Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΙΝΔΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ - ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ!

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ., στο Ρέθυμνο, βρίσκονται δύο Ινδοί οι οποίοι κατηγορούνται για το βιασμό και τη ληστεία που κατήγγειλε ότι υπέστη, 29χρ...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ., στο Ρέθυμνο, βρίσκονται δύο Ινδοί οι οποίοι κατηγορούνται για το βιασμό και τη ληστεία που κατήγγειλε ότι υπέστη, 29χρονη ξεναγός από τη Γερμανία, το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, η 29χρονη έκανε τζόκινγκ στην παραλία του Πλατανιά, όταν δύο άγνωστοι την ακινητοποίησαν, την έδεσαν πισθάγκωνα και τη βίασαν. Μετά την πράξη τους άρπαξαν το κινητό της τηλέφωνο καθώς και 30 ευρώ.

Η ίδια κατάφερε να φτάσει σε μία ταβέρνα, απ΄ όπου ειδοποίησε την αστυνομία, άνδρες της οποίας κατέφθασαν άμεσα και παρέλαβαν την νεαρή γυναίκα. Οι έρευνες της Ασφάλειας Ρεθύμνου οδήγησαν τους αστυνομικούς στους δύο Ινδούς οι οποίοι συνελήφθησαν και ανακρίνονται.

http://www.trelokouneli.gr

(σημείωση Στόχου: επειδή ορισμένοι μας έχουν πρήξει και με τον... πολιτισμό των Ινδών, σας παραθέτουμε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα ομαδικού πλυσίματος στα νερά του Γάγγη!)

8 σχόλια

  1. ποιό πολιτισμό καλέ; αυτόν με τους μαστούρηδες γιογκήδες της αίρεσης τι σιχτίρ είναι των Σαντού, που όλη μέρα μαστουρώνουν και τους πηγαίνουν φαγητό τα άλλα θύματα, γιατί λέει επικοινωνούν με τον θεό;

    ορίστε National Geographic όχι ό,τι κι ό,τι
    http://www.youtube.com/watch?v=7Mr9H3hNJjA

    ορίστε κι άλλα διαλογιστικά και πνευματικά που θέλουν να μας φέρουν εδώ!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=4xvf42scU2U&feature=related

    ορίστε καθημερινότητα
    http://www.youtube.com/watch?v=UdBvwjP5AZA&feature=related

    ορίστε φεστιβάλ (σαν αυτά που κάθε χρόνο μαζεύονται και κάνουν στο Σούνιο), ορίστε κουλτούρα!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=60om8BUmuiI&feature=related

    Νeraida Agapimouesy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχχαχα, τι βιντεάρες.!! Τη είναι ρε αυτες οι χασικλομαστουρομένες μαιμούδες??
    Ρέθυμνο ε? Έπρεπε να το είχαν κάνει σε καμία ντόπια να δούμε πόσοι θα κολυμπούσαν σήμερα στο λιμάνι.!

    Jack

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. live your myth στην πολιπολιτισμικη Ελλαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενταξει , ας μην τα ισοπεδωνουμε ολα!Μια χαρα πολιτισμο εχουν οι ινδοι ενω η μυθολογια τους εχει πολλους κοινους τοπους με την δικη μας!Οι saddhu ειναι μια χαρα ανθρωποι(αν εξαιρεσεις τους Aghoris,οι οποιοι ειναι ακραιοι για την δυτικη νοοτροπια)!Καμμια σχεση με τα κτηνη που εχουν ερθει στην Ελλάδα μας και βιάζουν και ληστευουν!Αν ηταν πνευματικοι και χειραφετημενοι ανθρωποι αυτα τα κτηνη , δεν θα ειχαν ερθει εδω να κανουν αυτα που κανουν,αλλα θα εμεναν εκει!Με σεβασμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο μυθος ειναι η πολυπολιτισμικη ελλαδα . ουτε ηταν ,ουτε ειναι ουτε θα γινει ποτε ,η πολυπολιτισμικοτητα της Ελλαδας βρισκεται μονο στους ανθελληνικους εγκεφαλους σιωνιστικων κεντρων , οι λαθροεπικοι ειναι επιβεβλημενοι απο τις προδοτικες ηγεσιες μας ,προαγονται απο τα μεντια τις ΜΚΟ και ορισμενους αναρχοαριστεροηλιθιους .Ο λαος ειναι 99% εναντιον τους και περιμενει σιωπηλος να τους στειλει για ομαδικο μπανιο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμφωνώ με τον 14/6/11 5:28 μμ. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Οι Ινδοί έχουν μεγάλο και πανάρχαιο πολιτισμό. Εντελώς διαφορετικό από τον δικό μας, αλλά όχι κατώτερο.
    Η επίσκεψη στον Γάγγη, ιδίως στην περιοχή του Βαρανάσι, είναι από τα πιο εντυπωσιακά πράγματα που έχω δει στην ζωή μου. Υπάρχει μία εντελώς διαφορετική στάση απέναντι στην ζωή και τον θάνατο, είναι μια εμπειρία που μένει αξέχαστη.

    Η τελευταία σας παράγραφος, που αφορά στον πολιτισμό, είναι τουλάχιστον ατυχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι όνειρο ζωής μου να δω τον Γαγγη, τον ποταμό που όλοι πολιτισμένα χεζουν, πλένουν, πίνουν και κουνάνε τις τσουτσουνες τους!!

    Επίσης αν θέλουν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις τσουτσούνες τους στις κορες και γυναικες μας μια και εμεις ειμαστε πολιτισμένοι!

    Α ρε παπάρες αναρχο κομομουνιστες Ελληνική βοιδόπουτσα που χρειάζεστε !

    Ζητώ συγνώμη από τις βοιδόπουτσες και τις τσουτσούνες στις οποίες αναφέρομαι υποτιμητικά!

    Πανθηρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 14/6/11 6:33 μμ
    "Οι Ινδοί έχουν μεγάλο και πανάρχαιο πολιτισμό. Εντελώς διαφορετικό από τον δικό μας, αλλά όχι κατώτερο"
    Μεγάλο ναι (ο Χίτλερ ήθελε να γερμανοποιήσει και αυτόν τον πολιτισμό εκτός από τον Ελληνικό) όμως δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Κλασσικό Ελληνικό πολιτισμό που αποτελεί τον πολιτισμό της Ανθρωπότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.