Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΩΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η Συγκέντρωση των Ελλήνων αυτή τη στιγμή στον Άγιο Παντελεήμονα ΜΟΝΟ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ μπορε...

ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΩΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η Συγκέντρωση των Ελλήνων αυτή τη στιγμή στον Άγιο Παντελεήμονα ΜΟΝΟ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ μπορεί να χαρακτηριστεί... Από κάθε γειτονιά της ταλαίπωρης Αθήνας, κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των κατοίκων με θεαματικό τρόπο αφήνοντας μια χαραμάδα ΕΛΠΙΔΑΣ για την Ελλάδα που έρχεται. Ο αριθμός των συγκεντρωμένων έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία και του πιο αισιόδοξου...

9 σχόλια

  1. ΖΗΤΩ ΖΗΤΩ ΚΡΙΜΑ ΕΣΠΑΣΑ ΤΟ ΚΟΥΛΟ ΜΟΥ Ο ΓΕΛΕΙΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πριν λίγο γύρισα από Άγιο Παντελεήμονα. Πρώτη φορά βλέπω τόσους Έλληνες! Ελπίζω να αρχίσει να ξυπνάει ο κόσμος. Περισσότεροι την επόμενη φορά! Άιος Κολωνός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νιώθω πολύ τυχερός που ήμουν παρών σε αυτό το γεγονός! Αυτό που έγινε αποτελεί και μια μεγάλη σφαλιάρα για τους αντιεξουσιαστές που μιλάνε για αυτοοργάνωση της κοινωνίας. Δείτε πως γίνεται η αυτοοργάνωση στην πράξη ρεεεεεεεε! Όχι μέσα στις καταληψιούλες-ουτοπιούλες σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ποια αυτοοργανωση ρε φιλε εισαι σοβαρος???
    αν δεν ηταν η χρυση αυγη και ο στοχος, που οργανωνουν τους κατοικους χρονια τωρα, θα σουλεγα εγω αυτοοργανωση...
    ο αστος δεν μπορει ποτε να αυτοοργανωθει μονος του καταλαβετε το.
    εδω ολοκληρο λαοσ με 6% και δεν τολμα να οργανωσει τιποτα, ουτε να αυτοοργανωθουν οι οπαδοι του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΟΙ ΟΥΓΓΡΟΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΥΗΔΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΙΜΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ: Η ΑΘΗΝΑ ΠΡΙΝ ΧΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΙΚΙΣΗ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΟΣΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΣΚΛΑΒΩΘΕΙ ΣΥΝΤΡΙΒΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΙΗΜΑΤΙΕΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ.
    ΕΠΕΣΤΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΣΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΦΟΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΤΙΣΤΕΙ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ ΕΜΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ!
    ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΦΕΚΙΤΡΙΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ - ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ- ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ-, ΩΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
    ΖΗΤΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εχουν αρχίσει και ξυπνάνε αδέλφια...
    Οι μοδιστρούλες του σύριζα και της κάθε δήθεν αντιρατσιστικής ξεφτιλοομαδας σε Ελλάδα και Ευρώπη αρχίζουν να ανησυχούν επειδή βλέπουν ότι η αντιρατσιστική τσίχλα σβήνει , και την θέση της παίρνει η αγάπη για την πατρίδα και το έθνος.Χτες η συγκέντρωση ήταν μεγάλη και ακόμα πιο μεγάλη ήταν η ένταση και η δυναμικότητα των παρευρισκομένων.Αναβει η φλόγα...μην την αφήσουμε να σβήσει με τίποτα , ακόμα μπορούμε να σωθούμε Έλληνες....ακόμα μπορούμε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με δακρυα χαρας σας χαιρετω και σας ευχαριστω ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Ετοιμοι ειμαστε και εμεις αν μας χρειαστει η Πατρις να ελθουμε.
    ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι σαχλαμάρες οι οποίοι παριστάνουνε τους δημοκράτες πολιτικούς, δεν δίνουνε δεκάρα τσακιστή για το γεγονός, ότι οι πολίτες, οι ελάχιστοι οι οποίοι απομείνανε τέτοιοι, τους έχουνε γυρίσει την πλάτη και εκδηλώνουνε την πολιτική των βούληση στον δρόμο.
    Μιλάνε για σοβαρή δημοσιογραφία με τον λαό συναγμένο στην πλατεία να παλεύει για την διατήρηση της εθνικής ψυχής του και τους σχολιαστές στα παράθυρα των καναλιών, όμοια με τα δύο κυνικά γεροντάκια από το muppets show, να τον αποκαλούνε "φασίστα" και "ακραίο".
    Αυτό το σκηνικό είναι ο κατεξοχήν ορισμός της απαξίωσης της πολιτικής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αντε ρε Ελληνες τι καθεστε?...Μας περασανε οι Ουγγροι και οι Σουηδοι !

    Καλυτεροι δηλαδη ειναι αυτοι απο μας?

    Να εχουμε σαν εθνικιστες και σαν ευφυες και αντιδραστικός λαός, τα πρωτεία ανα τον κοσμο ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.