωθεί ανάμεσα στο πλήθος των θεατών της παρέλασης. Στα σημεία αυτά είχαν τοποθετηθεί κιγκλιδώματα, καθώς και αστυνομικές δυνάμεις λήψης των απαραίτητων μέτρων ευταξίας.

Αμέσως μετά την άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας, οι οργανωμένες αυτές ομάδες ατόμων, λειτουργώντας αιφνιδιαστικά, απέρριψαν βίαια τα κιγκλιδώματα, απώθησαν τις αστυνομικές δυνάμεις και μετακινήθηκαν στο οδόστρωμα.

Ταυτόχρονα, στο οδόστρωμα μετακινηθήκαν και αρκετές χιλιάδες λαού, ακολουθώντας τις προσκλήσεις και προτροπές τους να καταλάβουν το χώρο, που θα πραγματοποιούταν η παρέλαση των τμημάτων.

Οποιαδήποτε αστυνομική επιχείρηση στην προκειμένη περίπτωση θα εγκυμονούσε σοβαρούς κινδύνους πρόκλησης σωματικών βλαβών, ιδίως σε ευάλωτες και ευαίσθητες ηλικιακές ομάδες προσώπων, αλλά και θα αμαύρωνε τις ιστορικές εθνικές επετειακές εκδηλώσεις.

Οι χώροι τέτοιων εκδηλώσεων, όπου τιμώνται εθνικοί αγώνες και οι πεσόντες στο καθήκον, δεν μπορούν να αποτελούν πεδίο αστυνομικής επιχείρησης αποκατάστασης τάξης.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Γ.Α.Δ.Θ. ΣΥΜΠΛΕΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ" ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΡΟΥΕΙ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΓΑΝ ΓΙΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕ....


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: ΠΡΟΣΟΧΗ! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΜΑΤΑΙΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ!

3 σχόλια

  1. Ναι απο "εθνικιστικους χωρους", μεσα πεσανε!...Οχι τιποτα αλλο, εμεις κοιμομαστε και η τυχη μας δουλευει!

    Αχ ετσι διαφημιστε μας ρε δημοσιογραφισκοι και πραιτορισκοι, καλο μας κανετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω,ενα ξερω:Αυτη η γεροντομπασμενη μαιμου που ακουει στο ονομα ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ,βαρυνεται με πληθος προδοσιων,εκ των οποιων μερικες εχουν περασει απαρατηρητες!!!
    Και αντι να ζητηΣει συγγνωμη για την υποπτη και σιωπηρη σταση του στις παραβιασεις του Συνταγματος και την ατιμωρησια των υπευθυνων,αγανακτισε(!) επειδη απεκληθη προδοτης.
    Και ακολουθως,ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΤΟΠΗΜΑ με την δηλωση του οπου εκμανης εξετραπη στην προδοσια-ακομα μια φορα!-οπου μας ειπε οτι πολεμησε κατα του Φασισμου!!!ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΞΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ-ΕΙΣΒΟΛΕΑ αλλα ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ!!!...
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ;Το βραβειο Νομπελ;
    Αυτα εχουν οι σιχαμενοι Κομμουνιστες.Ειναι αμετανοητοι.Και μονον γιαυτη την δηλωση,επρεπε να τον παρουν με τις πετρες!
    Δεν ειδα τον ¨πολυ¨Γεωργιαδη και τον Κωλοτουμπα Προεδρο του,να αγανακτουν με αυτην την τοποθετηση.Τι περιμενουν αυτοι για να κανουν το καθηκον τους;ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΑΥΓΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ;
    ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!Ολοι πρεπει να περασουν απο τα φοβερα ανασυσταθεντα-που τετοια τυχη...- Βασιλικα Στρατοδικεια και να εκτελεσθουν.Ειναι ολοι υπευθυνοι.
    Και αν ακομη- ο Γεωργιαδης-του δωσουμε καποια ελεφρυντικα,πρεπει να οδηγηθει σε Στρατοδικειο για ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ.Σε αυτο το σημειο που εχουμε φτασει,δεν υπαρχει για κανεναν ελεος.Η ανοχη του Ελληνα και η μεγαλοψυχια του,οδηγησαν τα πραγματα εδω.Και το "εδω" δεν ειναι το τελος μιας καταστασεως..Ειναι η αρχη μιας φρικτης καταστασεως.Διοτι ερχονται πολυ χειροτερες ημερες.

    ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ.ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΗ!
    ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. BRAVO PAPAFLESSA..OPOS AKRIVOS TA LES..ARAGE MAS AKOYH KANENAS;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.