Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ ΤΗΣ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ...

Χιλιάδες Ελλήνων από όλα τα μέρη της Ελλάδος, αλλά και του εξωτερικού επισκέφθηκαν και φέτος το Βίτσι για να τιμήσουν τη μνήμη των πεσόντων...


Χιλιάδες Ελλήνων από όλα τα μέρη της Ελλάδος, αλλά και του εξωτερικού επισκέφθηκαν και φέτος το Βίτσι για να τιμήσουν τη μνήμη των πεσόντων του Εθνικού Στρατού κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων της περιόδου 1944-49. Έπειτα από την επιμνημόσυνη δέηση ακολούθησαν ομιλίες από τους εκπροσώπους των διαφόρων Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών με αποκορύφωμα το συγκινητικότατο λόγο του 90χρονου Στρατηγού Κόρκα, ο οποίος είχε λάβει μέρος ως αξιωματικός στις συγκρούσεις.

Αίσθηση προκάλεσε για ακόμη μία χρονιά η παντελής απουσία των βουλευτών της Ν.Δ. και του ΛΑ.Ο.Σ., γεγονός που συζητήθηκε εντόνως από τους παρισταμένους πατριώτες και εθνικιστές. Την εκδήλωση διέσωσαν για άλλη μια φορά οι εθνικιστές του Πατριωτικού Συνδέσμου και της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι με τη δυναμική παρουσία τους και τα συνθήματά τους δόνησαν την ατμόσφαιρα και αφύπνισαν το εθνικό αίσθημα όσων παρέστησαν στην εκδήλωση.

Πέραν των διαφόρων οργανώσεων στεφάνι κατέθεσε ο Πατριωτικός Σύδεσμος, η Χρυσή Αυγή, η εφημερίδα Στόχος, η εφημερίδα Ελεύθερη 'Ωρα, ο Δήμος Φλωρίνης και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Ευελπιστούμε ότι την επόμενη χρονιά η πολιτεία θα πράξει τα δέοντα ώστε να αποσταλεί και άγημα του Ελληνικού Στρατού, όπως έπραξε την ημέρα της κηδείας του Χαρίλαου Φλωράκη.

6 σχόλια

  1. Μπράβο σε όσους πήγαν και τίμησαν ,σε Γράμμο-Βίτσι ,την επέτειο της Νίκης Των Ενόπλων Δυνάμεων απέναντι στην κομμουνιστική ανταρσία του 1946-49. Και του χρόνου ακόμη περισσότεροι.
    Είναι χρέος όλων των πατριωτών να μη ξεχασουμε τη θυσία εκείνων των παλικαριών που έδωσαν τη ζωή τους διαφυλάτοντας την εδαφική μας ακεραιότητα.
    Επίσης δεν επιτρέπεται να ξεχάσουμε και τα φρηχτά εγκλήματα της αμετανόητης κομμουνιστικής αριστεράς η οποία έσφαξε χιλάδες Έλληνες κατά τα έτη 1944-1949....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ως γνωστον ολος ο ελληνικος λαος ενωμενος (βασιλικοι βενιζελικοι δεξιοι κεντρωοι μεσαιοι ακραιοι) τσακισαν τους ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ κατακτητες στο γραμο βιτσι και κρατησαν την ελλαδα ελληνικη.

    στις τελευταιες μαχες του γραμου οι κομουνιστες απο τους 27.000 ανδρες τους μονο οι 4.000 ηταν "ελληνες".
    οι υπολοιποι ηταν σνοφ, νοφ, σλαβομακεντονσκι, βουλγαροι, τουρκαλβανοι, γυφτοι τουρκοι και ολος ο συρφετος των βαλκανιων , που εσφαζε τον ελληνικο λαο, και πολεμουσε για αυτονομη σοβιετικη μακεδονια, θρακη και ηπειρο που θα διδονταν στον τιτο και στη βαλκανικη σοβιετικη συνομοσπονδια

    συμφωνα με αποφαση του οηε, και οπως διδασκεται σε ολη την παγκοσμια ιστοριογραφια ονομαζεται συμοριτοπολεμος και οχι εμφυλιος.
    δεν ειναι σαν τον εμφυλιο της ισπανιας.
    εμφυλιος θα ηταν αν πολεμουσαν ελληνες με ελληνες.
    οι κομουνιστες ως γνωστον δεν ειναι ελληνες, ειναι γενιτσαροι μισελληνες, που συμφωνα με την αρωστημενη θρησκεια τους, τον μπολσεβικισμο τους, στρεφονται με μισος εναντιον καθε τι ελληνικου και εθνικου.

    γιαυτο το 22 ηταν με τον κεμαλ και τους τουρκους-κατεντολην του αρχηγου τους του λενιν και πολεμουσαν εναντιον της ελλαδας ως συνηθως

    το 40 οταν ολος ο ελληνικος λαος πολεμουσε ιταλους και γερμανους εισβολεις, οι κομουνιστες μας ελεγαν - οι γερμανοι ειναι φιλοι μας και ο πολεμος μας εναντιον της ιταλιας ειναι ιμπεριαλιστικος!!!!!!!!!

    γιατι ολα αυτα?
    γιατι ισχυε τοτε το συμφωνο ριπεντροπ-μολοτοφ και η συμαχια γερμανιας με τη πατριδα τους τη σοβιετικη ενωση
    ετσι ο σταλιν ειχε δωσει εντολη σε ολα τα παραρτηματα του στον κοσμο να θεωρουνται γερμανια και ιταλια συμαχοι.

    τα πιστα σκυλια τους εδω τσακιστηκαν να εφαρμοσουν τη διαταγη, εις βαρος των ελληνικων συμφεροντων φυσικα...

    στη διαρκεια της κατοχης συνεργαστηκαν με ολους τους κατακτητες- γερμανους ιταλους τουρκαλβανους και βουλγαρους και εσφαζαν ελληνες
    οποιον δεν πηγαινε μαζι του τον χαρακτηριζζαν αντιδραστικο μοναρχοφασιστα και δοσιλογο των γερμανων και τον εσφαζαν!!!!!

    μετα το 74 οταν οι εαμοβουλγαροι πηραν την απολυτη εξουσια μεσω πασοκ και νδ, και με το σοβιετικο καθεστως που εχουμε εκτοτε-διαστρεβλωσαν πληρως την ιστροια και παρουσιαζονται οτι αυτοι οι κομουνιστες ηταν οι καλοι και οι πατριωτες που καναν λεει εθνικη αντισταση!!!! και εμεις οι ελληνες οι κακοι και οι προδοτες!!!!

    ειναι μοναδικο φαινομενο παγκοσμιως, την ιστορια να την γραφουν οι νικημενοι κομουνιστες και οχι εμεις οι νικητες οι ελληνες

    σημερα παλι συνεργαζονται με τουρκαλβανους ουτσεκαδες με ισλαμιστες λαθρομεταναστες, τους οπιους προτρεπουν να κλεβουν να βιαζουν να τρομοκρατουν και να σκοτωνουν τον ελληνικο λαο, πονταροντας στη ψηφο τους, μιας και ο ελληνικος λαος- οσο και να εχει αποβλακωθει- δεν ειναι τοσο ηλιθιος να τους ψηφισει και να τους δωσει την εξουσια...

    ο κομουνισμος ειναι ο καρκινος της ανθρωποτητας!!!

    δεν θα περασει ο αριστερισμος!!!!

    ποτε ξανα μπολσσεβικισμος!!!!

    σοβιετικα κτηνη πισω στα ψυχιατρεια της σιβηριας σας!!!!!

    το λαομισητο σοβιετικο καθεστως σας ψοφαει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΚΗΣ,Ο ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ31 Αυγούστου 2011 στις 12:22 π.μ.

    "ΚΟΚΚΙΝΟΙ"-ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!!ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΡΑΜΜΟ...ΣΑΣ ΧΩΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ!!!
    ΑΙΩΝΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΟΡΙΤΙΣΜΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΚΗΣ,Ο ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ31 Αυγούστου 2011 στις 12:26 π.μ.

    ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΩΝ ΑΝΤΑΡΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ,ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΗΣ ΕΒΡΑ'Ι'ΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καταπληκτικο Μανιφεστο 7:27 !!! Μακαρι να το διαβαζαν οι αφελεις πιτσιρικαδες που μοιραζουν ριζοσπαστη ..

    Δυστυχως οι αυτοι οι τυποι το 49 (27000 περιπου) την κοπανησαν για Αλβανια απο ενα περασμα που εμεινε αφυλακτο(γιατι και απο ποιον δεν ξερω , θα μαθω ομως) , δεν συνεληφθηκαν και δεν δικαστηκαν ΠΟΤΕ...

    Σιγουρα ο δικος μας ΔΕΝ ηταν εμφυλιος αλλα ΟΥΤΕ και ο Ισπανικος !
    Ηταν μια αποσχιστικη κινηση των ΒΑΣΚΩΝ (αλλος λαος ,αλλη γλωσσα απο τους Ισπανους) για αυτονομο κρατος . Η γκουερνικα , το αρχηγειο τους που βομβαρδιστηκε απο τους συμμαχους τοτε του Φρανκο Γερμανους ηταν η μεγαλυτερη ΒΑΣΚΙΚΗ πολη .Τυχαιο ?
    Δε νομιζω..
    -----------
    Τα πραγματα εκει οπως και δω ηταν απλα .Αν ελεγαν " ειμαστε οι Βασκοι και πολεμαμε για ανεξαρτητο κρατος"
    Θα πηγεναν μαζι τους ενα σωρο κοροιδα ???(παμπλο κλπ)
    Γι αυτο ειπαν " Ειμαστε κομμουνιστες , ελατε ολοι συντροφια να διωξουμε τον φασιστα Φρανκο " Και τα κοροιδα πηγαν....

    Ακριβως οπως και δω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο όρος "Τάγματα Ασφαλείας", σας λέει κάτι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.