Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

TAVUK! ΔΥΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟΙ ΚΟΥΒΑΔΕΣ ΚΙ ΟΚΤΩ ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΑ... 50 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΗΣ NOBLE

Μαθαίνουμε ότι η Άγκυρα σήμερα προχώρησε σε μία ακόμη πρόκληση εκδίδοντας ΝΟΤΑΜ με την οποία ενημέρωνε ότι θα έκανε αεροναυτική άσκηση νότι...


Μαθαίνουμε ότι η Άγκυρα σήμερα προχώρησε σε μία ακόμη πρόκληση εκδίδοντας ΝΟΤΑΜ με την οποία ενημέρωνε ότι θα έκανε αεροναυτική άσκηση νότια της Κύπρου και εντός του FIR Λευκωσίας. Η ΝΟΤΑΜ απορρίφθηκε αλλά η Άγκυρα αγνοώντας κάθε έννοια νομιμότητας ,εστειλε μια κορβέτα,μία φρεγάτα και οκτώ F-16 στη περιοχή. Οι θρασυδειλοι στις δυό ώρες που έκατσαν στην περιοχή πλησίασαν την εξέδρα της "νομπλ" στα... 50 ναυτικά μίλια, μη τυχόν και εκνευριστούνε οι εβραίοι που την φυλάνε για λογαριασμό της Κύπρου και των Αμερικανών. 

5 σχόλια

  1. Α ρε στοχε πιο πετυχημενους τιτλους δεν θα εβρισκε κανεις! Κλανω στο γελιο καθε φορα. 2 κουβαδες και 8 ιπταμενοι τενεκεδες. ΧΑχααχα συνεχισε ετσι. Ουτως ή αλλως αληθεια ειναι ή μαλλον μιση αληθεια γιατι ετσι θα καταληξουν αν κουνηθουν πανω απο το Αιγαιο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.youtube.com/watch?v=J1ukZIS2ESc&feature=mfu_in_order&list=UL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντι για το "Που θα ψησουμε Τ αρνια;" θα πρεπει να ρωταμε "που θα ψησουμε τα κοτοπουλα (tavuk);"τωρα. Αειντε και μια μεριδα tavuk στη σγαρα απο μενα για ολο το σπιτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι κανει ο Παγκαλος στο Αιγαιο (βλεπε φωτο) ??

    Βγηκε να πολεμησει ή ψαχνει τη σημαια που πηρε ο ανεμος στα Ιμια ??

    --------------
    Πολλοι θα αναρωτηθηκαν τι εκαναν τα λουκανικα που δεν εφαγαν οι αριστεριστες ιταλοι λογω ραμαζανιου....
    Απ: βλεπε φωτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν πάνε στο κυπριακό FIR και εμφανιστούν ισραηλινά μαχητικά στον ορίζοντα, τότε ονομάζονται «τενεκέδες» και «κουβάδες». Όταν έρχονται στην Ραφήνα, ή κάνουν υπερπτήσεις σε ελληνικά νησιά, ονομάζονται φρεγάτες και τουρκικά μαχητικά. Τους «εβραίους» φοβούνται να τους εκνευρίσουν, τους Έλληνες όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.