Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΑΠΕΙΛΗ" ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

Δεν πρέπει απλά να πέσουν! Πρέπει να τσακιστούν και να κάνουν τόσο θόρυβο που θα ακούγεται για δεκαετίες. ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΕΚ...

Δεν πρέπει απλά να πέσουν! Πρέπει να τσακιστούν και να κάνουν τόσο θόρυβο που θα ακούγεται για δεκαετίες. ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ... Τα αυτονότητα τα λένε μέτρα και επιπλέον φέρνουν και νέες "καταλήψεις" στο κέντρο της Αθήνας! Αυτά είναι τα μέτρα που υποτίθεται ότι θα... λύσουν το πρόβλημα:

 - Καθημερινές πεζές και εποχούμενες περιπολίες, τις οποίες θα συνδράμουν και μέλη της δημοτικής αστυνομίας.

- Στοχευμένες δράσεις της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ).

- Μεγάλες επιχειρήσεις γενικευμένων αστυνομικών ελέγχων, τουλάχιστον σε εβδομαδιαία βάση.

- Λειτουργία τριών μονάδων υποκατάστασης (χορήγηση μεθαδόνης) σε νοσοκομεία.

- Δημιουργία δικτύου ποδηλατοδρόμων.

- Μείωση αστικών αξιών στο κέντρο της Αθήνας

- Μετατροπή παλαιών ξενοδοχείων του κέντρου δε φοιτητικές εστίες

Τα τρία πρώτα, δηλαδή τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ, μας τα πλασάρουν ως μέτρα. Τα υπόλοιπα όχι μόνο δεν λύνουν κανένα πρόβλημα αλλα θα το μεγενθύνουν! Η δημιουργία δικτύου ποδηλατόδρομων γίνεται για να τα οικονομήσουν εταιρείες (φίλοι του Αμυρά προφανώς). Η μείωση αστικών αξιών δεν θα φέρει κατ' ανάγκη Έλληνες στις περιοχές. Το πολύ πολύ αντί να νοικιάζουν οι λαθρομετανάστες να αγοράζουν -με τα κλεψιμέϊκα- αφου οι Έλληνες λεφτά για επενδύσεις δεν έχουν! Το δε τελευταίο μας γεμίζει υποψίες, αφού γνωρίζουμε ότι κατά πάσα πιθανότητα οι "φοιτητικές εστίες" θα καταστούν "καταλήψεις" (άλλες δυό τρεις δηλαδή) που θα ελέγχονται από συγκεκριμένα κέντρα όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των Πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και των εστιών. Για την ταμπακιέρα δηλαδή ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ κουβέντα... Περισσότερο για μέτρα αντιμετώπισης της... ακροδεξιάς απειλής μας μοιάζουν!

www.stoxos.gr 

1 σχόλιο

  1. Χα,χα,χα!Απέλαση όλων των λαθρομεταναστών ? Μα τελείως τρελοί είστε? Απέλαση όλων των Ελλήνων είναι πιό πιθανή,ιδίως αν δεν "το βουλώσουμε"!
    Εξ' άλλου εάν διώξουν τους λαθρομετανάστες ,ποιός θα τους ψηφίζει ,εμείς?
    Μα καλά τρελαθήκαμε τελείως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.