Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΜΗ, ΠΑΡΤΕ ΑΠ' ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΜΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ!!!

Τουρκική φρενίτιδα παραβάσεων και παραβιάσεων σήμερα στο Αιγαίο  Επίδειξη ισχύος της τουρκικής Αεροπορίας σήμερα στο Αιγαίο, με δεκάδες αε...

Τουρκική φρενίτιδα παραβάσεων και παραβιάσεων σήμερα στο Αιγαίο 

Επίδειξη ισχύος της τουρκικής Αεροπορίας σήμερα στο Αιγαίο, με δεκάδες αεροσκάφη να προχωρούν σε σωρεία παραβάσεων του FIR Αθηνών και παραβιάσεων του Εθνικού Εναέριου Χώρου (ΕΕΧ).

Η σημερινή κινητοποίηση της τουρκικής Αεροπορίας ήταν μαζική με σχεδόν 40 αεροσκάφη και ελικόπτερα στον αέρα δίνοντας μια ένδειξη ίσως της τακτικής που πρόκειται να ακολουθήσει στο εξής κατά τους καλοκαιρινούς μήνες παρά τα πολυδιαφημισμένα καλοκαιρινά μορατόριουμ πτήσεων.

Πιο συγκεκριμένα 36 τουρκικά αεροσκάφη και ελικόπτερα εκ των οποίων τα 2 CN-235 τα 8 ελικόπτερα της Αεροπορίας και του Ναυτικού και 26 μαχητικά στο πλαίσιο της άσκησης «Deniz Gordu» πραγματοποίησαν σήμερα 24 παραβάσεις του FIR Αθηνών και 13 παραβιάσεις του ΕΕΧ. Τέσσερα από από τα τουρκικά αεροσκάφη έφεραν οπλισμό.

Η τουρκική δραστηριότητα εξελίχθηκε στο βόρειο και κεντρικό Αιγαίο. Η ΠΑ, την ώρα των τουρκικών παραβιάσεων του ΕΕΧ σε περιορίστηκε στην πραγματοποίηση διακριτικών αναγνωρίσεων των τουρκικών αεροσκαφών από αποστάσεις των 3 μιλίων, όπως είναι η πάγια τακτική.

Η ΠΑ, την ώρα των τουρκικών παραβιάσεων του ΕΕΧ περιορίστηκε στην πραγματοποίηση διακριτικών αναγνωρίσεων των τουρκικών αεροσκαφών από αποστάσεις των 3 μιλίων, και κατά πάγια τακτική.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

10 σχόλια

  1. Όσο δεν καταρρίπτονται θα συνεχίσουν μέχρι να πάρουν defacto ότι θέλουν.

    Κάνουν σωστά την δουλειά τους για την πατρίδα τους είτε μας αρέσει είτε όχι.

    Εμείς πότε θα κάνουμε αυτό που πρέπει απέναντι στην δική μας πατρίδα και την αξιοπρέπεια μας?

    Πανθηρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταρρίψτε επιτέλους τους Μογγόλους!Οι στατιστικοί κατάλογοι των παραβιάσεων του ΕΕΧ δεν έχουν κανένα νόημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. dystixos den yparxoun Ellines Axiomatikoi tous exoun evnouxisoi olous oi prasinokoloi to mono pou tis niazei einai i karieratous kai to miniatiko na pefti

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Ζωή χωρίς τιμή, Θεό και Πατρίδα δεν είναι ζωή. Είναι κατάντια" φωνάζει ακόμα μέσα από τον τάφο ο Μακρυγιάννης. Τον ακούει κανείς;;; Να γαμ@@σω την ευρώπη, το ευρώ, τα μνημόνια και την κάθε μαλ@@κία των τυχάρπαστων προδοτών πολιτικάντηδων και των συνοδοιπόρων τους. "Ενα Έθνος, αν θέλει να παραμείνει μεγάλο, πρέπει να πολεμήσει όταν χρειαστεί, έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνον διότι Πρέπει" φώναζε ο Μεταξάς και γι' αυτό είπε το αθάνατο ΟΧΙ. Εσείς τι λέτε ρε προσκυνημένα γιουσουφάκια με ή χωρίς στολή;;;;; Άλλο από το να τρέχετε πατείς με πατώ σε να προσκυνήσετε τον τάφο του σκατ@@ουστα χασάπη ξέρετε να κάνετε;;; ΟΥΣΤ ρεζίλια!!!!! Χαραμοφάηδες. Μόνο "Κλ@@ιά, μαγ@@ιά και κ@@λο φιλιστρίνι" είσαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εύκολα τα λόγια όταν είσαι έξω από τον χορό. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν οικογένειες και ασφαλώς δεν θέλουν να βρεθούν άνεργοι από την μια στιγμή στην άλλη. Επιπλέον, ποιος τολμά να πάρει την ευθύνη να ρίξει την χώρα του σε περιπέτειες με συνέπειες απρόβλεπτες;

    Οι Τούρκοι αυτό ακριβώς περιμένουν. να τους καταρρίψουμε, έστω και από λάθος, ένα α/σκάφος. Όλοι ξέρουν να κάνουν λεονταρισμούς εκ του καναπέως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Ωραίο" σκεπτικό 17/5/11 11:34 πμ. Αν σκέπτοταν έτσι και ο Κολοκοτρώνης. θα είμαστε ακόμη επαρχία της οθωμανικής αυτοκρατορίας. Άλλωστε ο αξιωματικός γι' αυτό προετοιμάζεται με χρήματα του ελληνικού λαού. Για να πολεμήσει. ΄Οταν δεν αντιδρά στην εισβολή, τότε να πάει σπίτι του και να βρει άλλη δουλειά. Δηλαδή τι άλλο πρέπει να δει για να αντιδράσει;;; την ημισέληνο στην Ακρόπολη. Τότε θα είναι πολύ αργά. Και άσε το παραμυθάκι περί "καναπέως" για τίποτα άλλους. Όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άμεση κατάριψη κάθε μογγολικού αεροσκάφους που παραβιάζει τον ΕΕΧ μας. Κι άμα θέλουν οι κωλότουρκοι, ας κουνηθούν. Κρα κάνουν οι κούρδοι να τους σκίσουνε τον κώλο. Πάντως οι εναέριες παραβιάσεις δίνουν και παίρνουν και από τις δύο πλευρές και είναι καθαρά πολιτικά παιχνίδια (αν υπάρχει κάποιος που να έχει υπηρετήσει στην πολεμική μας αεροπορία και ξέρει ας το επιβεβαιώσει παρακαλώ). Εμείς μαθαίνουμε καθημερινά για εναέριες παραβιάσεις από τους μογγόλους χωρίς όμως να μαθαίνουμε για τις δικές μας παραβιάσεις σε αυτούς και οι μογγόλοι μαθαίνουν για εναέριες παραβιάσεις από εμάς χωρίς να μαθαίνουν για τις δικές τους παραβιάσεις. Αυτό γίνεται για νιώθουμε και οι δύο ανασφαλείς και να νιώθουμε την ανάγκη συνεχούς εκσυγχρονισμού των πολεμικών μας αεροσκαφών και όταν γυρνάει ο τζέφρυ και μας λέει ότι θα αγοράσουμε καινούργια αεροσκάφη, εμείς να συμφωνούμε γιατί φοβόμαστε τους Τούρκους. Και το αποτέλεσμα όλου αυτού; Κερδισμένοι είναι μόνο Αμερικάνοι και Γερμανοί που μας πουλάνε πολεμικά αεροσκάφη. Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος των παραβιάσεων. Πρέπει να μπει όμως ένα τέλος σε όλα αυτά. Η καλύτερη αρχή, θα είναι να τους σκίσουνε τον κώλο τα παλικάρια της πολεμικής μας αεροπορίας. Ας τους δώσει επιτέλους κάποιος το ελεύθερο. Ένας Λυμπέρης στην πολεμική μας αεροπορία χρειάζεται μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η δική μου πατρίδα έχει μικρύνει!

    Ποιος έχει πετύχει τον στόχο του?

    Δεν νομίζω εγώ!

    Πανθηρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ 17/5/11 2:43 μμ

    Ο αξιωματικός πολεμά όταν πάρει διαταγή από την πολιτική ηγεσία. Δεν δρα αυτόνομα. Πώς, δηλαδή, ακριβώς θα αντιδράσει; Έχεις υπηρετήσει στον στρατό; Αμφιβάλλω.
    Η σύγκριση με τον Κολοκοτρώνη φανερώνει ότι είσαι μάλλον πιτσιρικάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Casus belli

    Υπάρχει ένας Έλληνας να το υποστηρίξει?

    Ποιος λαός το υποστηρίζει εδώ και 30 χρόνια κάνοντας γειτονικό λαό του να ΄΄χέζετε΄΄ από φόβο καθημερινά?

    Λύσεις υπάρχουν, Έλληνες δεν υπάρχουν.

    Όταν ο απέναντι γνωρίζει ότι το σπαθί σου δεν το τραβάς από το θηκάρι, γνωρίζει ότι το μόνο που μπορεί να κάνεις είναι να το βάλεις όλο στον.... σου (βάσει πρόσφατης ιστορίας).

    Λυπάμαι για το σκληρό των γραφωμένων μου.

    Πανθηρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.