Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ! ΜΕ ΤΟ "ΣΧΕΔΙΟ Β" ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ "MAVI MARMARA"

Δια στόματος Νταβούτογλου οι μογγόλοι συνεχίζουν τις προειδοποιήσεις τους προς πάσα κατεύθυνση. Επόμενος σημερινός στόχος τους το Ισραήλ απ...


Δια στόματος Νταβούτογλου οι μογγόλοι συνεχίζουν τις προειδοποιήσεις τους προς πάσα κατεύθυνση. Επόμενος σημερινός στόχος τους το Ισραήλ από το οποίο ζητάνε να ζητήσει συγνώμη, γιατί οι πράκτορες του έφαγαν τους δικούς τους πράκτορες πάνω στο navi marmara. Μάλιστα έχουν και... ΣΧΕΔΙΟ Β' όπως είπε πάλι ο ίδιος ο Νταβούτογλου. Μόνο και μόνο από περιέργεια για να δούμε ποιό είναι δεν πρέπει να ζητήσουν συγνώμη οι Εβραίοι... Το ρεπορτάζ από την τουρκία λέει... 

Εξαντλείται η υπομονή της Τουρκίας απέναντι στο Ισραήλ για τη συγνώμη που περιμένει για την έφοδο στο πλοίο Mavi Marmara.

Ο υπουργός Εξωτερικών, Ahmet Davutoğlu, έδωσε διορία στο Ισραήλ για να ζητήσει συγνώμη λέγοντας τα εξής:

«Για μας τελευταία μέρα είναι εκείνη στην οποία τα Ηνωμένα Έθνη θα ανακοινώσουν την έκθεση για το Mavi Marmara. Αν δεν ζητήσουν συγνώμη μέχρι τότε θα θέσουμε σε εφαρμογή το σχέδιο Β.»

Η έκθεση της επιτροπής Πάλμερ, που συστάθηκε μετά την επίθεση στο Mavi Marmara με απόφαση των Ηνωμένων Εθνών για να ερευνήσει το αιματηρό επεισόδιο, ήταν προγραμματισμένη να ανακοινωθεί τον Μάιο που μας πέρασε, όμως η ημερομηνία ανακοίνωσης της έκθεσης αναβλήθηκε μετά από αίτημα των πλευρών.

Τελευταία ο Πρωθυπουργός του Ισράηλ, Μπινιαμίν Νετανιάχου, ζήτησε να αναβληθεί για άλλους έξι μήνες η δημοσιοποίηση της έκθεσης για το Mavi Marmara.

Ο υπουργός Εξωτερικών, Ahmet Davutoğlu, κάνοντας εκτιμήσεις σε σχέση με το θέμα είπε τα εξής:

«Δεν δύναται να δεχτούμε μια αναβολή έξι μηνών. Η Τουρκία έχει καθορίσει μια πολύ ανοικτή, ξεκάθαρη θέση με αρχές στο θέμα αυτό και θα κάνει αυτό που χρειάζεται. Η Τουρκία, όπως ξέρει και το Ισραήλ όπως το γνωρίζουν και οι υπόλοιπες διεθνείς πλευρές, θα επιβάλει κάποιες κυρώσεις.»

 Η έκθεση της επιτροπής Πάλμερ αναμένεται να δημοσιοποιηθεί στις αρχές του Σεπτεμβρίου από τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μπαν Γκι Μουν.(trt)

---------------

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ. (ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ)




4 σχόλια

  1. TURKEY ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Ισραήλ δεν είναι Ελλάδα κι αυτό οι Τούρκοι το ξέρουν πάρα πολύ καλά. Εκεί δεν τούς παίρνει να κουνηθούν καθόλου.

    Όμως, γιατί κάνουν την μία φιλική κίνηση πάνω στην άλλη απέναντι της Ελλάδας; Αν και η επιστροφή των βακουφίων αφορά στο Πατριαρχείο και όχι στην Ελλάδα, από την οποία ζητούν ανταλλάγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όντως νταηλίκια δεν παιρνούν στους Ισραηλίτες.
    Αλλά κι αυτό που λέγεται στο σύνδεσμο που παρέθεσες (περί απόσυρσης της Στρατιάς του Αιγαίου) με βρίσκει πολύ επιφυλακτικό.
    Παιχνίδι προσπαθούν να κάνουν οι κωλοΤουρκοι.

    http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=7980

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχουν ανοιξει ποσα μετωπα,στην Ανατολη οι Μογγολοι
    τωρα ψευτομαγκιες με τους αγκυλομυτες..
    Και με εμας παιχνιδακι μια καλο μια κακος κ τσαμπουκας ..
    Οταν θα ρθει η μερα που θα σταματησουν να χρησιμοποιουν την ΤΟΥΡΚΟΧΟΛΕΡΑ θα εχει πλακα γιατι τα μογγολια θα τον πιουν και ο Ερντογαν κ Νταβογλου θα πινουν ποτακι καπου ......


    ''ΦΑΛΛΑΓΚΑ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.