Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ για την ταφή του εικονιζόμενου συνταξιούχου καθηγητή ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗ ΚΩΝ/ΝΟΥ του ΧΑΡΙΔΗΜΟΥ και της ΕΛΛΗΣ, έτος γεννήσεως 2...

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ για την ταφή του εικονιζόμενου συνταξιούχου καθηγητή ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗ ΚΩΝ/ΝΟΥ του ΧΑΡΙΔΗΜΟΥ και της ΕΛΛΗΣ, έτος γεννήσεως 25/04/1942 στη Θεσσαλονίκη.
Ο άτυχος καθηγητής έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού και ληστείας στις 29/08/11 έξω από την είσοδο της πολυκατοικίας που διέμενε στην οδό Μιχ. Κόρακα 23 στα Πατήσια από δυο άτομα αγνώστων στοιχείων. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου και κατέληξε στις 03/09/11. Αναζητούνται στο Ηράκλειο Κρήτης συγγενείς του άτυχου ηλικιωμένου προκειμένου να γίνουν οι όλες οι απαραίτητες διαδικασίες ταφής του.


Τηλέφωνα επικοινωνίας 6947375940

---------------------------------------- 


1 σχόλιο

  1. ΔΩΣΤΕ ΟΠΛΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ,ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΤΕ.ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΑΤΕ.ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ,ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ,ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.