Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΜΗ;

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ! http://egersis2.blogspot.com

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ!

http://egersis2.blogspot.com

8 σχόλια

  1. ΤΥΦΛΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ! ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ(ΚΡΑΤΟΣ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ) ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΓΚΥΡΙΑ, ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ-ΡΟΜΠΟΚΟΠ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ! ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΜΠΑΤΣΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ! ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΣΑΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΑΚΑΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ! ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ! ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ! ΕΑΝ ΠΑΛΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΡΕ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ, ΥΠΗΡΕΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ! ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ! ΓΙΑ 5-10 ΕΥΡΩ ΣΤΡΕΦΕΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΣΙΠΑ ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΣΜΟ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ? ΤΙ ΜΟΥ ΦΟΡΑΤΕ ΤΑ ΚΡΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΑΓΚΕΣ! ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ! ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αδέρφια αστυνομικοί, κάντε το καθήκον σας, και όχι αυτό που σας υπαγορεύει η Τροίκα ο DOMONIC ο Σωρος και οι εν Ελλάδι υπάλληλοί τους.
    Οι θέση σας είναι μαζί με τον λαό,και όχι απέναντί του.
    ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ και υποφέρετε οσο και εμείς, ΓΡΑΨΤΕ τις διαταγές των ανωτέρων δοσήλογων στα παλαιότερα των υποδημάτων σας, έχεται την δύναμη μαζι με τον λαό να διώξουμε παρέα την ΒΡΩΜΑ των λαθραίων που μαζεύτικε στην χώρα μας, και να απαλλάξουμε τον λαό απο τους βρωμερούς και τρισάθλιους πολιτικούς.

    ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.
    ΠΡΑΞΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

    ΔΟΝΕΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι περισσοτεροι ματατζηδες ειναι απληροφορητοι πιτσιρικαδες που μολις τελειωσαν τα λυκεια και τις σχολες.Μη τους καταδικαζουμε ειναι ολοι πατριωτες χωρις να εξαιρειται και μια μειοψηφια κομματοσκυλων,αλλα πιστεψτε με ειναι πολυ μικρη και ακομα και αυτοι αγαπουν την πατριδα.Σας μιλαω εκ των εσω...μιληστε τους και θα καταλαβετε.Μη ξεχνατε οτι στα δυσκολα ηταν παντα μονοι τους και εμεις κοιτουσαμε απο τον καναπε.Ψυχραιμια μη παιζουμε το παιχνιδι των αναρχοκουμμουνιστων,αυτων που εσφαζαν σαν αρνια τους αστυνομικους καποτε.ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ...Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αδελφια μην μας κτυπατε.
    Και για τα παιδια σας αγωνιζωμαστε να ελευθερωσουμε το Εθνος.
    Ενα να ξερετε ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ οταν σας στελνουν εναντιων των αδελφων σας,οτι το Εθνος θα ελευθερωθει!!
    Ο.Υ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ! ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΤΥΠΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ! ΑΝ ΑΥΡΙΟ, ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ, ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΧΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ "ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ" ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΘΑ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΟΘΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ποιοι είναι αδέρφια ρε?
    ξύπνάτε επιτέλους
    φόλα στα σκυλιά της νέας τάξης πραγμάτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. όσο πλησιάζουν οι εκλογές, τόσο βλέπω περισσότερους να σκέφτονται να δώσουν την ψήφο τους στον "γνωστό" από την ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ.

    Δεν με εκπλήσσει, διότι το περίμενα. Δεν αλλάζουμε μυαλά, ό,τι κι αν μας κάνουν. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΠΑΤΣΟΙ, ΑΛΗΤΕΣ , ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.