Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ: "ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΣΚΛΗΡΑ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΑΝ"!

Για ακόμα μία φορά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, προκαλεί με τις δηλώσεις του. Ανέφερε ότι “ενώ οι Τούρκοι εργάζονταν σ...

Για ακόμα μία φορά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, προκαλεί με τις δηλώσεις του. Ανέφερε ότι “ενώ οι Τούρκοι εργάζονταν σκληρά, οι Έλληνες τεμπέλιαζαν με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν σήμερα μια σοβαρή οικονομική κρίση.”

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, Hurriyet, ο Πάγκαλος είπε ακόμα, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Κωνσταντινούπολη, πως “τους πάντες εκπλήσσει η εντυπωσιακή αλλαγή που συντελείται στην Τουρκία ότι οι Τούρκοι είναι πετυχημένοι και έχουν ισχυρή αυτοπεποίθηση και ότι η Τουρκία είναι μια ισχυρή, οικονομικά και πολιτικά χώρα.”
Τονίζοντας ότι έχει πολλούς φίλους στην Τουρκία, σημείωσε ότι “αν και οι Έλληνες πολίτες δεν έχουν πρόβλημα στο να πωλούν και να αγοράζουν εμπορεύματα από τηνΤουρκία, δεν μπόρεσε με κανένα τρόπο να ανοίξει η Θεολογική Σχολή στην Χάλκη και δεν μπόρεσαν να αρχίσουν επίσης τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Λήμνου-Ίμβρου.”
“Όταν πήραν οι Έλληνες την Finansbank, οι εθνικιστικοί κύκλοι ενοχλήθηκαν. Όμως αυτή την στιγμή στο εξωτερικό είναι μία από τις πιο πετυχημένες ελληνικές εταιρείες” κατέληξε το παχύδερμο!

8 σχόλια

  1. τελικα ειναι βαλτος απο τα τσιρακια της νεας ταξεως να προκαλη να θιγη και να αποπροσανατολιζη! η τουρκια γιατι να μη προοδευη οταν ξεφορτωνη σε εμας ολους τους λαθρο που καταληγουν στο εδαφος της! Αυτοι κανουν το κεφι τους και μεις πληρωνουμε τα σπασμενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά, δεν έχει και τόσο άδικο ο χοντρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Πάγκαλος είναι πολλά χρόνια στην πολιτική και όφειλε να μην κάνει τέτοιες γκάφες. Όμως, "έξεστιν Παγκάλω ασχημονείν", όπως είχε πει και ο Παπαθεμελής κάποτε.

    Από την άλλη πλευρά, ο Πάγκαλος δεν βρίσκεται στην Βουλή τόσα χρόνια από μόνος του. Κάποιοι τον φηφίζουν και μάλιστα πολλοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΔΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ...ΑΠΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΔΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΜΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικά σε αυτό έχει δίκιο. Αναφέρεται στους έλληνες πολιτικούς ασφαλώς συμπεριλαμβάνοντας και τον εαυτό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απο που κι ως που εχει δικιο το παγκωλο- αν οντως εκανε αυτες τις δηλωσεις; Εχασαν τον μπουσουλα φαινεται μερικοι! Τις "δουλιες" των τουρκαλαδων τις ξερουμε: διακινηση ναρκωτικων, χασισοπωλησια, εμποριο λαθ ρομεαναστων, σωματεμποριο, για να παρετε παραδειγμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πριν κρίνουμε, πρέπει να ακούσουμε προσεκτικά τι ακριβώς είπε.

    Κατά την άποψή μου, οι δηλώσεις του έχουν εντελώς παραποιηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. otan enas anepageltos anthropos einai 200 kila kai leei mparoufes kai to mono pou kanei einai na troei kai na afodeyei kai fysika na prodidei tin patrida-tote eimaste axioi tis moiras mas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.