Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ ΧΑΧΑΝΗΤΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΝΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΤΟ ΛΑΟΣ. ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΦΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΝΤΡΙ.

Με πνεύμα και χιούμορ υποδέθχηκε ο ΛΑΟΣ δια στόματος Κώστα Αηβαλιώτη και γραφείου τύπου τις δημόσια διατυπωμένες απόψεις του Πάγκαλου που τυ...

Με πνεύμα και χιούμορ υποδέθχηκε ο ΛΑΟΣ δια στόματος Κώστα Αηβαλιώτη και γραφείου τύπου τις δημόσια διατυπωμένες απόψεις του Πάγκαλου που τυγχάνει και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης για την ονομασία των γυφτοσκοπιανών.

Το ΛΑ.Ο.Σ. βρήκε αυτό το Εθνικό μας θέμα για να εκδώσει μιά από τις γνωστές για το "πνεύμα" τους ανακοινώσεις που τελικά επαναλαμβανόμενες καταντούν γελοιές αφού διατρανώνουν την πεποίθηση όλων ότι αν δεν έχεις ή δεν μπορείς να πείς κάτι επί της ουσίας καταφεύγεις στις ατάκες. Είπε λοιπόν η Μονοπρόσωπη ΕΠΕ του Καρατζαφέρη:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΓΙΑ ΤΑ WIKILEAKS: Ο Εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ, κ. Κωστής Αϊβαλιώτης δήλωσε: «Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες… Και όποιος με πρεσβείες, οι αποκαλύψεις…»

Τόσο καταιγιστική η ανακοίνωση για το Εθνικό μας θέμα. Αλλά και στο μεγάλο μαντρί ΜΟΥΓΚΑ στην στρούγκα και εργολαβικές δηλώσεις έχουν αναλάβει να κάνουν περιφερειακοί, Όπως ο Ψωμιάδης και ο Γκιουλέκας.

2 σχόλια

  1. Η αληθεια ειναι πως στο μεγαλο μαντρι εγινε ευθεια επιθεση στον Παγκαλο για το θεμα,ζητωντας την παραιτηση του.

    Οσο για τον Αιβαλιωτη,δεν αξιζει να ασχολειστε με φυγοστρατους γραφικους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KOLOTOUMPA-THLEPTOMA-NEOS-ORAIOS KLP ANYPARKTOI KSEFTILES..OUST APO EDO "FILELEUTHEROI-ETHNIKISTES"..KENTRO-DEKSIA MNHMONIAKH PARAGKA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.