Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ... ΑΠΕΡΓΟΙ ΠΕΙΝΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ!

ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΡΕΛΟ (ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ) ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ... Την γιαλαντζί απεργία πείνας των λαθρομεταναστών αποκάλυψε ο τρελο Μάκη...

ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΡΕΛΟ (ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ) ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ... Την γιαλαντζί απεργία πείνας των λαθρομεταναστών αποκάλυψε ο τρελο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, μέσω της ιστοσελίδας του zougla.gr! Συγκεκριμένα χθες δημοσιοποίησε επιστολή αλληλεγγύης προς τους δήθεν απεργούς πείνας, με την οποία ζητούσαν ρούχα και... ΤΡΟΦΙΜΑ!Σύμφωνα με όσα γράφτηκαν στην σελίδα του τρελού και με τη βούλα:
"Η Επιτροπή Αλληλεγγύης απευθύνει έκκληση βοήθειας για τους 327 μετανάστες - απεργούς πείνας, που στεγάζονται προσωρινά είτε μέσα στο νεοκλασικό κτήριο στη διασταύρωση των οδών Πατησίων και Ηπείρου είτε στην αυλή του. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν ανάγκη τη στήριξή μας. Όσοι μπορείτε και θέλετε μπορείτε να προσφέρετε, με μια επίσκεψη στον χώρο, νερό, χυμούς, πράσινο τσάι, πουλόβερ, μπουφάν, μάλλινες κάλτσες ή και χρήματα.

Aλληλεγγύη στους μετανάστες & προσφυγές απεργούς πείνας

«Ως Σύλλογος των Αφγανών Φοιτητών στην Ελλάδα δηλώνουμε την πλήρη στήριξη και αλληλεγγύη μας στον δίκαιο αγώνα των 300 μεταναστών απεργών πείνας για νομιμοποίηση και ίσα δικαιώματα στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη, των Αφγανών πολιτικών προσφύγων απεργών πείνας στα Προπύλαια για πολιτικό άσυλο και των Ιρανών και Παλαιστίνιων προσφύγων στο Πολυτεχνείο, που ζητούν επίσης πολιτικό άσυλο. Ως προσφυγές του πόλεμου και της φτώχειας, θεωρούμε κι εμείς τους εαυτούς μας όχι μονό αλληλέγγυους προς αυτούς τους ανθρώπους, αλλά και κομμάτι αυτών των αγώνων και θα σταθούμε μαζί τους μέχρι το τέλος.

Επίσης ως φοιτητές και ως μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας καταδικάζουμε τον πολλαπλό και βίαιο εκφοβισμό της Ελληνικής Κυβέρνηση κατά των 300 μεταναστών απεργών πείνας, από τις πρώτες μέρες κιόλας, που επέλεξαν ως χώρο διεκδίκησης για τα αυτονόητα δικαιώματα τους, την Νομική Σχόλη Αθηνών, καθαρά για την συμβολική σημασία του συγκεκριμένου Πανεπιστήμιου. Θεωρούμε, ότι το πανεπιστημιακό άσυλο υπάρχει για να προστατεύει τη διακίνηση ιδεών και προφανώς τους δίκαιους κοινωνικούς αγώνες, ειδικά όταν οι άνθρωποι του αγώνα είναι απροστάτευτοι και ευάλωτοι κοινωνικά όπως οι μετανάστες και οι προσφυγές.

Πιστεύουμε ότι εάν οι ακαδημαϊκοί «υπεύθυνοι» (η Πρυτανεία, η Κοσμητεία, και Φοιτητικές Παρατάξεις) του πανεπιστημιακού άσυλου αναγνώριζαν και δρούσαν ανάλογα με τα καθήκοντα τους και όχι σαν κομματικά όργανα, δεν θα χρειαζόταν ούτε να γίνει η άρση του άσυλου, ούτε να σταματήσει η λειτουργιά του Πανεπιστήμιου, αφού ο συγκεκριμένος χώρος της Νομικής όπου στεγάστηκε η απεργία πείνας των 300 μεταναστών ήταν και παραμένει έκτος χρήσης και δεν επηρέαζε την ομαλή λειτουργία του Πανεπιστήμιου. Επίσης καταδικάζουμε την απαράδεκτη ολική επίθεση «ορισμένων» ΜΜΕ που για άλλη μια φορά με τις ψευδό-ειδήσεις τους γύρω από το μεταναστευτικό θέμα, «διαμόρφωσαν» αρνητική κοινή γνώμη και στοχοποίησαν τους μετανάστες και τους προσφυγές.

Όμως, οι αγώνες των μεταναστών και προσφύγων απεργών πείνας, παρά τις απίστευτες σωματικές και ψυχολογικές πιέσεις: κφοβισμούς και εκβιασμούς των αρμόδιων αρχών, τις ρατσιστικές δηλώσεις της Δεξιάς, τις άγριες και επικίνδυνες επιθέσεις της Ακροδεξιάς, την αρνητική αντιμεταναστευτική προπαγάνδα των ΜΜΕ, ακόμη και ουσιαστικά τις μη υποστηρικτικές θέσεις ορισμένου κομματιού της αριστεράς συνεχίζονται μέχρι την «τελική» νίκη.

Τα δικαία και αυτονόητα αιτήματα των 300 μεταναστών απεργών πείνας για νομιμοποίηση και ίσα δικαιώματα, των προσφύγων απεργών πείνας στα Προπύλαια και το Πολυτεχνείο για πολίτικο άσυλο, αφορούν όχι μονό το σύνολο των μεταναστών και προσφύγων αλλά και το σύνολο των εργαζομένων και ολόκληρη την κοινωνία. Καλούμε όλες τις μεταναστευτικές και προσφυγικές κοινότητες, τις κοινωνικές και πολιτικές οργανώσεις, τα συνδικάτα και ενώσεις εργαζομένων καθώς και τον κάθε δημοκρατικό και προοδευτικό πολίτη (έλληνα και μετανάστη) να στηρίξουν τους αγώνες των εργατών μεταναστών που βρίσκονται σε απεργία πείνας.

Δηλώνουμε παρόν στο πλευρό του αδικημένου εργάτη, απεργό, άνεργο και μετανάστη. Ζητάμε άμεσα από την Ελληνική Κυβέρνηση την ικανοποίηση όλων των αιτημάτων των μεταναστών και προσφύγων απεργών πείνας.

Απαιτούμε:

· Άσυλο σε όλους τους προσφυγές.

· Νομιμοποίηση όλων των μεταναστών.

· Αποσύνδεση της Άδειας Παραμονής από τα ένσημα.

· Έλληνες και ξένοι εργάτες ενωμένοι».

Σύλλογος Αφγανών Φοιτητών Ελλάδος - Σ.Α.Φ.Ε."

16 σχόλια

  1. Αλητεία ΚΑΙ πάσης Ελλάδος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. oxi filoi mou kamia sympa8eia gia ton "dh8en" agwna sas,KAI APO POTE ENWMENOI OI ELLHNES KAI AFGANOI ERGATES? EIMASTAN MAZEI FANTAROI?
    MAZEI THN APELEU8ERWSAME ETOUTHN THN PATRIDA?
    KAMIA SYMPA8EIA STHN POLYTELH DIABIWSH SAS STIN WRAIA BILARA POU PLHRWNOUN OI ELLHNES,
    RE OUST EKSW APO THN PATRIDA MOU,EKSW APO THN ELLADA,
    KAI KATI ALO ,OI EKATTOMYRIOUXOI,PX MAGIA TSOKLH,I O PSYXOPA8HS ME TIN BOULA POU DEN PHGE FANTAROS(TRIANTAFYLOPOULOS),LEFTA EXOUN AS BOH8OUN OI IDIOI TOUS KSENOUS AUTOUS EISBOLEIS,GIATI ZHTOUN APO TON ELLHNIKO LAO LEFTA GIA AUTOUS TOUS PARANOMOUS?
    AS ER8OUN NA KANOUN APERGIA PEINAS KAI NA KATALABOUN SOUHDIKA I GERMANIKA PANEPISTHMIA...8A "FANE" KALA.
    PHRAN EIDHSH OTI DIALYETE H ELLADA KAI KSESHKW8HKAN OLOI,EKATOMYRIOUXOI,PSYXOPA8EIS;KAI LA8RAIOI PARANOMOI!

    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σύλλογος Αφγανών Φοιτητών Ελλάδος - Σ.Α.Φ.Ε.

    χαχαχαχαχα ε ρε γλεντια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυριο μαλλον θα εχουν συναυλια οι ΜΚΟ.Ηρθαν τα αφεντικα τους απο την τροικα και μαλλον περιμενουν να παρουν την επιταγη.Εξαλου ο καιρος θα ειναι καλος αυριο!!!!Αυτοι οι αλητες ,οι βρωμιαρηδες που βαζουν τους λαθρο να κανουν απεργιες για να κονομανε κανενα φραγκο και να παιρνουν καμμια ψηφο,ειναι το χειροτερο ειδος λαθρεμπορων,εμποροι ανθρωπινων ζωων και μπροστα στο κερδος των αντιρατσιστων,τι ειναι οι ζωες των λαθρομεταναστων.Παλι οι γραφικοι 100-150 ιδιοι και ιδιοι(μαλακες κοιταχτειτε μεταξυ σας,οι ιδιοι εισαστε συνεχεια..),παλι τα λαθροκαναλια θα τους διαφημιζουν,παλι θα ακουσουμε τις κραυγες του εραστη της κουρτοβικ(κουρκουλας),παλι θα μας ζαλισουν τα παπαρια με τα παρατηρητηρια και τον ΟΗΕ..ΥΓ,Ρε μαλακες αντιρατσιστες.Οσα χαρτια και να τους δωσουνε,οτι και να κανετε,παλι τα @@ μας θα παρετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. PROTEINO DIA THN DIATROFH TON BOTHROMETANASTON..SKATA DIOTI STOUS BOTHROUS MONO SKATA PETANE..OPOS LEME SKATA-SKATA STON TAFO TOU KEMAL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ.ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΛΗΣ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ;ΜΑΜΑ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καμια συμπαρασταση σε λαθρομεταναστες. ειναι παρανομοι, εχουν καταλυσει τους νομους της Ελλαδας και ζητουν και τα ρεστα! αν δε γουσταρουν δρομο! και τι απεργια πεινας ειναι αυτη ρε μαγκες που θελουν και τροφιμα? γιατι αυτο στο χωριο μου το λενε κοροιδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. >με μια επίσκεψη στον χώρο, νερό, χυμούς, πράσινο τσάι, πουλόβερ, μπουφάν, μάλλινες κάλτσες ή και χρήματα<

    Δεν βλέπω να μιλάνε για τρόφιμα πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά ρε μεγάλε πλάκα μας κάνεις;;; Δεν βλέπεις στη φωτογραφία τι τίτλος υπάρχει στον Ζούγκλα;;; Εκτός και αν δεν θέλεις να δεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. να τους παμε και καμια γυναικα να γαμ....σουν τα παλικαρια !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. AS PAEI LOIPON O "TARZAN" NA TAISEI TOUS OMOSTAULOUS TOU MPAMPOUINOUS LATHROUS KSIDI PAROU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ 9/2/11 12:39 μμ

    Σημασία δεν έχει τι γράφει ο τίτλος του Zougla, αλλά τι ζητάνε αυτοί. Έτσι δεν είναι; Αυτοί, πάντως, ΔΕΝ ζητάνε τρόφιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στον Τριανταφυλλόπουλο ζητήθηκε με υποβολή πολλών σχολίων να διορθώσει τον τίτλο και δεν τον διόρθωσε.

    Είναι γελοίο ρε παιδιά το όλο ζήτημα...

    Είναι δυνατόν, ακόμα κι αν δεν τηρούσαν την απεργία πείνας κατά γράμμα, να ζητούσαν δημοσίως τρόφιμα?

    Αυτό ξεπερνάει κάθε λογική... Μόνο ένας προβοκάτορας σαν το Ζούγκλα θα δοκίμαζε μια τόσο φαιδρή αλλοίωση των γεγονότων...

    Καλύτερα να μην ασχολούμαστε με ανουσιότητες. Αρκετά μας έχουν κοροϊδέψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ''ΑΔΕΡΦΙΑ'' ΜΑΣ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΑΞΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ! ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ! ΟΠΩΣ ΕΣΤΡΩΣΑΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΣ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Να απελαθουν ολοι οι 300 λαθρομεταναστες,για να γινη μαθημα για τους αλλους. Ος ποτε θα κοιμωμαστε
    ακομη,και δεν επαναστατουμε///
    Τι διαφορα υπαρχει
    μεταξυ GAP kai Kemal atatourk= Kamia
    σφαγεας των Ελληνων ο ενας,σφαγεας και ο αλλος.
    Ευχαριστω
    Giannis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. oxi paidia.na pane spitia tous.arketa pia.den eiani kakia na min tous thes stin xwra sou idietere ayti tin stigmi pou sxedon peiname oi oidoi.kai sto kato kato eiani paranwmoi.kanenas den kseroi to piwn tous kanens tous den exei xartia taytoties ktl.na pane stin agglia na kanoune katalispi ma doume ekei ti tha geieni.kai merikoi ellines na kanoun mia volta apo to pedion tou arews na doun ekei ta xalia mas.pou eimouna me tin gynaika mou prwxtes gia volta kai eimastan oi monoi ellines stin kirioleksia kai oi ipolipoi itan ksenoi methismenoi ksaplwmenoi pinwntwas xasis mprwsta mas.ayta eiani ta xalia mas plewn.ayta eiani.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.