Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΟΔΟ

Μετά την κατάληψη του Δημαρχείου Αθηναίων από συμβασιούχους, οι εργαζόμενοι στον τομεα καθαριότητας του Δήμου Αθήνας κατέλαβαν και το Αμαξοσ...

Μετά την κατάληψη του Δημαρχείου Αθηναίων από συμβασιούχους, οι εργαζόμενοι στον τομεα καθαριότητας του Δήμου Αθήνας κατέλαβαν και το Αμαξοστάσιο του Δήμου στην Ιερά Οδό, με αποτέλεσμα να ακονητοποιηθούν όλα τα οχήματα μεταξύ των οποίων και τα απορριματοφόρα. Ο πρόεδρος των εργαζομένων στον Δήμο Βασίλης Πολυμερόπουλος είπε ότι στη συνάντηση που είχαν οι πρόεδροι τεσσάρων σωματείων εργαζομένων στο δημαρχιακό μέγαρο με τον δήμαρχο τού ζήτησαν να αποσύρει οριστικά το θέμα πρόσληψης νέου προσωπικού από την ημερήσια διάταξη.

 Με ανακοίνωση της η “Ελληνική Αυγή για την Αθήνα” συμπαρίσταται στον δίκαιο αγώνα των συμβασιούχων και καταγγέλλει τις μεθοδεύσεις της Δημοτικής Αρχής. ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ κατηγορηματικά ότι η κατάληψη της αίθουσας από τους συμβασιούχους έγινε διά της βίας. ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ότι υπήρξε ο παραμικρός προπηλακισμός εργαζομένου από τους συμβασιούχους. ΘΕΩΡΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!. 

Ο Δημοτικός Σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής και επικεφαλής της Νίκος Μιχαλολιάκος βρισκόταν μαζί και συμπαραστεκόμενος κατά την διάρκεια της κατάληψης του Δημαρχείου από τους εργαζόμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.