Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ... Αυτή την ώρα στην Ομόνοια και συγκεκριμένα στην Αγίου Κωνσταντίνου πραγματοποιείται συγκέντρωση διαμαρτυρ...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ...

Αυτή την ώρα στην Ομόνοια και συγκεκριμένα στην Αγίου Κωνσταντίνου πραγματοποιείται συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων και καταστηματαρχών για την υποβάθμιση και αυτής της περιοχής του κέντρου της Αθήνας. Οι άνθρωποι -που κατά τους επαγγελματίες "ανθρωπιστές" και "ευαίσθητους" είναι... ρατσιστές- διαμαρτύρονται για την κατακόρυφη αύξηση της εισαγόμενης εγκληματικότητας και της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης και απαιτούν το αυτονόητο δικαίωμά τους στην επιβίωση!

1 σχόλιο

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ! ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ" ΠΕΡΙΟΧΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΣΥΧΝΑ ΕΚΕΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΑΙ ΣΕ ΣΤΕΝΟ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΕΚΕΙ (ΚΑΚΗ ΤΗ ΤΥΧΗ,ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΕΚΕΙ). ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΙΒΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ! ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ. ΤΑ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΕΜΑΤΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ! ΚΑΤΙ ΠΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ! ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ "ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΗ " ΠΕΡΙΟΧΗ. ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΣΤΕΦΟΝΤΑΝ ΟΙ (ΤΟΤΕ) ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΓΙ ΆΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ (ΒΑΣΙΛΙΚΟ) ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ. ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ "ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ" ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ! ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.