Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ": ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ... ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΒΟΗΘΗΤΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΛΑΣΜΑΤΑ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣ...



ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ, ΑΓΝΝΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ Η ΤΟΥΡΚΟ"ΚΥΠΡΙΑΚΗ" ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΑΦΡΙΚΑ"


 Είμαστε χαρούμενοι για τον πόνο αυτών που δεν λυπούνται για τους μάρτυρες των Τούρκων¨, ¨Οι συμπολίτες μας του Βαν θα πάνε να βοηθήσουν το κράτος της T.C. ή τους τρομοκράτες που αγαπάνε τόσο ;¨ , ¨Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες υποστηρικτές του κράτους και την κατάρα του Αλλάχ να έχουν οι υποστηρικτές του ΠΚΚ¨ , ¨Να πάνε εκεί το ΠΚΚ και το BDP να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους¨, ¨Ακόμα και ο Αλλάχ χτυπά τους Κούρδους¨, ¨ Εμείς είμαστε Τούρκοι ! Εάν χρειαστεί βγάζουμε τους ΠΚΚδες κάτω από τα χαλάσματα, τους πάμε στο βουνό, τους δίνουμε όπλα και τους σκοτώνουμε στην σύγκρουση¨ , ¨ Θεέ μου δικαιοσύνη. Εμείς δεν μπορούμε να τους τιμωρήσουμε αλλά τους τιμωρεί ο Αλλάχ¨, ¨Δεν λυπάμαι για μια πόλη όπου το BDP πήρε 50%¨, ¨Όποιος είναι Τούρκος να μην λέει πως λυπάται για αυτό το σεισμό. (πηγή)


ΑΝΑΦΟΡΕΣΤΕΤΟΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. ΕΜΕΙΣ ΕΠΕΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΙ ΤΡΑΥΑΤΙΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΨΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΣΤΡΕΞΟΥΝ ΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ -ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΟΝΤΑΣ ΚΑΘ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ. ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΙ - ΜΟΓΓΟΛΟΙ - ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.


"ΣΤΟΧΟΣ"

2 σχόλια

  1. ΤΟΥΡΚΟΙ-ΜΟΓΓΟΛΟΙ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ! ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ! ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ! ΠΟΛΗ-ΜΙΚΡΑΣΙΑ-ΠΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν γινεται να ψοφησουν ολοι τους να ησυχασουμε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.