Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΡΟΥΤΣΑ - ΜΙΛΟΣΟΣΚΙ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ

ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΖΗΤΑΝΕ ΑΝΟΙΓΜΑ ΝΕΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ! Μια σοβαρότατη είδηση που ως συνήθως περνάει στα "ψιλά" για...

ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΖΗΤΑΝΕ ΑΝΟΙΓΜΑ ΝΕΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ!


Μια σοβαρότατη είδηση που ως συνήθως περνάει στα "ψιλά" για τα Μέσα των εργολάβων. Ο Δρούτσας συναντιέται με τον Μιλοσόσκι στο τουριστικό θέρετρο του Μαυροβουνίου, την πόλη Μπούντβα. Η συνάντηση, πραγματοποιείται στο περιθώριο άτυπης συνάντησης των υπουργών Εξωτερικών των χωρών της Νοτιοανατολικής Ευρωπαϊκής Συνεργασίας (SEECP)! Ο δε Μιλοσόσκι πρόλαβε να κάνει δηλώσεις λέγοντας πως... καλό θα ήταν στη συνεδρίαση να εξεταστούν και άλλα θέματα πέραν του ονόματος, όπως η διμερής οικονομική συνεργασία, η εξάλειψη της διπλής φορολογίας, καθώς και το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης των συνόρων!
Οι νέες συνομιλίες Δρούτσα- Μιλοσόσκι θα διεξαχθούν πριν από τη συνεδρίαση του μεσολαβητή του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς με τους διαπραγματευτές των χωρών -Ζόραν Jolevski και Αδαμάντιο Βασιλάκη- που έχει προγραμματιστεί για τις 9 του Φλεβάρη στη Νέα Υόρκη. Οι σκοπιανοί αναμένουν την επιβεβαίωση της δέσμευσης των χωρών στην υπό τον ΟΗΕ διαδικασία και τη συνέχιση του διαλόγου, καθώς και την εξάλειψη του αισθήματος περιθωριοποίησης που αισθάνεται η κυβέρνηση των σκοπιανών! Μάλιστα ο πρέσβης τους Jolevski έχει κληθεί στα Σκόπια για οδηγίες σχετικά με τη στάση που θα κρατήσουν ώστε να επιλυθεί η... διμερής διαφορά!Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται ο καθένας μας τώρα που μας βρίσκουν στριμωγμένους στη γωνία, θα επιχειρήσουν να κλείσουν εις βάρος μας όλα τα εθνικά μας θέματα. Και μπορεί όπως λέει ο σοφός λαός μας "ο καλός ο καπετάνιος, στη φουρτούνα να φαίνεται", δυστυχώς όμως για την Πατρίδα ΜΑΣ η Ελλάδα διαθέτει μόνο... μούτσους!

----------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.