Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΑΝΤ1!

Ο Αντένα Ελλάδος μετατράπηκε σε τουρκικό δορυφόρο για προώθηση του κατοχικού εκτρώματος. Ανήμερα της 37ης χρονιάς της αιματηρής τουρκικής ει...

Ο Αντένα Ελλάδος μετατράπηκε σε τουρκικό δορυφόρο για προώθηση του κατοχικού εκτρώματος. Ανήμερα της 37ης χρονιάς της αιματηρής τουρκικής εισβολής και συνεχιζόμενης κατοχής της μισής μας πατρίδας Κύπρου, αντί ο Αντένα Ελλάδος να προβάλει τις συνέπειες της τραγωδίας των Ελληνοκυπρίων από το 1974 με τις δύο βάρβαρες τουρκικές εισβολές, το συνεχιζόμενο βάσανο των συγγενών αγνοουμένων, την εξουδετέρωση των Ελλήνων εγκλωβισμένων μας, τις συστηματικές και αδίστακτες συλήσεις των 500 τόσων Εκκλησιών, κοιμητηρίων, και άλλων τόπων θρησκευτικής και πολιτιστικής κληρονομιάς από τους Αττίλες της Άγκυρας, το ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ των 200,000 Ελλήνων Κυπρίων προσφύγων για επιστροφή στις κλεμμένες περιουσίες τους, ξεδιάντροπα προβάλει την τουρκική σειρά Εζέλ η οποία είναι γυρισμένη και στην κατεχόμενη από τους Αττίλες Βουκολίδα περιοχή κατεχόμενης Καρπασίας (αλλά και περιοχές κατεχόμενης Κερύνειας).
΄Ηδη ο σταθμός στην Αθήνα δέχεται πολλά τηλεφωνήματα αγανακτισμένων συμπατριωτών μας και το ίδιο μας ενημερώνουν και η πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα.
ΔΡΑΣΗ: Απλοί πολίτες και οργανωμένα σύνολα, διαβάστε ενημερωθείτε, προωθείστε, δημοσιεύσετε και ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ αμέσως με τηλεφωνήματα, με επιστολές προς το σταθμό ηλεκτρονικά (μειλ), με φαξ, επικοινωνήστε και ζητήστε επέμβαση από τους βουλευτές σας στην Ελλάδα και κλείστε το κανάλι εις διαμαρτυρία. Υπάρχουν τόσα άλλα να δείτε.

Antenna TV S.A. · Athens
Kifissias Ave. 10-12,
Maroussi
Phone: +30-210-688-6100
Athens Fax: +30-210-689-0304
151 25
Greece
http://www.antenna.gr/webtv /contact
'kalimeraellada@antenna.gr'

http://www.cyprusactionnetwork.org

6 σχόλια

  1. Απλο ! Διαδωστε μπουκοταζ στα προιοντα που διαφημιζονται κατα τη διαρκεια της σειρας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.facebook.com/home.php?sk=group_132776070135164&ap=1
    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΚΥΠΡΟ

    γίνετε μέλη του πιο πάνω γκρουπ στο facebook και διαδηλώστε την ατίθεση σας στην απαράδεκτη αυτή ενεργεια του αντεννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν δεν μπορουν οι σταθμοι μας να γυρισουν ντοπιες σειρες καλιο να μεταδιδουν κινεζικες,ταυλανδεζικες, κορεατικες ,πχ, ας σταματηση αυτο το ρεζιλικι με τις τουρκικες σειρες.Οχι αλλος εθνικος εξευτελισμος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟ-ΦΙΛΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΞΟΥΝ.ΚΑΙ ΤΟ 1974 ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΕΠΑΙΖΑΝ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΛΙΑ.ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΟΥΡΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΝΕΜΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΕΣ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ!!!ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΛΑΞΟΥΝ ΓΝΩΜΗ ΟΠΩΣ ΤΟ 74.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. gati febgoun h ependites ap thn xwra mas?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.