Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΙΜΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΡΝΑΡΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ!

ΣΤΑ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΓΑΖΟΥΝ... ΔΑΚΟ ΚΑΙ... ΜΟΥΧΡΙΤΣΑ Τι είδους "οικολόγοι" είναι οι πουρναροκαλλιεργητές "οικολόγο...

ΣΤΑ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΓΑΖΟΥΝ... ΔΑΚΟ ΚΑΙ... ΜΟΥΧΡΙΤΣΑ


Τι είδους "οικολόγοι" είναι οι πουρναροκαλλιεργητές "οικολόγοι πράσινοι" είναι γνωστό, καθώς αποτελούν ιδεολογικούς συνοδοιπόρους του συνονθυλεύματος που ανακαλύπτει μονίμως καταπατήσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ανύπαρκτες "μειονότητες" στην Πατρίδα ΜΑΣ, ενώ δεν χάνουν ευκαιρία να καταγγέλουν τους Έλληνες. Σαν υπάκουοι προοδευτικοί που είναι λοιπόν μας ενημερώνουν πως τιμάνε το ολοκαύτωμα των εβραίων, χωρίς να παραλείπουν βεβαίως και τις φαντασιοπληξίες τους. Λένε λοιπόν:
"Οι Οικολόγοι Πράσινοι τιμούμε τη μνήμη των εκατομμυρίων Εβραίων που υπήρξαν θύματα της γενοκτονίας του παρανοϊκού ναζιστικού καθεστώτος σε όλη την Ευρώπη και στη χώρα μας, με συμμετοχή στην αυριανή επίσημη τελετή στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος στο Θησείο.
Η Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης των Θυμάτων του Ολοκαυτώματος αποκτά μεγαλύτερη αξία και μας προτρέπει να εντείνουμε τον καθημερινό αγώνα κατά του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας, σήμερα που:
· Νοσταλγοί των ναζί εμφανίζονται θρασύτατα, προκαλούν και προσβάλλουν βάναυσα όλους και όλες με ναζιστικούς χαιρετισμούς στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας και με εγκωμιαστικά για τη ναζιστική πολιτική βιβλία και άρθρα στον Τύπο.
· Πληθαίνουν τα κηρύγματα μίσους από διαμορφωτές της κοινής γνώμης, μεταξύ των οποίων ακόμα και εκκλησιαστικοί παράγοντες.
· Εμφανίζονται και πάλι μαζικά θεωρίες συνωμοσίας που παρουσιάζουν «τους Εβραίους» ως υπεύθυνους όλων των δεινών που αντιμετωπίζουμε.
· Από τους δράστες βανδαλισμών και βεβηλώσεων συναγωγών και ισραηλιτικών νεκροταφείων τα τελευταία χρόνια, ελάχιστοι έχουν συλληφθεί και οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.
· Στις σημερινές συνθήκες της πολύπλευρης κρίσης (οικονομικής, περιβαλλοντικής και κοινωνικής) κάποιες πολιτικές δυνάμεις κατασκευάζουν και πάλι «αποδιοπομπαίους τράγους», παραπλανώντας και αποπροσανατολίζοντας τμήματα του πληθυσμού.
Οι Οικολόγοι Πράσινοι απορρίπτουμε τον αντισημιτισμό και τη φοβία για τους Εβραίους, όπως και κάθε φοβία για τον «άλλο». Παράλληλα επισημαίνουμε ότι η ευαισθησία για το Παλαιστινιακό σε καμιά περίπτωση δε μπορεί να χρησιμοποιείται ως νομιμοποίηση του αντισημιτισμού.
Προωθώντας λοιπόν το όραμα μιας ανοικτής κοινωνίας χωρίς φοβίες και ρατσισμό, καλούμε όλους και όλες τους συμπολίτες μας σε διαρκή εγρήγορση, σε ετοιμότητα για αντίδραση και καταδίκη κάθε φαινομένου αντισημιτισμού και εβραιοφοβίας.


Η Θεματική Ομάδα για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα"

----------------------------

2 σχόλια

  1. Αφού αυτοί τους πληρώνουν, αυτούς μνημονεύουν. Τι θα μνημόνευαν. Τον "κακό" Κολοκοτρώνη που τους γα@@σε τον Γιαχβέ που τους έκανε στην Τριπολιτσά;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KAMAROSTE TIS OIKOLOGIKES LEKANES XORIS HARPIK
    FTOU SAS PRASINES EBRAIO-AKRIDES

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.