Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΟΛΗ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ/Η ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!" ΚΑΛΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΛΗ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ/Η ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΟΙ «ΑΠΟ ΠΑΝΩ» ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΟΙ «ΑΠΟ ΚΑΤΩ» ΔΕΝ Α...


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΛΗ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ/Η ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!
ΟΙ «ΑΠΟ ΠΑΝΩ» ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΟΙ «ΑΠΟ ΚΑΤΩ» ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ!

Ο Παν. Λαφαζάνης, Κοινοβ. Εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5», τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:
«Η κοσμοπλημμύρα των δεκάδων χιλιάδων πολιτών, ιδιαίτερα νέων, που κατακλύζει κάθε βράδυ το Σύνταγμα και τις πλατείες σε όλη την Ελλάδα, διαμορφώνει μια νέα πραγματικότητα στη χώρα, που είναι δυνατόν, κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις, να αποβεί πολύ ελπιδοφόρα για μια θετική διέξοδο από την κρίση.
Οι αυθόρμητα γεμάτες πλατείες από κόσμο που αγωνιά και διαμαρτύρεται, δείχνουν ότι η χώρα έχει φτάσει σε ένα οριακό σταυροδρόμι όπου οι «από πάνω δεν μπορούν και οι από κάτω δεν αντέχουν»!
Σήμερα η θέση όλης της Αριστεράς και κάθε αριστερού-ής είναι στην πλατεία Συντάγματος και σε όλες τις πλατείες των πόλεων της χώρας, πλάι-πλάι με τους πολίτες που αγανακτισμένοι δυσφορούν και με το δικό τους τρόπο, αντιστέκονται.
Αυτή τη στιγμή η Αριστερά, σε όλες τις εκφράσεις της, αντί να είναι αμήχανη ή, ακόμα χειρότερα, να κρατά ανταγωνιστικές αποστάσεις ή και να ασκεί αφ’ υψηλού κριτική στο «κίνημα των πλατειών», οφείλει συμπαραταγμένη να στηρίξει αυτό το κίνημα.
Κυρίως, όμως, οι αριστερές δυνάμεις -και πρώτα απ’ όλα οι βουλευτές και τα στελέχη τους- οφείλουν να παρέμβουν στις πλατείες συντονισμένα, ενεργητικά, θετικά και δημιουργικά, χωρίς ηγεμονισμούς και «καπελώματα», προκειμένου να πουν και να ακούσουν, να προσανατολίσουν και να επαναπροσανατολιστούν, ώστε το αυθόρμητο αυτό κίνημα να κατακτήσει, μέσα από τις δικές του διαδικασίες, τα δικά του ριζοσπαστικά και προοδευτικά χαρακτηριστικά για να συμβάλλει στη μεγάλη προοδευτική δημοκρατική ανατροπή που έχει απόλυτα ανάγκη η χώρα».

30/05/2011 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

8 σχόλια

  1. Με λίγα λόγια λέει να καπελώσουν την προσπάθεια και τον κόσμο για να ευτυχίσει αυτή χώρα να χρεωθεί άλλη μια γενιά του πολυτεχνείου που την πληρώσαμε και την πληρώνουμε πανάκριβα...

    Πρέπει όλοι να δώσουμε το παρόν με μια σημαία στο χέρι. Να γίνει η πλατεία γαλανόλευκη. Όμορφα με ήθος και αξιοπρέπεια όπως αρμόζει σε Έλληνες. Μην αφήσουμε την τύχη του τόπου στα κόπρανα της αριστεράς.


    Ιωάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν αρχίσουν τα γνωστά καραγκιοζιλίκια τους αυτοί οι ξεφτίλες, χρειάζεται ραβδί. Ματσούκι αλύπητο ! - Κατέστρεψαν την χώρα και εξακολουθούν να το κάνουν. Βάζουν μπροστά τα παιδάκια, γεμάτα με εφηβικό ενθουσιασμό και κρύβουν από πίσω την προδοσία τους. Ραβδί λοιπόν, κυνηγήστε τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να κατέβουμε με τους άθεους του ΣΥΡΙΖΑ , φίλων των λαθρομεταναστών τους προδότες της πατρίδας , αποκλείεται. Να μετανοήσετε Συριζέοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. νομιζω οτι η δηλωση αυτη δεν μου μοιαζει με καπελωμα,ελπιζω οτι ενα κομματι αυτου του χωρου αντιληφτηκε επιτελους την κρισιμοτητα και τον χλευασμο στην απαθεια της αριστερας. ελπιζω να ειναι ειλικρινεις ,χωρις κομματικες σημαιες και τερτιπια,να ακουσει επιτελους το σπαραγμο του λαου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε έλεος με αυτούς θα πάρω ένα γκλοπ και εγώ και θα αρχίζω να χτυπάω τα φυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτά είναι... Αχ ρε εθνικιστές! Θα αφήσουμε το γάμο να κυνηγάμε τα πουρνάρια. Ρε όλοι στο Σύνταγμα με ελληνικές σημαίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΟ φωναζω καθε μερα απο τη σελιδα των αγανακτισμενων....Ολοι εκει με ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ,θα βγαλουν σπυρακια!!Ολος ο κοσμος στην βουλη μπροστα,η μεγαλη πλειοψηφια, ειναι Ελληνες με σημαιες και παθος!Στη συνελευση εχουν μεινει μονοι τους οι απλυτοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγανακτισμενοι Στο Συνταγμα
    Αυριο ολοι με Ελληνικες σημαιες!!Να δειξουμε οτι ειμαστε ενωμενοι,υπερανω κομματων και ανθελληνων πολιτικων που μας φτασανε μεχρι εδω αλλα και για να στεναχωρησουμε τον Τσιπρα και την κουστωδια του που τοσο χαλιεται με την σημαια!!
    ΟΛΟΙ ΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΥΡΙΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.