Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΜΑΣ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤ1!

Η προηγούμενη Τετάρτη, ήταν μόνο η αρχή!! Η Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. διοργανώνει ξανά, εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από τα κεντρικά γραφεία του συ...

Η προηγούμενη Τετάρτη, ήταν μόνο η αρχή!!
Η Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. διοργανώνει ξανά, εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από τα κεντρικά γραφεία του συγκροτήματος ΑΝΤ1 Ελλάδος στο Μαρούσι (Λεωφόρος Κηφισίας 10-12). Αυτή την Παρασκευή 1 Ιουλίου στις 20:30, διαμαρτυρόμαστε ξανά για την προβολή της τούρκικης σειράς "Εζέλ", που είναι κυρίως γυρισμένη στο κατεχόμενο νησί μας.

Προσυγκέντρωση στο οίκημα μας, Παιανίας 5-7 Ζωγράφου στις 19:00

3 σχόλια

  1. Ας γίνει η διαμαρτυρία, έτσι, για να φανεί ότι το θέμα δεν μας αφήνει αδιάφορους. Πάντως και στον ΣΚΑΪ που πήγαμε, τίποτε δεν έγινε. Ιδιωτικοί σταθμοί είναι αυτοί, ό,τι θέλουν προβάλλουν. Μην τους βλέπετε. Αυτό τους τσούζει, διότι χάνουν τις διαφημίσεις.
    Ποιος θα διαμαρτυρηθεί έξω από την κρατική τηλεόραση, η οποία μας έχει φλομώσει στην λαθροπροπαγάνδα με τα δικά μας λεφτά; Διότι αυτήν την πληρώνουμε θέλοντας και μη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι παρόντες!
    Τούρκοι Μογγόλοι Δολοφόνοι!
    Η Κύπρος είναι Ελληνική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. giati kollame se ayta.na sosoume thn PATRIDA MAS.ayto einai to thema mas.eseis san efimerida,den exete na protinete tipota

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.