Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΣΦΑΞΑΝ ΜΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙ 18ΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

ΤΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΜΠΛΟΚΟ ΚΑΘΩΣ ΑΠΟΧΩΡΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ Με σπασμένο μπουκάλι είχε στήσει μπλόκο ομάδα αφγανών σε στένο κ...

ΤΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΜΠΛΟΚΟ ΚΑΘΩΣ ΑΠΟΧΩΡΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ

Με σπασμένο μπουκάλι είχε στήσει μπλόκο ομάδα αφγανών σε στένο κοντά στον Άγιο Παντελεήμονα και επιτέθηκε σε ένα 18χρονο Ελληνόπουλο που αποχωρούσε από την μεγάλη συγκέντρωση των Ελλήνων στην απελευθερωμένη πλατεία.

Ο 18χρονος (τα στοιχεία του οποίου γνωρίζουμε) δέχτηκε τα χτυπήματα με το σπασμένο μπουκάλι στο πρόσωπο και το λαιμό, και φέρει βαρύτατα τραύματα και σχισίματα στα σημεία αυτά. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στον Ερυθρό Σταυρό και οι πρώτες εκτιμήσεις είναι πως δεν κινδυνεύει η ζωή του...

Είμαστε βέβαιοι πως αν δεν απαντήσει η Αστυνομία ΓΡΗΓΟΡΑ σε αυτό το περιστατικό θα απαντήσουν οι κάτοικοι...

"ΣΤΟΧΟΣ"

16 σχόλια

  1. ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΟΣ ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ . ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΠΙΚΟΙ ΚΑΙ ΗΡΕΜΟΙ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝ. Ε , ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tsakiste tous paranomous opou tous petyxete kai mazy kai ola ta pseutoproodeutika koproskyla.
    Oi dromoi kai oi plateies ksana dikoi mas. Gia na mporoun ayrio ta paidia kai ta eggonia na megalwsoun anemela kai anthrwpina.
    Kathariste ton topo apo ton tritokosmiko skoupiditopo pou mas peribalei.
    Twra o nomos sta xeria mas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Na apoxwreite kata omades ,pote monoi sas,na kytazete synexeia oxi tromokrathmenoi ala me tropo pisw sas,Enas apo thn parea sas na "koubalaei" mazei tou ta "ergaleia",NA PERNETE EKDIKHSH ME KA8E TROPO OTAN KAPIOS i KAPIA APO ESAS TRAVMATIZETE,MONO ETSI 8A APELEU8ERW8OUME.
    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ;ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΣΑΚΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΟΠΟΙΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΠΑΖΕΤΕ ΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΑΧΝΑ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ;;;ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΖΑΝΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΜΕ ΔΙΚΑΖΑΝΕ ΚΑΙ ΙΣΟΒΙΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΔΙΚΑΣΤΕΣ!ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ.ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O τιτλος αυτου του θεματος λειτουργει φοβιζοντας και ανατρεποντας τους νεους να παρεβρεθουν στην Πλατεια του Αγιου Παντελεημονα. Παρακαλω να αλλαξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το παιδι χτυπηθηκε με σπασμενο μπουκαλι στο προσωπο και τ αυτι!ευτυχως ειναι καλα στην υγεια του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΝΑΝ-ΕΝΑΝ
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ,ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η κάθε λερωμένη σκύλα βγαίνει στο παράθυρο και δικαιολογεί τα πάσης φύσεως εγκλήματα των προσκεκλημένων του Πάκη, του Γιωργάκη και του Αλεξάκη. Θάβουν την αλήθεια!!!
    Δεν έχει πια απολύτως κανένα νόημα να γίνονται προσπάθειες παρέμβασης στην εικονική πραγματικότητα την οποία διατηρούνε τα Μέσα Μαζικής Αποκαθήλωσης της δημοκρατίας.
    Η μοναδική διέξοδος είναι η σκληρή αλλά αναπόφευκτη πραγματικότητα του αποτελέσματος. Μπορούμε να φέρουμε τέτοιο αποτέλεσμα κερδίζουμε, διαφορετικά κερδίζουνε αυτοί, οι γελοίοι.
    Και παρακαλώ πολύ: καμία τάση λογοδότησης στο σκυλολόι των ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ. Διότι δεν είναι περισσότερο ανήθικο να μισείς τους ξένους από το να μισείς τους οικείους και όμαιμους και να τους κατακρίνεις και να τους κατηγορείς με ψεύτικες ή κατασκευασμένες κατηγορίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Esfaksan me mpoukali alla paroti ton esfaksan einai sto nosokomeio xwris kindyno!

    Eleos ..

    Na tous diwksoume tous afganous na pane stin xwra tous pou tous sfazei to NATO me vomves oxi me mpoukalia..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κρεμασμα σε κεντρικό σημείο αρκετά πια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και τα άπλυτα της βίλας αμαλίας την πέφταν θρασύδειλα 10 σε 1 άτομο. Χαρακτηριστική περίπτωση το ότι ξυλοφόρτωσαν νεαρό ο οποίος είχε λάμα στο πόδι, γιατί νόμιζαν πως είχε "πτυσσόμενο" κρυμμένο. Το ωραίο ήταν πως ο άτυχος ήταν μετανάστης. Και μετά κλαιγόντουσαν τα άπλυτα...
    Παρακαλώ δημοσιεύστε το, είναι αληθινό γεγονός. Είμαι γείτονας και το είδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @21/9/10 8:49 μμ

    Άσε μας ρε άπλυτε πανίβλακα! Ναι θα τους στείλουμε στην πατρίδα τους. Πρέπει να υποφέρουν για την πατρίδα τους και όχι να σφάζουν τους γηγενείς άλλων χωρών, έτσι ακριβώς όπως κάνουν οι ΗΠΑ. Άντε πλύσου τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "Na tous diwksoume tous afganous na pane stin xwra tous pou tous sfazei to NATO me vomves oxi me mpoukalia.."

    Έχεις δίκαιο. Καλύτερα να σφάζουνε με μπουκάλια και μαχαίρια εμάς παρά να κάθονται και να πολεμούν στην πατρίδα των...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. KΑΛΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΡΕ Ο 21/9/10 8:49 μμ.
    ΤΟΝ ΣΦΑΞΑΝΕ ΚΑΙ ΖΕΙ;
    ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΓΓΟΝΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΑΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΑΝΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΣΦΑΞΙΜΟ.
    ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΜΙΑΣΜΑ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ Ο ΝΕΑΡΟΣ. ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΟΥΝΕ ΤΙΣ ΚΑΡΩΤΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ.
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ!ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΟΙ ΝΑΤΟΪΚΟΙ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΡΑ ΣΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (Ο ΟΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ).
    ΚΑΙ ΦΙΛΕ 22/9/10 12:23 μμ: ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΥΒΛΑΚΑΣ (ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΥ = ΠΟΛΥ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.