Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Μακελειό σε ταβέρνα στην Καλλιθέα. Τέσσερις Αλβανοί ενώ γευμάτιζαν, όπως λένε οι μέχρι τώρα πληροφορίες, διαφώνησαν και οι δύο από αυτούς έβ...

Μακελειό σε ταβέρνα στην Καλλιθέα. Τέσσερις Αλβανοί ενώ γευμάτιζαν, όπως λένε οι μέχρι τώρα πληροφορίες, διαφώνησαν και οι δύο από αυτούς έβγαλαν πυροβόλο όπλο και σκότωσαν τους άλλους δύο!
Το περιστατικό συνέβη πριν λίγη ώρα στην οδό Σοφοκλέους 182 και οι Αρχές έχουν αποκλείσει το σημείο και διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό των δύο δραστών καθώς και για τα αίτια της δολοφονίας.

5 σχόλια

  1. ΑΠΟ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΕΒΕΡΤ ΧΟΤΖΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΒΑΡΗ ΦΥΛΗ, ΜΙΞΗ ΟΥΝΩΝ ΣΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΓΑΛΑΤΩΝ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ, ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΠΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟ. ΜΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ, ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποια αίτια βρε καραγκιόζηδες! Ξεκαθάρισμα λογαριασμών ήταν! Θέλει πολύ μυαλό να το καταλάβει κανείς; Αυτοί σκοτώνουν για ασήμαντη αφορμή, ζώα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διόρθωση στον 4:06. Τα ζώα φίλε μου σκοτώνουν για να φάνε, οι αλβανοί δεν είναι καν ζώα.!

    Jack

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΙΟ ΖΩΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ , ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ; ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΜΕ; ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.