Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΛΛΑΠΛΟ ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΟ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΕ ΑΘΗΝΑ, ΒΑΛΤΕΤΣΙ, ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...

Με τρείς εστίες σε διαφορετικά σημεία του Σέϊχ Σού ξετυλίγεται το σχέδιο ολοκαυτώματος της Ελληνικής υπαίθρου και όχι μόνο αφού φωτιές ξέσπα...

Με τρείς εστίες σε διαφορετικά σημεία του Σέϊχ Σού ξετυλίγεται το σχέδιο ολοκαυτώματος της Ελληνικής υπαίθρου και όχι μόνο αφού φωτιές ξέσπασαν και σε Πάρνηθα και Υμηττό. Τυατόχρονα συνεχίζει να καίει η τεράστια φωτιά στον Έβρο που έχει κάνει στάχτη σχεδόν 50.000 στρέμματα μέχρι τώρα, ενώ μιά πολύ μεγάλη φωτιά στην Αρκαδία αναγκάζει στην εκκένωση πολλών χωριών στην περιοχή του Βαλτετσίου. Πύρινα μέτωπα επίσης είχαμε σε Αχαΐα, Φθιώτιδα  Μαλανδρίνο, Κρήτη, Ναύπακτο, Ζάκυνθο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καθόλου “αθώες” οι φωτιές στον Έβρο! 

Καίγεται η Ελλάδα απ’ άκρη σ’ άκρη. Πόσο τυχαίο είναι να συμβαίνει αυτό όποτε η χώρα μας ευρίσκεται σε μία περίοδο κρίσεως; Πόσο τυχαίο είναι να μπαίνουν φωτιές δίπλα από στρατόπεδα, είτε στην Αττική, είτε στον Άραξο, είτε στον Έβρο, στον οποίο αυτή τη στιγμή ευρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη πυρκαγιά; Πυρκαγιά η οποία καίει δάση, τα οποία αποτελούσαν την φυσική κάλυψη των στρατιωτικών μας μονάδων και της γραμμής αμύνης των Ενόπλων Δυνάμεών μας σε περίπτωση τουρκικής επιθέσεως. Όπως έχει γίνει γνωστό: “Ο Έβρος έχει κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης από τις 15:00 το μεσημέρι της Πέμπτης, καθώς η φωτιά στη Λευκίμμη έχει κατακάψει περισσότερα από 40.000 στρέμματα με βελανιδιές, πεύκα και καλλιέργειες. Κατόπιν απόφασης του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Θεόδωρου Μπούφη, σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης έχουν κηρυχθεί

οι κοινότητες Λευκίμμης, Σαράντα Σπίτια, Ερείπια Βυρίνης, Ερείπια Κιτρινόπετρας, Ύψωμα Καρβουνιάρης, Μέλια, Β. Οικισμού Κοίλων και Ερείπια Αμυγδαλιάς. Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά κοντά στο στρατόπεδο της Καβησού, απ’ όπου νωρίτερα απομακρύνθηκαν τα πυρομαχικά.”

Αυτό που δεν γνωρίζετε είναι ότι η συγκεκριμένη περιοχή η οποία καίγεται και τα συγκεκριμένα υψώματα ελέγχουν στρατιωτικά την κύρια οδό της περιοχής καθώς και την οδό ανεφοδιασμού των Ενόπλων Δυνάμεών μας από τον Βορρά σε περίπτωση τουρκικής επιθέσεως. 

 Για λόγους προφανείς δεν επιθυμούμε να επεκταθούμε επί του θέματος. Απλά σας θυμίζουμε ότι οι Τούρκοι πρόσφατα έκαναν ασκήσεις ζεύξεως του ποταμού Έβρου και έχουν εφοδιαστεί με τον ανάλογο τεχνολογικό εξοπλισμό.

 Υ.Γ.: Πόσο τυχαία μπορεί να είναι η σχέση της μεγάλης φωτιάς στον Έβρο με την παρακάτω είδηση; Σας την παραθέτουμε και κρίνετε μόνοι σας: «Μυστήριο» με τρία πτώματα που βρήκαν οι Τούρκοι στον Έβρο. Η τουρκική εφημερίδα Aksam σε μικρό μονόστηλο των εσωτερικών σελίδων και με τον τίτλο « Τρία πτώματα – μυστήριο στον Έβρο» γράφει ότι στον Έβρο βρέθηκαν τα πτώματα τριών ανδρών . Εικάζουν δε οι πηγές της εφημερίδας ότι οι τρείς άνδρες πνίγηκαν και δεν βρέθηκαν επάνω τους τα στοιχεία ταυτότητας τους. Εικάζουν επίσης ότι θα πρέπει να είναι ξένοι υπήκοοι οι οποίοι θέλησαν να περάσουν παράνομα στην Ελλάδα. Τα πτώματα εστάλησαν στο Πανεπιστήμιο για νεκροψία.” (πηγή)

6 σχόλια

  1. kai ti ginete apo dv kai pera?? tipota

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Αυτό που δεν γνωρίζετε είναι ότι η συγκεκριμένη περιοχή η οποία καίγεται και τα συγκεκριμένα υψώματα ελέγχουν στρατιωτικά την κύρια οδό της περιοχής καθώς και την οδό ανεφοδιασμού των Ενόπλων Δυνάμεών μας από τον Βορρά σε περίπτωση τουρκικής επιθέσεως".Πολυ σωστη παρατηρηση Συνελληνες!
    Εγω εχω καταγωγη απο Διδυμοτειχο,τη Βυζαντινη πολη των καστρων και γνωριζω καλα την ευρυτερη περιοχη!Δεν υπαρχει πιο στρατηγικο σημειο σε ολη τη Θρακη απο τα υψωματα της Λευκιμης.Σε περιπτωση αιφνιδιας εισβολης απο τις Τουρκομογγολικες ορδες, οι παραποταμιες Εβριτικες πολεις απο τη Νεα Ορεστιαδα και το Διδυμοτειχο μεχρι το Σουφλι και τις Φερες δεν διαθετουν καποια φυσικη αμυνα, αν και ο Ελληνικος Στρατος επιφυλασσει πολλες "ενδιαφερουσες εκπληξεις" στον εχθρο!Το "κλειδι" για τη σωτηρια ή την καταληψη της Θρακης ειναι τα υψωματα της Λευκιμης βορεια της Αλεξανδρουπολης μεχρι και τα Βουλγαρικα συνορα.Μια περιοχη με γηγενες Ελληνικο στοιχειο που οσο κινουμαστε βορειοτερα αναμιγνυεται με το Πομακικο στοιχειο(Πομακοι=αδερφοι Θρακες) αποτελουν συναμα και τον εθνοτικο "φρακτη" πριν τα τουρκικα χωρια της Ανατολικης Ροδοπης.Γεωμορφολογικα τα υψωματα Λευκιμης χαρακτηριζονται απο συχνες εναλλαγες του τοπιου, πλουσια βλαστηση, πυκνα δαση, ειδικες δασικες διαδρομες και σε συνδιασμο με το δασος της Δαδιας αποτελει το σπουδαιοτερο οχυρο της Θρακικης Φυσης απεναντι στην Τουρκικη πολεμικη μηχανη!Μην ξεχναμε οτι η Λευκιμη, Εβρου πηρε το ονομα της απο τις πολλες λευκες της περιοχης.Κλεινοντας θελω να κανω τη δικη μου εμπειρικη παρατηρηση.Οι "παλιοι" λεγανε για καιρο οτι αν καποτε οι Τουρκοι θελησουν να εισβαλουν στη Θρακη μας, η τελευταια τους κινηση θα ηταν να καψουν τα δαση της περιοχης Λευκιμης-Δαδιας-Σουφλιου, το φυσικο "Ρουπελ" της Θρακικης γης απεναντι στους βαρβαρους σφαγεις της Ασιας!Ελληνες αδερφοι γρηγορειτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως τις βάζουν οι Ρώσοι, για να ανατρέψουν τον Γιωργάκη, έτσι που τις "έβαζαν" το 2007 οι Αμερικανοί, για να ανατρέψουν τον Κωστάκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Αυτό που δεν γνωρίζετε είναι ότι η συγκεκριμένη περιοχή η οποία καίγεται και τα συγκεκριμένα υψώματα ελέγχουν στρατιωτικά την κύρια οδό της περιοχής καθώς και την οδό ανεφοδιασμού των Ενόπλων Δυνάμεών μας από τον Βορρά σε περίπτωση τουρκικής επιθέσεως".Πολυ σωστη παρατηρηση Συνελληνες!Εγω εχω καταγωγη απο Διδυμοτειχο,τη Βυζαντινη πολη των καστρων και γνωριζω καλα την ευρυτερη περιοχη!Δεν υπαρχει πιο στρατηγικο σημειο σε ολη τη Θρακη απο τα υψωματα της Λευκιμης.Σε περιπτωση αιφνιδιας εισβολης απο τις Τουρκομογγολικες ορδες, οι παραποταμιες Εβριτικες πολεις απο τη Νεα Ορεστιαδα και το Διδυμοτειχο μεχρι το Σουφλι και τις Φερες δεν διαθετουν καποια φυσικη αμυνα, αν και ο Ελληνικος Στρατος επιφυλασσει πολλες "ενδιαφερουσες εκπληξεις" στον εχθρο!Το "κλειδι" για τη σωτηρια ή την καταληψη της Θρακης ειναι τα υψωματα της Λευκιμης, βορεια της Αλεξανδρουπολης μεχρι και τα Βουλγαρικα συνορα.Μια περιοχη με γηγενες Ελληνικο στοιχειο που οσο κινουμαστε βορειοτερα αναμιγνυεται με το Πομακικο στοιχειο(Πομακοι=αδερφοι Θρακες) αποτελουν συναμα και τον εθνοτικο "φρακτη" πριν τα τουρκικα χωρια της Ανατολικης Ροδοπης.Γεωμορφολογικα τα υψωματα Λευκιμης χαρακτηριζονται απο συχνες εναλλαγες του τοπιου, πλουσια βλαστηση, πυκνα δαση, ειδικες δασικες διαδρομες και σε συνδιασμο με το δασος της Δαδιας αποτελει το σπουδαιοτερο οχυρο της Θρακικης Φυσης απεναντι στην Τουρκικη πολεμικη μηχανη!Μην ξεχναμε οτι η Λευκιμη, Εβρου πηρε το ονομα της απο τις πολλες λευκες της περιοχης.Κλεινοντας θελω να κανω τη δικη μου εμπειρικη παρατηρηση.Οι "παλιοι" λεγανε για καιρο οτι αν καποτε οι Τουρκοι θελησουν να εισβαλουν στη Θρακη μας, η τελευταια τους κινηση θα ηταν να καψουν τα δαση της περιοχης Λευκιμης-Δαδιας-Σουφλιου, το φυσικο "Ρουπελ" της Θρακικης γης απεναντι στους βαρβαρους σφαγεις της Ασιας!Ελληνες αδερφοι γρηγορειτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν είναι τυχαίο. Περιμένουμε κρίση (ως και θερμό επεισόδιο) μέσα στο 2011.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΤΗΜΑΤΙΕΣ.ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑΣ ΤΟΥΣ.ΟΙ ΕΜΠΡΟΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ;ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΙΖΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΡΟΙΣΜΟΥΣ;ΛΕΤΕ; ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΡΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΑΣΗ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΞΥΓΟΝΟ.ΟΙ 300 ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΡΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.