Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΟΝ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΚΙ Ο ΝΙΝΗΣ ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ ΡΙΞΗ ΧΙΑΣΤΩΝ

Άσχημες οι ειδήσεις για τον νεαρό διεθνή μας Βορειοηπειρώτη Σωτήρη Νίνη... Μπορεί οι πρώτες εκτιμήσεις να έκαναν λόγο για κάκωση στο γόνατ...

Άσχημες οι ειδήσεις για τον νεαρό διεθνή μας Βορειοηπειρώτη Σωτήρη Νίνη...

Μπορεί οι πρώτες εκτιμήσεις να έκαναν λόγο για κάκωση στο γόνατο, ωστόσο οι φόβοι του ιατρικού επιτελείου επιβεβαιώθηκαν, καθώς η ζημιά που υπέστη ο Νίνης ήταν μεγαλύτερη, αφού οι εξετάσεις έδειξαν ότι έχουν πειραχθεί οι χιαστοί!

Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο το πρωί (3/9) ωστόσο πολύ δύσκολα θα αποφύγει τα χειρότερα. Ετσι η απουσία του θεωρείται δεδομένη για τους επόμενους μήνες με το ακριβές διάστημα να γίνεται γνωστό τις επόμενες ώρες. (sport.gr)

Οπότε ο Νίνης θα είναι απών στο επόμενο παιχνλιδι της Εθνικής μας με την Λετονία εκτός έδρας που θα πραγματοποιηθεί την άλλη Τρίτη στο στις 21:30 στο Σκόντο Στάντιον της Λετονικής πρωτεύουσας. 

Την στιγμή του τραυματισμού του Σωτήρη Νίνη και μετά την επίτευξη του "Σωτήριου" γκόλ, ο Εβραίος Κιγιάλ προσπάθησε βίαια να σηκώσει τον Νίνη από το Έδαφος, κάτι που προκάλεσε τις αντιδράσεις των παικτών μας, με αποτέλεσμα να έχουμε συμπλοκή και αψιμαχίες ανάμεσα στους Σπαλπιγγίδη, Τοροσίδη, Νάτκο και Κιγιάλ, που κράτησαν αρκετή ώρα και είχαν σαν αποτέλεσμα να κρατήσει ο διαιτητής στο τέλος σχεδόν 10 λεπτά καθυστέρηση.

 www.stoxos.gr

-------------------------------


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.