Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΗ ΣΤΗ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ! ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Άγνωστοι πυροβόλησαν και τραυμάτισαν θανάσιμα 34χρονο ιδιοκτήτη κοσμηματοπωλείου, στις 9.20 το πρωί στην οδό Πλαστήρα 5, στη Λυκόβρυση. Κίν...

Άγνωστοι πυροβόλησαν και τραυμάτισαν θανάσιμα 34χρονο ιδιοκτήτη κοσμηματοπωλείου, στις 9.20 το πρωί στην οδό Πλαστήρα 5, στη Λυκόβρυση.
Κίνητρο της φονικής επίθεσης θεωρείται η ληστεία, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν μάρτυρες για το αν πήραν κάτι οι δράστες.
Πάντως σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της αστυνομίας, οι γείτονες άκουσαν θόρυβο από το κοσμηματοπωλείο, και όπως λένε είδαν δύο άτομα να φεύγουν τρέχοντας.
Αμέσως μετά βρήκαν μέσα σε μια λίμνη αίματος τον ιδιοκτήτη, ο οποίος έχει πυροβοληθεί. Ο 34χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΚΑΤ, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.
Το κοσμηματοπωλείο είναι αναστατωμένο, κάτι που ενισχύει την εκδοχή της ληστείας. Από την αστυνομία γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

3 σχόλια

  1. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΛΗΣΤΕΙΕΣ! ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΦΟΝΟΙ ! ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ!ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ !ΟΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα kalasnikov που χτυπησαν τον Ελληνα συνηθως τα κρατουν αλβανοι...λεω συνηθως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι αλβανοι επιτρεπεται να κατεβουν με την σημαια τους στο Συνταγμα μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.