Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο "Α - 50" ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΧΤΥΠΗΣΕ TOY ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ.

ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ "Α-50" ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ. Ο Λευτέρης Οικονόμου, (βαπτισημιός ...

ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ "Α-50" ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.


Ο Λευτέρης Οικονόμου, (βαπτισημιός του αείμνηστου ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ Μητροπολίτη Σεβαστιανού) Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, ήταν αυτός που ΕΔΙΝΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ και τις ΕΝΤΟΛΕΣ υπό τον κωδικό "Α - 50", για τις λυσσαλέες επιθέσεις των Ματατζήδων στους κατοίκους και τους Εθνικιστές που βρίσκονταν στον Άγιο Παντελεήμονα κι ενώ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ, που να δικαιολογούσε έστω και κατα διάννοια μια αστυνομική επέμβαση. Ο "Α - 50" εκτός εαυτού και με οργισμένη και αλλαλάζουσα φωνή ζητούσε απόλυτη καταστολή και "προσαγωγές". 

Αυτό για να μην νομίζουν κάποιοι ότι απλά ξέφυγε η κατάσταση από την επιπολαιότητα ή την "απειρία" κάποιου παριστάμενου επικεφαλή Αξιωματικού της Αστυνομίας. Οι διαταγές, ο σχεδιασμός και η εκτέλεση ερχόντουσαν από όσο πιό ψηλά γίνεται....

"ΣΤΟΧΟΣ" 

8 σχόλια

  1. ΄πολύ άτυχο αυτό το παιδί, να βρεθεί να μοιάζει πολύ με "κάποιον" που η αστυνομία ήθελε να συλλαβει, να εχει πάνω του την ταυτότητα που είχε κλάπεί εδώ και 7 χρόνια, και να είναι ακριβώς στο σημειο που " τυχαία" συνελήφθησαν 4 τρομοκράτες, πραγματικά πολύ ατυχος, ποιός είχε πει πως ο τσίριζα ειναι ένα κόμμα που συναναστρέφεται με τρομοκρατικές ομάδες? θα μού θυμίσει κάποιος ?

    σε κανένα μεγάλο ή μικρό κανάλi , μεγάλο ή μικρό blog δεν προκάλεσε καμια εντύπωση αυτή η παράξενη σειρά συμπτώσεων, πώς λέγεται αυτό " συνομωσία σιωπής" ?? kαι για όποιον δεν έχει καταλάβει μιλάω για τον υποψόφιο "δόκτωρα" ΠΑΠΑΔΑΤΟ...

    o a50 οταν τον πηραν τηλεφωνάκι από εκει που τον πήραν έκ@@ε
    πο@@@λα και ο "δοκτορας παπαδάτος"
    ήταν ελεύθερος σε άνα λεπτό, και του ζητησαν και συγγνωμη, ....

    ξύπνα ραγια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μήπως ξέρει κανείς να μας πει τι απέγιναν τα παιδιά του κου Νιωτη
    και του κου Κουράκη επισης αντιπροέδρου του ελληνικού κυνοβουλίου , που τους πιάσανε με τις μπομπάρδες στα χέρια,έχει άποψη επ΄αυτού ο α50 και γεννιτσαροι της φάρας του?
    όταν θα τους ξαπλώνουνε νεκρούς οι σφαίρες του κορ@@@ση της φι@@@νη του βου@@η του κουρ@κη του δοκτορα παπα@@του και του σεξυ αλεξη , θα βρεθεί μάτι να τούς κλάψει ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΤΑΔΙΩΚΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΤΕΦΥΓΑΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ. ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΑΝΕΜΙΖΑΝ ΣΤΑ ΣΤΙΒΑΡΑ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΤΣΑ. ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΒΟΥΡΚΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΟΥ ΣΕ ΥΠΝΙΛΙΑ ΕΘΝΟΥΣ, ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΓΟΝΑΤΙΣΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ. ΑΝΑΨΑΝ ΚΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΕΞΩ ΤΑ ΜΑΝΙΑΣΜΕΝΑ ΣΤΙΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΛΥΣΟΜΑΝΟΥΝ. ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΠΑΠΑΣ Ο ΜΑΞΙΜΟΣ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΟΠΩΣ ΗΛΠΙΖΑΝ. Ο ΜΑΞΙΜΟΣ ΣΑΝ ΝΕΟΣ ΠΑΠΑΦΛΕΣΑΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΣΤΙΦΗ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ.ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΟΙ ΙΕΡΟΣΥΛΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ. ΣΚΥΛΙΑΣΑΝ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΝΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ. ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΟΥΡΟΥΣΙΑ. ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΘΑΛΑΜΟ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ. ΕΡΙΞΑΝ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ. ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟ ΤΟΠΟΥ. ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΑΝ. ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ. ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΑ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΗΡΩΙΚΗ ΕΞΟΔΟ. ΞΕΧΥΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΤΙΦΗ ΤΩΝ ΠΑΝΟΠΛΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ. ΟΙ ΑΠΩΛΙΕΣ ΠΟΛΛΕΣ. ΟΜΩΣ ΑΞΙΖΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ. ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΤΟ ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΧΕ ΣΩΘΕΙ.ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΕΞΕΥΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΛΛΗΘΙΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΕΔΑΦΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ. Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TI PERIMENATE APO TON YPALLHLO TOU AMERIKANOU PRESBH...GRAIKYLOI ME PAPION KAI ME STOLH SAS PERIMENEI TO GOUDI DIOTI O KAIROS GAR ENGGYS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα την θυμωμαστε την φατσα του και ειδικα τα ωραια του χειλακια για καθε χρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. KAMAROSTE THN FATSA TOU MASKARA. AUTOS O ETHNOMHDENISTIKOS POLIPOLITISMIKOS XARAKTHRES KANEI PROORES APOKRIES FORONTAS THN ENDOKSI STOLH TOU ENDOKSOU SOMATOS THS ASTYNOMIAS..FTOU SOU GIOUSOUFAKI
    ALHTHIA O A-50 ME AKOUEI?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. H BLAKOFATSA AUTH ANTAPOKRINETAI PLHROS EIS TON TITLON TOU BIBIBLIOU TOU Kou E. LEMPESH "H SHMASIA TON BLAKON EN TO KOINONIKO BIO"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.