Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΒΡΟΥ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΗΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚ...

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΒΡΟΥ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΗΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

«Από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (20-05-2011) στην αγροτική περιοχή Τυχερού Έβρου είχαν αναπτυχθεί αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης και δυνάμεις της FRONTEX, για την αποτροπή διέλευσης ομάδας μεταναστών, που είχε εντοπιστεί στην παραποτάμια περιοχή, επί του τουρκικού εδάφους. Επίσης είχαν εντοπιστεί και δύο βάρκες με τέσσερις διακινητές. Την 10.30 ώρα, δύο από τους διακινητές επιβαίνοντας στη μία βάρκα κινήθηκαν προς την ελληνική όχθη και όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων επέστρεψαν στο τουρκικό έδαφος, πυροβολώντας δύο φορές στον αέρα με κυνηγετικές καραμπίνες. Στη συνέχεια αποβιβάστηκαν από τη βάρκα και κινούμενοι νότια στην τουρκική όχθη, την 11.00 ώρα, πυροβόλησαν με τις κυνηγετικές καραμπίνες τέσσερις φορές, προς την πλευρά που βρίσκονταν άνδρες της FRONTEX, στην ελληνική πλευρά του ποταμού.

Προηγουμένως την 10.45 ώρα, οι δύο άλλοι διακινητές, κινήθηκαν με τη δεύτερη βάρκα προς την ελληνική όχθη και πυροβόλησαν με κυνηγετικές καραμπίνες τέσσερις φορές, προς την πλευρά που βρίσκονταν Έλληνες αστυνομικοί. Όλοι οι πυροβολισμοί προήλθαν από τους διακινητές, που βρίσκονταν στη τουρκική όχθη, και σε απόσταση μεγαλύτερη των 150 μέτρων από τα σημεία που βρίσκονταν οι αστυνομικές δυνάμεις, δηλαδή σε απόσταση μεγαλύτερη του βεληνεκούς των κυνηγετικών όπλων.

Από τις τουρκικές Αρχές, που είχαν ειδοποιηθεί από τη Διεύθυνσή μας συνελήφθησαν στην τουρκική πλευρά 97 μετανάστες, οι οποίοι είχαν κρυφτεί στην γύρω περιοχή και είχαν εντοπιστεί από το αεροσκάφος του FRONTEX. Καθ' όλη τη διάρκεια του περιστατικού υπήρξε στενή επικοινωνία και συνεργασία με τις τουρκικές Αρχές».


ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΛΛΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ defencenet.gr ΜΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ:

H ανακοίνωση είναι επιεικώς ανακριβής και επικίνδυνη. Μιλάει για "κυνηγετικές καραμπίνες". Πρώτον είναι πρακτικά αδύνατον να είδαν μέσα στο σκοτάδι αν ήταν καραμπίνες ή πολεμικά όπλα. Εμείς λέμε ότι αυτήκοοι μάρτυρες, στρατιώτες που υπηρετούσαν σε κοντινό φυλάκιο, άκουσαν πυρά αυτόματων τυφεκίων.

Είναι γελοίο να γράφεταιστην ανακοίνωση ότι υπήρξε "στενή συνεργασία με τις τουρκικές αρχές", όταν οι Τούρκοι στρατιώτες κάλυψαν την αποχώρηση των δουλεμπόρων (σε τελική ανάλυση όλοι ξέρουν ότι συνεργάζονται μαζί τους).

Το ότι συνελήφθησαν "97 μετανάστες στην τουρκική πλευρά" δεν νομίζουμε ότι αποδεικνύει την "συνεργασία των τουρκικών αρχών". Που είναι οι δουλέμποροι; Αυτούς γιατί δεν τους συνέλαβαν;

Αλλά υπάρχει και άλλο πρωτοφανές για αστυνομική ανακοίνωση: Χαρακτηρίζονται "μετανάστες" δηλαδή άνθρωποι που έχουν προσκληθεί από μια χώρα να μεταναστεύσουν νόμιμα σε μια άλλη χώρα οι λαθρομετανάστες που πιάστηκαν στην Τουρκία έτοιμοι να εισβάλουν στην Ελλάδα! Αν ήταν μετανάστες, δηλαδή αν νόμιμα θέλουν να εγκατασταθούν στην Ελλάδα, γιατί συνελήφθησαν;

Είναι απίστευτο πως χαρακτηρίζονται από μια αστυνομική διεύθυνση απλά μετανάστες, δηλαδή ... άνθρωποι που μεταναστεύουν νόμιμα μετά προσκλήσεως και σχετικών εγγράφων, μια ομάδα λαθρομεταταναστών που ετοιμαζόταν να μπει με την βοήθεια δουλεμπόρων στη χώρα.

Αυτά για να μην απορούμε πως φτάσαμε να είναι οι Έλληνες φιλοξενούμενοι στην ίδια τους τη πατρίδα...


Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ. ΕΧΕΙ Ή ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΟΣ  ΤΟΥΡΚΟΥ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΡΚΟΥ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ... ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ή ΟΧΙ;

"ΣΤΟΧΟΣ" 

 

1 σχόλιο

  1. Κι εκεί σην Αλεξανδρούπολη, υπάρχουν πουλημένα άτομα; Ποιός συνέταξε την ανακοίνωση; Ποιός την εξέδωσε; Ποιανού εντολές ανωτέρου εκτελούσε; Και στην Αλεξανδρούπολη έχουμε ΠΡΟΔΟΤΕΣ;;;
    Νίκος-ΞΑΝΘΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.