Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΠΟΝΣΟΡΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ

ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΟΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.. Πολλοί είναι αυτοί που απλά θεωρούν γραφικό τον Μπουτάρη, επιχειρώντας να τ...

ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΟΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.. Πολλοί είναι αυτοί που απλά θεωρούν γραφικό τον Μπουτάρη, επιχειρώντας να του δώσουν άλλοθι για τα όσα λέει και όσα ετοιμάζεται να κάνει... Πριν ακόμη εκλεγεί δήμαρχος ο κρασοφτιάχτης είχε ανακοινώσει τις προθέσεις του, φιλοδοξώντας να φέρει τούρκους για να στηρίξουν την Θεσσαλονίκη τουριστικά (εκτός όλων των άλλων ασυνάρτητων και επικίνδυνων προτάσεών του, απομεινάρια της εξάρτησής του απο το αλκοόλ). Και βεβαίως δεν το είπε απλά, αλλά το κάνει κιόλας και σύντομα θα φορέσει και φέσι στους Θεσσαλονικείς, που δεν ασχολούνται με τα τεκταινόμενα της πόλης τους, αφήνοντας τον Μπουτάρη και το συνονθύλευμα να παίζουν μπάλα!
Με τη Γενική Διευθύντρια της Turkish Airlines στην Ελλάδα, Γκιουλάι Οζτούρκ, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, φωτογραφιζόμενος μάλιστα με την τουρκάλα και με αεροπλανάκι των τουρκικών αερογραμμών, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα! Η συνάντηση είχε εθιμοτυπικό, αλλά και ουσιαστικό χαρακτήρα, αφού πλέον η Θεσσαλονίκη περιλαμβάνεται μέσα στους απευθείας προορισμούς της ΤΗΥ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις, αφού κοινός στόχος είναι η ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης, μέσα από την ανάπτυξη μεγάλων τουρκικών εταιριών! Ο Μπουτάρης φάνηκε έτοιμος να συζητήσει για μια σειρά από κινήσεις, οι οποίες είναι θετικές και προς τις δύο κατευθύνσεις, δηλαδή για τη μεγαλύτερη ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης μέσω και της ΤΗΥ!
Όσοι λοιπόν επιμένουν να λένε πως ο άνθρωπος αυτός είναι απλά γραφικός, προωθούν απλά την προπαγάνδα του κρασοφτιάχτη, που στα γεράματα αποφάσισε να παραστήσει το... ατίθασο νειάτο, βάζοντας σκουλαρίκι, δίνοντας συνεντεύξεις σε περιοδικά ομοφυλόφιλων και φέρνοντας τούρκους, σκοπιανούς, εβραίους στη Θεσσαλονίκη για να αποδείξει πως είναι... πολυπολιτισμική πόλη στα πλαίσια της προπαγάνδας έξωθεν κέντρων!

6 σχόλια

  1. Σύμφωνα με την τελευταία απόφαση του ΣτΕ σχετικά με την ψήφο των λαθρομεταναστών που "ελληνοποίησε" το πασοκ, η θέση του Μπουτάρη δεν είναι σίγουρη λόγω του ότι όταν επαναλειφθούν οι δημοτικές εκλογές ο εν λόγω "κύριος" θα πάει στ' αμπέλια του. Γιατί λοιπόν τον αφήνουν να κάνει ότι θέλει;;; Με δεδηλωμένη την ανθελληνική νεοταξίτικη θέση του δεν θα έπρεπε η προς το παρόν αντιπολίτευση του Δήμου να του τραβάει το φρένο;;; Εκτός και αν ουδείς ενδιαφέρεται για το τι μέλλει γενέσθαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Pi8ikomorfos krasofteiaxths,paranoikos,eitan x8es stin Apo ton Idrwta tou Ellhnikou Laou Plhrwmenh ERT stis eidhseis twn 9 to vrady,Kai elege stin Ellh Stah(ALO PALIO "FROUTO" ETOUTO!!),oti 8a efteiaxne anti gia ena megalo tzami stin 8essalonikh ,8a efteiaxne loipon polla mikra tzamia!!!
    XAXAX kala na pa8ete 8esalonikeis,giati yphrxan ala patriwtika kommata na pshfisete,twra 8a ksypnate me ta ourliaxta toun mouezinidwn kai xotzadwn!! den sas lypame!!
    Lypame pou 8a ktistoun tzamia stin patrida mou,Den lypame omws esas tous 8essalonikeis,giati ta 8elate....
    OPWS STRWSEIS 8A KOIMH8EIS!!!
    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kai edw stin souhdia epanalambanwnte oi Ekloges se mia megalh perifereia,Periferiakes, (nomarxiakes ? pws tis lete stin Ellada?) pou exei 1.800.000,ena ekatomyrio oktakosies xiliades katoikous,giati xa8hkan pshfodeltia,egeinan la8os katametrhseis ktl!!!
    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και πού είναι το κακό ότι φέρνει τουρισμό από την Τουρκία; Ρωτήσατε τους Θ/νικείς καταστηματάρχες, ξενοδόχους, εστιάτορες κλπ., αν έχουν αντίρρηση;
    Εκτός κι αν προτιμάτε να βλέπετε τα μαγαζιά να κλείνουν το ένα μετά το άλλο και τον κόσμο στην ανεργία και την απόγνωση.

    Έχετε κάποιο λογικό επιχείρημα να αντιτάξετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ..Kalhmera gero koukia spernw!!!
    GIA TA TZAMIA KAI TOUS XOTZADES ;MOUEZINIDES POU 8A SE SKYPNOUN ME OURLIAXTA ARABIKA ME STHN 8ESSALONIKH DEN LES TIPOTA?
    8A SOU XALASOUN TO LIGWTERO TON YPNO SOU WRE ELLHNA...
    ASE THN PATRIDA ,KAI TO E8NOS,OUTE TON YPNO SOU DEN LYPASE WRE ELLHNA?
    KAI EPEIDH SKEPTESE KAI LIGO AGA8A,SAN AGA8IARHS GIA NA MHN PW KOUTOPONHROS,LES O KRASOFIAXTHS AUTOS NA SKEPTETE NA FERNEI MONO TOURISTES APO TIN TOURKIA?
    H MHPOS AGA8IARH KOUTOPONHRE MOU,KANEI KAI DIAFHMHSH STA KRASIA TOU ,SE MIA TETIA MEGALH AGORA OPWS THN TOURKIA?
    H MHPOS FANTAZESE OTI DEN PINOUN KRASIA STIN TOURKIA?
    ALO SAOUDIKH ARABIA(KAI EKEI PINOUN STA KRYFA) KAI ALO TOURKIA ETSI?
    KAI KATI TELEUTAIO OI TOURKOI TOURISTES PERIMENAN TON MPOUTARH NA TOUS FEREI STIN ELLADA? DEN GNWRIZAN TON DROMO KAI TA AERODROMIA?
    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Na prostheso se auto to shmeio adelfia oti kai h KAE Olympiakos einai sponsoras ton tourkikon aerogrammon.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.