Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΡΓΙΑΣΕ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟ...

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής στο Κανάλι «Κόντρα» του Γιώργου Κουρή μεταδίδεται η εκπομπή του Γρηγόρη Βαλλιανάτου «Ο Βασιλιάς είναι Γυ...

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής στο Κανάλι «Κόντρα» του Γιώργου Κουρή μεταδίδεται η εκπομπή του Γρηγόρη Βαλλιανάτου «Ο Βασιλιάς είναι Γυμνός». Απέφευγα τόσο καιρό να ασχοληθώ με το ανθελληνικό ρεσιτάλ που δίνει ο εν λόγω ομοφυλόφιλος στο «Κόντρα», αλλά την Κυριακή 6-2-2011 ο κ. Βαλλιανάτος ξεπέρασε τον εαυτό του. Είχε καλέσει στο στούντιο τον αρχηγό του Σλαβομακεδονικού «Ουράνιου Τόξου», Παύλο Βοσκόπουλο και τον γνωστό Λάτρη πάσης εν Ελλάδι Μειονότητος, γηραιό δημοσιογράφο της «Καθημερινής» Διονύση Γουσέτη. Επί μία ώρα παρακολουθήσαμε ένα απερίγραπτο ανθελληνικό ρεσιτάλ, με τον Βοσκόπουλο να δηλώνει πως στην Αλβανία οι «Μακεδόνες» έχουν όλα τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, ενώ στην Ελλάδα καταπιέζονται παντοιοτρόπως!.. Επίσης ότι στην Ελλάδα οι Γύφτοι (Ρομά) κακοπερνάνε λόγω του Ελληνικού Ρατσισμού, ενώ στην «Μακεδονία» (δηλαδή τα Σκόπια) διδάσκονται ακόμη και την μητρική τους γλώσσα στα δημόσια σχολεία!..

Ο δημοκράτης Βαλλιανάτος έβγαλε και τηλέφωνα στον «αέρα», αλλά κατά διαβολική σύμπτωση και οι 5 τηλεθεατές που βγήκαν ήσαν επιφανή μέλη Μειονοτικών και Αντιρατσιστικών Οργανώσεων! Πρώτος τηλεφώνησε ο συριζαίος πρόεδρος της ΜΚΟ «Αντιγόνη» Νάσος Θεοδωρίδης κι αμέσως μετά ο αγαπημένος του «Στόχου», μουσουλμάνος δημοσιογράφος της Θράκης, Αμπντουλχαλήμ Ντεντέ. Ο Ντεντέ συμβούλεψε τον Βοσκόπουλο να δηλώσουν οι «Μακεδόνες» του… Πομάκοι, για να τους αγαπήσουν αμέσως οι Έλληνες Εθνικιστές, της δασκάλας Χαράς Νικοπούλου συμπεριλαμβανομένης! Ακολούθησαν μία κυρία Αντιρατσίστρια (Αλεξία Καλτάκη) ένας Ρομά πολιτευόμενος και ένα ακόμα στέλεχος του «Ουράνιου Τόξου». Από καιρό διερωτώμαι, πόθεν πηγάζει το απύθμενο μίσος του Γρηγόρη του Βαλλιανάτου για την Ελλάδα, που τον κάνει να αγκαλιάζει όλους τους εχθρούς μας, ακόμη κι αν είναι «Γκρίζοι Λύκοι», ακόμη κι αν είναι Εθνικιστές απείρως σκληρότεροι του Νίκου του Μιχαλολιάκου. Αρκεί που δεν είναι Έλληνες και ο Εθνικισμός τους συγχωρείται από τον διασημότερο Έλληνα ομοφυλόφιλο. Υπενθυμίζω απλώς πως και ο Γρηγόρης ο Βαλλιανάτος (όπως άλλωστε η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων Αντιρατσιστών) προέρχεται από μία χριστιανικότατη οικογένεια: Η μία αδελφή του είναι καλόγρια, η άλλη δασκάλα, ο αδελφός του Ορθόδοξος θεολόγος και οι μακαρίτες γονείς του εξαίρετοι χριστιανοί…
"ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ"

7 σχόλια

  1. Apo Enan POUSTH (KAI MERIKOUS BOULGAROUS,POU LENE KAI OI ALBANOI!!)TI PERIMENEIS?

    (BLEPE ELLHNIKO LAIKO RHTO...APO ENAN POUSTH TI PERIMENEIS?)!!!
    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Αντώνης Κανάκης ειναι πρακτορας διαδωστετο.

    τσεκουρι και φωτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ η εκπομπή, για όσους την έχασαν. Πρέπει να τη δουν όλοι, για να μάθουν τι λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην αρχαία Αθήνα, οι πολίτες καταδίκασαν σε θάνατο τον Σωκράτη. Δεν υπήρχαν επαγγελματίες δικαστές τότε. Ο κόσμος αυτό ήθελε - ήταν η βούληση του δημοκρατικού λαού.
    Αργότερα, παραλίγο να δολοφονήσουν και τον Αριστοτέλη.

    Η Ηθική δεν σημαίνει το δίκαιο των πολλών. Ούτε τώρα ούτε και ποτέ. Όποιος έχει πραγματικά Τιμή, προστατεύει τον αδύνατο ή αυτόν που μειοψηφεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ..Dhladi re koumpare na prostateusoume auton ton "pousth",pou atyxise stin Zwh tou,afou den mporei na kanei paidia me ton "kwlo",kai logw ths anwmalias tou auths,vrizei to Ellhniko E8nos,DHLADI TOU FTAIEI H ELLADA POU EGEINE POUSTHS?
    KAI PWS NA TON PROSTATEUSOUME NA TOU AGORASOUME PROFYLAKTIKA?
    KAI TI SOI PARALHPISMOUS KANEIS? TON SWKRATH ME TON BALIANATO?
    KAI EAN DEN APATWME TON SWKRATH TON DIKASE O ARIOS PAGOS THS TOTE A8HNAS ETSI?
    POLOI MEGALOI ANDRES STO DIABA THS ELLHNIKHS ISTORIAS PE8ANAN,KAI FYLAKISTIKAN APO THN EKSOUSIA,PX O FILAN8RWPOS ,EPANASTATHS,KAI ANAMORFWTHS THS ELLADOS GEWRGIOS PAPADOPOULOS PE8ANE FYLAKISMENOS....( O 8EODWROS KOLOKOTRWNHS SW8HKE PARA TRIXA...)KAI POLLOI ALOI,OXI MONON O SWKRATHS...
    A Byzantinos

    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ A Byzantinos

    "POLOI MEGALOI ANDRES STO DIABA THS ELLHNIKHS ISTORIAS PE8ANAN,KAI FYLAKISTIKAN APO THN EKSOUSIA,PX O FILAN8RWPOS ,EPANASTATHS,KAI ANAMORFWTHS THS ELLADOS GEWRGIOS PAPADOPOULOS PE8ANE FYLAKISMENOS...."

    anarotiemai poso gia ton poutso eisai? ligo i poli?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ A Byzantinos

    Εσένα σου παίρνουν προφυλακτικά όσοι σε προστατεύουν; Ωραίους προστάτες βρήκες...από πού ήρθαν; απ'την Τρούμπα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.