Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΑ ΥΨΩΣΑΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PLAZZA

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. Παρά τις συστάσεις της Κυπριακής κυβέρνησης οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου Πλάζα στ...

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ Η.Π.Α.


Παρά τις συστάσεις της Κυπριακής κυβέρνησης οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου Πλάζα στη Νέα Υόρκη,όπου μένουν τα μέλη της αποστολής του ψευδοκράτους έκαναν το ίδιο ατόπημα.

Σε αντίθεση με το Διεθνές Δίκαιο και τη νομιμότητα, ο Ντερβίς Ερογλου και το επιτελείο του πέτυχαν να σηκώσουν μία σημαία ενός κράτους που δεν υφίσταται, σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της αμερικανικής μεγαλούπολης.

 Συγκεκριμένα,, καθώς η ηγεσία του ψευδοκράτους επέλεξε να μείνει στο περίφημο Ξενοδοχείο Πλάζα στην 5η Λεωφόρο, στην είσοδο του Σέντραλ Παρκ, ένα σημείο από το οποίο περνούν χιλιάδες άνθρωποι καθημερινά, η διεύθυνση του Ξενοδοχείου αποφάσισε για ακόμη μία φορά να υποπέσει στο ατόπημα να αναρτήσει την σημαία του ψευδοκράτους στην κεντρική είσοδο. (onalert)

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΑΝ ΤΟ "ΠΛΑΖΑ" ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΡΕΘΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ; 

"ΣΤΟΧΟΣ" 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.