Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ! 125 ΚΙΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΡΑΣΑ ΖΥΓΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΘΗΒΩΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΛΙΑΠΗΣ!

Για να τον κλαίνε οι ρέγγες, ήταν ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών, Ιερώνυμος Λιάπης, την Τρίτη στην συνάντησή του με τον Ανδρέα Λοβέρδο για τον νέο Ν...

Για να τον κλαίνε οι ρέγγες, ήταν ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών, Ιερώνυμος Λιάπης, την Τρίτη στην συνάντησή του με τον Ανδρέα Λοβέρδο για τον νέο Νόμο περί Μεταμοσχεύσεων: Δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει από το πάχος, έχει καμπουριάσει, ούτε ήξερε πού βρισκόταν και συμφώνησε σε όλα με τον Υπουργό Υγείας, ενώ σύμπασα η Ιεραρχία διαφωνεί: Γι’ αυτό και απέσυρε τον εκπρόσωπό της από την Επιτροπή για τις Μεταμοσχεύσεις, Άγιο Λαυρεωτικής, Νικόλαο Χατζηνικολάου. Να επανέλθω, όμως, στον ανεκδιήγητο Λιάπη: Άνθρωπος του «Στόχου», μέσα στην Αρχιεπισκοπή, μάς έλεγε πως ο 73χρονος Ιερώνυμος ζυγίζει πλέον πάνω από 125 κιλά (χωρίς τα ράσα!), πράγμα που συνιστά αυτομάτως αίρεση: Είναι δυνατόν, ενώ οι μισοί Έλληνες λιμοκτονούν, ο Αρχιεπίσκοπός τους να παίρνει συνέχεια κιλά και να ζυγώνει τις 100 οκάδες; Κι η πλάκα είναι πως το περιβάλλον του Λιάπη (τον είχε δείξει να τρώει χορταράκια και ο Σταύρος Θεοδωράκης στους «Πρωταγωνιστές» του «Mega» προ διετίας) ισχυρίζεται πως ο Ιερώνυμος τρώει χόρτα για βραδυνό και καμμιά σουπίτσα για μεσημεριανό! Είναι και ψεύτες, δηλαδή, οι άνθρωποι, λές κι εμείς είμαστε γκαβοί και δεν βλέπουμε…

Όσο για τον Ραδιοσταθμό της Εκκλησίας 89,5 FM, κάθε μέρα και χειρότερα: Την Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011 το βράδυ, άκουγα τον καθηγητή της Θεολογικής Σχολής, Παναγιώτη Υφαντή, να αποκαλεί συνέχεια τον Χριστό… «συκοφαντημένο Ραββίνο»!.. Θα πώ μόνο το εξής στον Μακαριώτατο: Αν λέγανε στην μακαρίτισσα Σμυρνιά γιαγιά μου την κυρία Κλειώ, που πέθανε πέρυσι στα 97 της, πως ο Χριστός ήταν Ραββίνος, θα τους πλάκωνε στο ξύλο… Αυτές είναι καινούργιες θεωρίες για τον Ιησού, που λανσάρουν με κάθε τρόπο οι Συριζαίοι θεολόγοι που έφερε στον 89,5 FM ο Λιάπης και τα πρωτοπαλλήκαρά του Σταύρος Γιαγκάζογλου και Αλέξανδρος Κατσιάρας. Ο μακαρίτης ο Χριστόδουλος και ο μακαριστός Σεραφείμ δεν επέτρεπαν να ακούγονται τέτοιοι χαρακτηρισμοί για τον γλυκύτατο Ναζωραίο, που δικαιολογημένα σοκάρουν κάθε Έλληνα πατριώτη… 

"Κοινός Νούς" - Εφημερίδα "Στόχος"

6 σχόλια

  1. ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΣΤΥΛ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥ, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΚΛΠ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΖΩΗ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ «ΑΘΛΗΤΙΚΑ» ΣΩΜΑΤΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΠΟΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ. ΑΡΑΓΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εκκλησια, ΜΚΟ, business εισ υγειαν των αφελών. Πολυτελή γραφεία, χλιδή, κουρσες, προσωπικοι οδηγοί κλπ. Για την κρίση, τα ναρκωτικα κ.α. τσιμουδιά.Και ο Ελληνικός λαός να στενάζει απο την φτώχεια. Όσον αφορά τους δημοσιογραφους-παπαγαλάκια μεσα στην μασα ειναι και αυτοί χωμένοι. Πώς να μην τους διαφημιζουν τι ευγενή πλάσματα ...ειναι ο ιερώνυμοσ και οι παρατρεχάμενοι του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαθηκαν οι άνθρωποι να δουλέψουν. Απο την μια ο Αλέξανδρος Κατσιάρας στον σταθμό της εκκλησίας που εχει πατώσει απο ακροαματικότητα. Απο την άλλη ο έτερος αδερφός Νίκος Κατσιάρας στην ΜΚΟ Αποστολή σε μια οργάνωση που δεν προσφέρει κανένα έργο. Μόνο δημόσιες σχέσεις, πολυτέλεια, παχυλοί μισ΄θοί. Οτι έργο...κάνει ο Τουρκαλβανός Λιάπης το ίδιο κάνουν και οι συνεργάτες του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτα παθαινει κανεις οταν "νηστευει."και οι αγελαδες χορτα δεν τρωνε και παχαινουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Ο όρος Ραββίνος ή Ραβίνος προέρχεται από την εβραϊκή λέξη ραβί που σημαίνει «μεγάλος, έξοχος». Τον πρώτο αιώνα Κ.Χ. αποτελούσε τίτλο τιμής αλλά και μορφή προσφώνησης (αντίστοιχος του "Κύριέ μου"), αλλά και από τότε χρονολογείται η χρήση του ως τίτλου αξιώματος (του ατόμου που αποτελεί κρίκο μιας εξουσιοδοτημένης αλυσίδας δασκάλων του Ιουδαϊσμού).

    Στην Καινή Διαθήκη ο Ιησούς Χριστός αποκαλείται δώδεκα φορές «Ραββί» με την έννοια του "Δασκάλου" και, παρόμοια, δύο φορές «Ραββουνί» (που σημαίνει κατά γράμμα, "Δάσκαλέ μου")[1]. Μία φορά γίνεται η χρήση αυτού του όρου για τον Ιωάννη τον Βαπτιστή. (Ιωάννης 3:26)"


    http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A1%CE%B1%CE%B2%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%82

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.