Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ" ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ!

Το ένα εκ των τριών βασικών συμμαχικών κομμάτων του Σαλί Μπερίσα, το PDIU των τσάμηδων «άνοιξε την αυλαία» της προεκλογικής του εκστρατείας...

Το ένα εκ των τριών βασικών συμμαχικών κομμάτων του Σαλί Μπερίσα, το PDIU των τσάμηδων «άνοιξε την αυλαία» της προεκλογικής του εκστρατείας με βασικό σύνθημα «Θα επιστρέψουμε στην Τσαμουριά» (σ.σ.: ελάτε, σας περιμένουμε)! Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο πρόεδρος του κόμματος αυτού Σπετίμ Ιντρίζι δήλωσε στην
πρώτη προεκλογική του συγκέντρωση πως "θα υλοποιήσουμε το αμανέτι των προγώνων μας, εμείς θα επιστρέψουμε στην Τσαμουριά. Αυτοί μας διγήθηκαν πόσο όμορφη είναι η Τσαμουριά μας. Εμείς τα παιδιά της Τσαμουριάς δηλώνουμε σήμερα πως η μάνα μας Τασαμουριά έχει τα παιδιά της στην Αλβανία. Εμείς θα κερδίσουμε τα δικαιώματά μας και θα επιστρέψουμε στην Τσαμουριά"!
Επίσης ο Ιντρίζι στο παραλήρημα εθνικισμού είπε ακόμα πως "Ο αετός έχει ανάγκη και τα δυο φτερά για να πετάξει, έχει ανάγκη για το Κόσοβο και την Τσαμουριά" (σ.σ.: το ενδεχόμενο να του κοπούν τα... φτερά δεν το έχει σκεφτεί βέβαια!).
Να σημειώσουμε πως το εθνικιστικό κόμμα PDIU είναι το πλέον ανθελληνικό κόμμα της Αλβανίας, συμμετέχει στην κυβέρνηση Μπερίσα και στον προεκλογικό συνασπισμό «Συμμαχία για τον πολίτη».
Η συμμαχία αυτή στηρίζει δημόσια και ανοιχτά το αποκαλούμενο κόμμα των ελλήνων ΜΕΓΚΑ, μην κατεβάζοντας καθόλου υποψηφίους στις μειονοτικές περιοχές.
http://borioipirotika.blogspot.com/2011/04/pdiu.html

11 σχόλια

  1. http://borioipirotika.blogspot.com/2011/04/basha.html
    Basha: Η απελευθέρωση της βίζας έγινε για να μπορέσουν οι Τσάμηδες να δουν τις περιουσίες τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλώς να ορίσετε!

    Ν. Ζέρβας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.tovima.gr/culture/article/?aid=393433
    Ρε μάγκες για διαβλαστε τι λεει στο καθεστωτικο Νημα ο "αριστερός" Ν Κούνδουρος για τους Λαθρομετανάστες...
    Δεν θα πιστέυετε στα μάτια σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχουμε τα κλειδιά σας, στις κάννες των όπλων μας. Ελάτε να τα πάρετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ συνέλληνα 4/4/11 1.58μμ. Εμείς τους τα λέγαμε. Αυτοί δεν μας πίστευαν και μας αποκαλούσαν "φασίστες" και "εθνικιστές" (λες και είναι ντροπή να αγαπάς την Πατρίδα σου). Τόσο τους έκοβε, τόσο έκαναν. Αλλά "καιρός φέρνει τα λάχανα καιρός τα παραπούλια". Ας ελπίσουμε πως και για τους υπόλοιπους δεν θα χρειαστεί η "εμπειρία Κούνδουρος" για να ξυπνήσουν!!! Ιδωμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ελάτε με φόρα πουστοκαυκάσια ζλάπια , τον έχουμε πλυμένο και ακονισμένο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ 4/4/11 11:06 πμ

    Ναπολέων, σ' επανέφεραν και σένα;

    Εμένα δεν μου έστειλαν "χαρτί". Γιατί άραγε;

    Κατσημήτρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟΚΟΜΕΝΟΙ,ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΔΕΣ,ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ.ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ;ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ....ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΠΛΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΡΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ,Η ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΚΑΤΑΛΒΑΝΙΑ!!!!ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΛΥΦΑΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΑΚΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΣΕΙ Ο ''ΠΡΟΦΗΤΗΣ'' ΤΟΥΣ ΠΙΛΑΦΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.