Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΜΗ ΒΙΑΣ" ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ "ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ"!

Οι... οπαδοί του Γκάντι "οικολόγοι πράσινοι" και ο αρχηγός τους δηλώνουν πως εμπνέονται απο τις αξίες της μη βιας (τώρα πως κάθε ...

Οι... οπαδοί του Γκάντι "οικολόγοι πράσινοι" και ο αρχηγός τους δηλώνουν πως εμπνέονται απο τις αξίες της μη βιας (τώρα πως κάθε φορά τρέχουν να υπερασπιστούν τον κάθε τρομοκράτη και κάθε λαθρομετανάστη εγκληματία, είναι κάτι που ούτε η επιστήμη μπορεί να εξηγήσει). Ο Τρεμόπουλος προέβη στην παραπάνω... ειρηνιστική δήλωση προκειμένου να υπερασπιστεί αντιρρησία συνείδησης, το θέμα του οποίου έφερε και στο Ευρωκοινοβούλιο! Ο αρχηγός των πουρναροκαλλιεργητών δήλωσε: «Το πράσινο κίνημα υπερασπίζεται τους αντιρρησίες συνείδησης σε όλο τον κόσμο, γιατί εμπνέεται από τις αξίες της μη βίας και θεωρεί την άρνηση στράτευσης όχι μόνο ατομικό δικαίωμα, αλλά και θετική συνεισφορά στην υπόθεση της ειρήνης. Έχω επανειλημμένα υπερασπιστεί αντιρρησίες συνείδησης σε γειτονικές χώρες, και λυπάμαι που παραβιάσεις δικαιωμάτων τους εξακολουθούν και στην Ελλάδα. Τέτοιες παραβιάσεις εκθέτουν τη χώρα μας και διεθνώς, τη στιγμή ακριβώς που χρειάζεται να βελτιώσουμε την εικόνα μας. Αποτελεί πραγματικό παραλογισμό να καλείται στρατιωτικό δικαστήριο, που είναι λογικό να έχει τις δικές του ιδιαίτερες αξίες, να κρίνει για την αθώωση ή την καταδίκη ανθρώπων που αρνούνται ακριβώς τις αξίες αυτές. Είναι στοιχειώδης επιταγή να τηρήσει επιτέλους και η Ελλάδα τις διεθνείς συμβάσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα και να σταματήσει τις διώξεις των αντιρρησιών. Οι τελευταίοι μήνες έχουν άλλωστε αποδείξει ότι οι κύριες απειλές για τη χώρα ΔΕΝ είναι στρατιωτικές»!
Οι κύριες απειλές για την Ελλάδα είναι η θολοκουλτούρα και η προοδευτικότητα που πουλάνε τα διάφορα ραπανάκια εις βάρος ακόμη και των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, προκειμένου να παραστήσουν τους υπερασπιστές των... ανθρωπίνων δικαιωμάτων!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.