Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΕΣΦΙΞΑΝ ΟΙ ΚΟΛΟΙ! "ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ"... ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!

"Η ελληνική νεολαία πρέπει να αντιληφθεί, επιτέλους, ότι δεν έχει μόνο δικαιώματα, έχει και υποχρεώσεις απέναντι στην πατρίδα της. Γιατ...

"Η ελληνική νεολαία πρέπει να αντιληφθεί, επιτέλους, ότι δεν έχει μόνο δικαιώματα, έχει και υποχρεώσεις απέναντι στην πατρίδα της. Γιατί η στρατιωτική θητεία, κατά την άποψή μου είναι τιμή για κάθε νέο παιδί"  

Ποιανού είναι αυτά τα λόγια; Αυτά τα ακραία εθνικιστικά και μιλιταριστικά, μήπως είναι λόγια κανενός απόστρατου της "χούντας"; Μήπως τα έχει πεί κανα στέλεχος της "Χρυσής Αυγής". Ο Παττακός που χίλια χρόνια να ζήσει;;;

Λοιπόν όχι... Είναι λόγια του χαρακτηρισμένου από μετροπαθείς πηγές, ως αντιμιλιταριστή, νυν Υπουργού Εθνικής Αμύνης Πάνου Μπεγλίτη, τον οποίο έχουμε φροντίσει καταλλήλως από τον "Στόχο" για το πολιτικό του παρελθόν και για την στάση του στην Ευρωπη υπερ ψηφισμάτων που εθνοούσαν τους τούρκους και για ατυχέστατες δηλώσεις απαξιωτικών χαρακτηρισμών των ανδρών και αξιωματικών που δρούσαν υπό τις διαταγές του διδύμου Μακαρίου - Γρίβα το 1965 στην Κύπρο. Ο Μπεγλίτης σε ερώτηση για την άυξηση ή όχι της στρατιωτικής θητείας, είπε επί λέξη:

"Και εγώ 24 μήνες έκανα στον Έβρο και δεν έκανα σε στρατιωτικά “κολλέγια”. Έκανα στον Έβρο, στη γέφυρα του Έβρου και είναι τιμή μου και είμαι περήφανος που έκανα τη στρατιωτική μου θητεία, γιατί η ελληνική νεολαία πρέπει να αντιληφθεί, επιτέλους, ότι δεν έχει μόνο δικαιώματα, έχει και υποχρεώσεις απέναντι στην πατρίδα της. Γιατί η στρατιωτική θητεία, κατά την άποψή μου είναι τιμή για κάθε νέο παιδί"

Έτσι... Όταν σφίξουν οι κόλοι και δείς το πρόβλημα από μέσα, όταν καθίσεις στην ηλεκτρική καρέκλα και ξέρεις ότι ο διακόπτης μπορεί να ανοίξει κι από ένα τυχαίο γεγονός, τότε τα βλέπεις αλλιώς. Ξεχνλας και τα προοδευτιλίκια και τους αντιμιλιταρισμούς και όλα αυτά θολοκουλτουριάρικα που κακά τα ψέμματα, το κόμμα του Μπεγλίτη και η επονομαζόμενη αριστερά επέβαλαν από κοινού, στα πλαίσια μιάς κοινωνικής και ενίοτε και πολιτικής χούντας που εγκατέστησαν με την υποτιθέμενη δεξιά απλό παρατηρητή...

"ΣΤΟΧΟΣ" 

------------------------------------

6 σχόλια

  1. Καλά, η αλλαγή οφείλεται στο ότι δεν χρειάζεται να πολεμήσει ο ίδιος. Καλό θα είναι να ξεφορτωθούμε και τους τούρκους και την κουστωδία του ΠΑΣΟΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστά αυτα που λέει ο Μπεγλιτης, αλλά μήπως, λέω μήπως είναι η Γενιά που υπηρέτησε 24μηνες αυτή που κατέστρεψε τη Χώρα και αναγκάζει τώρα τη γενιά των 9μηνών να ξενιτευτεί πολύ πιο μακριά από τον έβρο, για πολλούς ,αλλά για πάρα πολλούς μήνες? Αιδώς αργείοι όταν μιλάτε για τους νέους. Μακάρι να είχαμε τη δυνατότητα να υπηρετήσουμε 24 μήνες και όταν γυρίζαμε πίσω να είχαμε στρωμένες δουλειές, στο κράτος που ίδρυσε ο Γεώργιοσ Παπαδόπουλος. Τώρα σπουδάζουμε για χρόνια υπηρετούμε λίγο και καταστρέφουμε τη ζωή μας στις λίστες αναργείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και κάτι ακόμα. Σημασία δεν εχει το πόσο υπηρετεί κανείς. Σημασία έχει το ετοιμοπόλεμο του γενικού πληθυσμού. Για μένα 15μήνες θητεία και ίδρυση προγραμμάτων μετεκπαίδευσης καθε χρόνο είναι το ιδανικό.

    Και όσον αφορά στο πόλεμο έχω να πω το εξής. Είναι κρίμα να σκοτωθούν παιδιά και να μείνουν παράλυτα για τα κωλοπετραίλαια του Αιγαίου. Ο πόλεμος γίνεται υπέρ βωμών και εστιών και όχι υπέρ χρημάτων που μάλιστα θα καρπωθούν οι εβραικές εταιρίες.Καιόταν λέμε πετρέλαια, κάποιοι πονηροί ,που πρίν ένα χρόνο αρνούνταν να παραδεχθούν την ύπαρξή τους , τα βλέπουν ως μεσο για να συνεχιστεί το φαγοπότι στο δημόσιο και η αργομισθία.Θυσιάζοντας πάλι αθώο νεανικό αίμα.
    Εγώ αρνούμαι να πολεμήσω για αυτά. Πόλεμος να γίνόταν το 1955 στα Σεπτεμβριανά, για την Ιμβρο και τη Τένεδο, πόλεμος στη Β.Ηπειρο για το Γκούμα, πόλεμος για τα αδερφια της Αν.Ρωμυλίας, πόλεμος για τα πατρώα της Πόλης και Μ. Ασίας πόλεμος για τα κατεχόμενα της κύπρου.Πολεμος για να φύγουν οι μετανάστες.
    Βάλτε μυαλό. Εαν γίνει πόλεμος δε μπορώ να προβλέψω τη κατάληξη. Ενα μόνο πράμα μπορώ να πω. Θα μας εκμεταλευτούν οι μεγάλοι, όπως έκαναν στο 2παγκόσμιο και τον εμφύλιο. όπως εκάναν πάντα όταν είχαμε άχρηστους ηγέτες. Λοιπον, Εγώ εξέδρες άντλησης δε φυλάω. Εγώ θα φυλάξω το αίμα μου για την οικογένειά μου, τη θρησκεία μου και τη φυλή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οταν καιγεται ο κωλος μας ξεχναμε τι ανοησιες λεγαμε. Θεωρία και πραξη. Έτσι γινεται στην ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αγαπητε 1:12 καλα ολα αυτα , αλλα αν καταλαβουν το καστελοριζο ?

    Εγω θα πολεμησω ΟΧΙ για τα πετραιλεα αλλα για να βγαλω απο τη μεση τους μογγολους τωρα που στριμωχθηκαν , που εχω ΣΥΜΜΑΧΟ το Ισραηλ και εναντιον τους ΗΠΑ ΕΕ και Ρωσσια.

    Ειναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ που εχουμε.

    Αν ΔΕΝ πολεμησουμε ΤΩΡΑ η επομενη φορα θα ειναι οταν τα ελληνοπουλα θα ειναι 50-100 χιλιαδες , αυτοι 150 εκατ. ,ο στρατος μας χρεοκοπημενος οι συμμαχοι εναντιον μας και το κυριωτερο ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ (ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ Ανώνυμο 16/9/11 1:12 μμ

    Δηλαδή δεν αξίζει να πολεμήσεις, όταν μπαίνουν και σου κλέβουν το σπίτι σου; Τα πετρέλαια δεν είναι ούτε των Εβραίων (βρήκαμε πιπίλα, για να δικαιολογούμε τα αδικαιολόγητα), ούτε των Τούρκων, αλλά δικά σου και δικά μου. Ανήκουν στην Ελλάδα και κανείς κερατάς δεν πρέπει να βάλει χέρι σ' αυτά. Μήπως δεν ξέρεις τι λες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.