Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΝΔΡΕΑ! ΑΧΝΑ ΔΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ...

Την αποδοκιμασία της Ιεράς Συνόδου προκάλεσαν οι δηλώσεις του Μητροπολίτη Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης Ανδρέα, ο οποίος μιλώντας σ...

Την αποδοκιμασία της Ιεράς Συνόδου προκάλεσαν οι δηλώσεις του Μητροπολίτη Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης Ανδρέα, ο οποίος μιλώντας σε κατοίκους της περιοχής του επιδοκίμασε το γιαούρτωμα και άσκησε σκληρή κριτική για την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών.
"Φαίνεται πως είναι επιθυμία του πρωθυπουργού να μαστουρωθούν όλοι οι Έλληνες" είπε ο μητροπολίτης και υποστήριξε πως μετά από αυτά του έρχεται να πει "ζήτω οι ντομάτες και τα γιαούρτια".
Μάλιστα αποκάλεσε "χοντρό" τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλο, αποδοκιμάζοντας τις δηλώσεις του για τους στρατιωτικούς.
Μετά από τον σάλο που προκλήθηκε το γραφείο τύπου της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδας, με μια λιτή ανακοίνωση ξεκαθαρίζει ότι πρόκειται για προσωπικές απόψεις του μητροπολίτη.
"Οι απόψεις που εξέφρασε πρόσφατα, ο Σεβασμιώτατος Μη­τρο­πο­λί­της Δρυ­ϊ­νου­πό­λεως, Πω­γω­νι­α­νης καί Κο­νίτ­σης κ. Αν­δρέας, αποτελούν καθαρά προσωπικές του απόψεις και όχι απόψεις που έχει υιο­θε­τή­σει η ιερά Σύ­νο­δος της εκ­κλη­σίας της Ελ­λά­δος.

Βέβαια η Ιερά Σύνοδος με απόφαση πάντα Ιερώνυμου, έτρεξε να πάρει αποστάσεις απο τον Μητροπολίτη Ανδρέα, μη τυχόν και δυσαρεστηθεί η αγαπημένη του κυβέρνηση, αλλά δεν βγάζει άχνα για άλλα πολύ πιο σοβαρά! Υπενθυμίζουμε τι είχε γράψει ο "Στόχος" για τις συνεχείς απουσίες του Αρχιεπισκόπου την Κυριακή απο την Θεία Λειτουργία στις 29 και 30 Αυγούστου, ΕΧΘΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΘΗΒΩΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ... ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!
και ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ! 125 ΚΙΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΡΑΣΑ ΖΥΓΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΘΗΒΩΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΛΙΑΠΗΣ!

4 σχόλια

  1. ΣΙΓΑ ΜΗΝ Ο ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ JEFFREY ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ-ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην χαλατε τον υπνο του οκνου Τουρκαλβανου....Αρχιεπίσκοπος ήθελε να γίνει οχι να λύνει προβλήματα. Δημόσιες σχέσεις, τηλεοπτικές εμφανίσεις για το δήθεν έργο της εκκλησίας επι ημερών του. Ο ανθρωπος ασχολειται με σοβαρά ζητήματα όπως ο γάμος της Τσιμτσιλή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς ο αειμνηστος Χριστοδουλος μας έφυγε. Στις κατ ίδίαν συζητήσεις ενα πράγμα φοβοταν. Οτι μετά απο αυτόν ο λυσασμένος Τουρκαλβανός δεν θα κάνει τιποτα για την Ελλάδα κ τον χριστιανισμό. Δυστυχώς επαληθεύτηκε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ευτυχώς που υπάρχουν και καποιοι ιεράρχες που ξεχωριζουν και λενε και καμμιά αλήθεια. Οι περισσότεροι είναι υπεργηροι, άβουλοι και απλά ακολουθούν τις εξελιξεις σαν προβατα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.