Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΤΑ ΝΕΑ" ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΛΑΜ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!

ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ...

ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΚΔΟΣΗ, ΣΕ ΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΝΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΑΜ,Λ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: 

Το νέο στοιχείο στο πολιτικό σκηνικό είναι η κάθοδος στις εκλογές ακροδεξιού κόμματος, του ΕΛΑΜ (Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο) – κάτι ανάλογο της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα μάλιστα με ορισμένες εκτιμήσεις, είναι ισχυρό το ενδεχόμενο το κόμμα αυτό να συγκεντρώσει το εκλογικό μέτρο (1,8%) και να δούμε έτσι για πρώτη φορά εκπρόσωπο της ακροδεξιάς στη Βουλή.

Η παρουσία του ΕΛΑΜ αφαιρεί ψήφους από το Ευρωπαϊκό Κόμμα (και λιγότερες από τις παρυφές του ΔΗΣΥ), το οποίο είναι ζήτημα αν καταφέρει να πλησιάσει τα ποσοστά των προηγούμενων βουλευτικών εκλογών.

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:  http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=4631830 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.