Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑΝΑΣΗ ΠΕΛΑΤΕΣ.... ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 2 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΧΑΛΚΙΔΑ!

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Θεσσαλονίκη, 30 Σεπτεμβρίου 2011 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Συνελήφθησαν δύο (2) διακ...


ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Θεσσαλονίκη, 30 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν δύο (2) διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στην χώρα δεκαεπτά (17) μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν χθες (29-09-2011) το απόγευμα, στο 407ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομεταναστών Πιερίας, ένας 30χρονος αλλοδαπός υπήκοος Συρίας και μία 43χρονη ημεδαπή, οι οποίοι προωθούσαν στην ενδοχώρα δεκαεπτά (17) μη νόμιμους μετανάστες, υπήκοοι Ιράκ, Σομαλίας, Αφγανιστάν και Παλαιστίνης.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν το Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 30χρονος μεταφέροντας δεκαεπτά μη νόμιμους μετανάστες και τη στιγμή του αστυνομικού ελέγχου ο 30χρονος εγκατέλειψε το όχημα και τους κλείδωσε σε αυτό, ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να επιβιβαστεί στο Ι.Χ. επιβατηγό που οδηγούσε η 43χρονη ,ως προπομπός.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι μη νόμιμοι μετανάστες εισήλθαν από αφύλακτο σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου την 27-09-2011 και παρελήφθησαν από την περιοχή της Καβάλας με τελικό προορισμό την Αθήνα, έναντι άγνωστου μέχρι στιγμής τιμήματος. Επίσης, για το Ι.Χ. Φορτηγό που οδηγούσε ο 30χρονος είχε δηλωθεί κλοπή από την περιοχή Μαρκοπούλου στην Αθήνα.

Τα προαναφερόμενα οχήματα και δύο κινητά κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

--------------------------- 

ΟΣΟΙ ΤΟ ΧΑΣΑΤΕ ΕΔΩ: ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Ο ΤΑΡΤΗΣ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΥΣ ΟΥΚΑΔΕΣ ΣΕΡΝΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.