Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ... ΧΑΖΑ ΠΑΧΝΙΔΑΚΙΑ ΑΝΘΥΠΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!

Εχθές το απόγευμα παραθέσαμε αυτούσια καταχώρηση του sigmalive.com που επιβεβαίωνε τα περί μερικής επιστρατεύσεως από την εφεδρεία επίλεκτων...

Εχθές το απόγευμα παραθέσαμε αυτούσια καταχώρηση του sigmalive.com που επιβεβαίωνε τα περί μερικής επιστρατεύσεως από την εφεδρεία επίλεκτων ανδρών και ειδικοτήτων. Στην καταχώρηση αυτή δεν είχαμε προσθέσει ή αφαιρέσει ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ από αυτά που ήταν καταχωρυμένα στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Λίγες ώρες αργότερα το sigmalive.com τροποποίησε το κείμενο του, αφαιρωντας το ουσιαστικότερο από μιά σειρά άλλων ειδήσεων σχετικά γνωστών και διατυπωμένων από σωρεία μέσων ενημέρωσης. Εξαφάνισε την φράση "Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ομάδες Καταδρομών βρίσκονται σε επιφυλακή ενώ από τις 3 το μεσημέρι έχουν κληθεί και επίλεκτες εφεδρείες." Δεν μας πέρασε ούτε μιά στιγμή από το μυαλό να "ντοκουμεντάρουμε" φωτογραφικά το αρχικό κείμενο, αφού δεν είχαμε -και δεν έχουμε ακόμη- λόγο να αμφισβητήσουμε κάτι από τα γραφόμενα ή τις πρακτικές του μέσου.

Όμως επειδή η αλήθεια πρέπει να είναι όπλο και εργαλείο για όλους μας και επειδή σε περιόδους κρίσιμος η μόνη αλήθεια είναι αυτή που συμφέρει το Έθνος και την Πατρίδα, οφείλουμε να σας παρουσιάσουμε και την αναδημοσίευση του onalert.gr λέξη πρός λέξη από το sigmalive.com, ντοκουμενταρισμένη αφού η είδηση προς το παρών φιγουράρει ως έχει στην ιστοσελίδα...


Τώρα ποιός ήταν ο λόγος που κάποιοι αποφάσισαν την "απόσυρση" αυτής της αληθινής είδησης είναι κάτι που δεν χρειάζεται και μεγάλη σκέψη! Τα καθεστώτα σε Αθήνα και Λευκωσία, θέλουν να κρατήσουν τους Έλληνες ανενημέρωτους για να μπορέσουν να διαπραγματευτούν με την ησυχία τους.

Η δικαιολογία που θα ακούσετε από τα πρακτοράκια του, πως δεν θέλουν να σπείρουν πανικό, είναι η ηττοπάθεια των γραφείων της εξουσίας που δεν θέλει με τίποτα να χάσει και την βόλεψη της και πολύ θα ήθελε να έμενε αναπάντητη ακόμη και μιά επιθετική εχθρική ενέργεια. Μεγαλώσαμε με αυτό το σιχαμερό είδος και το γνωρίζουμε καλά... 

Γιατί πολύ απλα ΠΑΝΙΚΟΣ στον πολύ το κόσμο, θα δημιουργηθεί άν πέσει η πρώτη κανονιά και δεν θα ξέρει από πού και γιατί! Κι αυτό το ξέρουν και τα πρωτάκια στις παραγωγικές. 

www.stoxos.gr

-------------------------------------------------

1 σχόλιο

  1. Η δικαιολογία του πανικού έχει μια βάση, καθότι το πιθανότερο είναι να εξαφανιστούν οι καταθέσεις από τις τράπεζες και όλα τα προϊόντα από τα ράφια, πράγμα που σημαίνει και κατάρρευση. Επειδή οι πολιτικοί είναι άνθρωποι που σκέφτονται με στατιστικές, ίσως θεωρούν πως είναι καλύτερο να σκοτωθούν 5-10 άτομα από μια οβίδα παρά να καταρρεύσει ολόκληρη η οικονομία προτού να πέσει η πρώτη κανονιά. Απλά, όσοι ξέρουμε ας προετοιμαστούμε και ας έχουμε πρόχειρο το δελτίο πορείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.