Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ: ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΛΟΓΩ ΡΑΜΑΖΑΝΙΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!

Εκατοντάδες μουσουλμάνοι κατέφθασαν από τα ξημερώματα στο Ολυμπιακό Στάδιο αλλά και το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας που παραχωρήθηκαν απο την ε...

Εκατοντάδες μουσουλμάνοι κατέφθασαν από τα ξημερώματα στο Ολυμπιακό Στάδιο αλλά και το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας που παραχωρήθηκαν απο την επίσημη πολιτεία, προκειμένου να σταματήσουν οι δημόσιες προσευχές που είχαν στο παρελθόν πυροδοτήσει εντάσεις.
Μουσουλμάνοι από όλη την Αττική έχουν συγκεντρωθεί στους χώρους που διατέθηκαν για την προσευχή τους. Το ίδιο ακριβώς σκηνικό στήθηκε σε όλη τη χώρα, με δημαρχαίους να τους παραχωρούν γήπεδα και χώρους για να προσευχηθούν! Μουσουλμανοποιούμαστε ολοταχώς, ενώ στη συντριπτική πλειοψηφία των μουσουλμανικών χωρών οι χριστιανοί διώκονται και δολοφονούνται! Αλλά εμείς ανήκομεν εις την... πολιτισμένη Δύση!

6 σχόλια

  1. μιας και ειναι μαζεμενοι στα γηπεδα,δεν τους κλεινετε εκει και να ελεγξετε πιοι ειναι νομιμοι και οι παρανομοι να συλληφθουν και να επαναπατριστουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλη ιδεα 3:26 .
    Και μια καλυτερη : Να παραχωρηθουν για προσευχη -ραμαζανι
    ΜΟΝΟ Γιαρος και μακρονησος ..Ας πανε εκει και μετα βλεπουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α ΡΕ ΕΛΛΑΔΑ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ!!!!
    ΗΛΕΚΤΡΟΦΟΡΑ ΣΥΡΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ,ΣΚΟΠΙΑ,ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ!ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΜΕΜΕΤΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kαλές οι ιδέες σας, όμως η καλύτερη θα ήταν να τους διαβολοστέλναμε. Αυτό όμως αποτελεί όνειρο θερινής νυκτός δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και ειμαστε ακόμα στην αρχή...
    μόνο με κοινη δράση και γιατί οχι με κανένα πογκρόμ θα εξαφανιστούν. Αν πιστεύουμε οτι θα φύγουν μόνοι τους πλανώμαστε πλάνην οικτράν.
    Συν Αθηνά και χείρα κίνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει!!! Όσο κτυπάει τρέχει ελληνικό αίμα στις φλέβες μας δεν θα αφήσουμε προδότες να τα ξεφτιλίσουν όλα! Πρέπει να ξυπνήσουμε γιατί έχουμε πάρει βαθύ ύπνο!!!
    Πρώτα πρέπει να φύγουν τα γιουσουφάκια που μας κυβερνάνε με τις κουμπαριές τους και ό,τι άλλο κάνουν καθώς επίσης και το λείψανο που έχει παντρέψει την κόρη του με Τούρκο και του την βολεύει κανονικά ο Τούρκος... και τον πληρώνουμε 170.000€ παραπάνω από το πρόεδρο της Αμερικής....
    Πρέπει να ξυπνήσουμε!!! Τσάμπα πολέμησαν οι πρόγονοί μας; Τσάμπα βασανίστηκαν; Τσάμπα υπέφεραν; Όχι βέβαια! Τους τιμάμε καθημερινά!!!
    Έρχονται εκλογές, πρέπει να ενημερωθεί όλος ο κόσμος και να δει ότι έχει και άλλες επιλογές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.