Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΒΡΟΝΤΗΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΙΑΝΙΔΗΣ! ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΙ ΑΠΟ ΑΠΛΟ ΜΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

... ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ" Ο Δημοτικός Σύμβουλος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιάννης Κουριανίδης αποτελ...

...
ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ"

Ο Δημοτικός Σύμβουλος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιάννης Κουριανίδης αποτελεί παρελθόν από σήμερα για τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό...
Ο Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης παραιτήθηκε ακόμη και από μέλος του κόμματος για πολιτικούς λόγους όπως ο ίδιος επισημαίνει σε επικοινωνία μαζί του. Ο Γιάννης Κουριανίδης που διατηρεί επί χρόνια μόνιμη στήλη στην εφημερίδα μας (Λόγια Σταράτα) ήταν προερχόμενος από το Ελληνικό Μέτωπο του Μάκη Βορίδη και από στενότερους προσωπικούς και πολιτικούς συνεργάτες.

Η παραίτηση του Γιάννη Κουριανίδη από το ΛΑ.Ο.Σ. θα συνοδευθεί εντός των προσεχών ημερών από κείμενο που θα δώσει ο ίδιος στην δημοσιότητα εξηγώντας τους λόγους, που εκτιμούμε ότι θα "συζητηθούν" όσο και η ίδια η παραίτηση του.

"ΣΤΟΧΟΣ"

40 σχόλια

  1. Τα θερμα μου συγχαρητηρια στο ΛΑΟΣ που με τις πραξεις του, ειχε διωξει απο μεσα του ολους τους αληθινους πατριωτες!! Φαινεται προτιμουν τους γιαλαντζι, προερχομενους απο τη ΝΔ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΘΑ ΤΟ ΦΥΣΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΩΝΕΙ..ΠΑΝΤΩΣ Ο ΚΟΥΡΙΑΝΙΔΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ!ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΡΙΞΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΝΔΤ ΤΟΝ ΣΙΧΑΘΗΚΕ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ!!!ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΛΑΟΠΛΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΝΗΘΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΙΟΤΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΚΟΜΑ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αργησε λιγο , αλλα καλα εκανε,
    εγω εφυγα καιρο τωρα απο το στειρο και αστικο κομμα του χερι-χερι του μπουμπουκου και δυστυχως των αλλων πλην καλων φιλων εγκλωβισμενων ΕλλΜετωπιτων και οχι μονο πατριωτων.

    Καιρος να γινει κατι πιο δυνατο κατι πιο αυθεντικο κατι πιο πατριωτικο.
    Οποιος καθεται στο ΛΑΟΣ συνυπογραφει το ΔΝΤ. ΆΡΑ ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΙΑΝΝΙΔΗΣ που στηριζω με θερμη για την πραξη του και για το παρελθον του, δεν φερνει ευθυνη για την προδοτικη σταση του πρωην κομματος του.

    Ευγε κ.Κουριαννιδη μαζι σου εγω φιλοι και συναγωνιστες,ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.

    Παπαλοχιας ο εσχατος +

    Καρατζαφερη ξερεις ποιος ειμαι μην ψαχνεις να με βρεις τα στοιχει μου τα εχει ο στοχος για τους υπολοιπους.

    ΖΥΓΩΝΕΙ Η ΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ...ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μύνηση της Αθήνη κατά Καρατζαφέρη και Σιούφα
    June 30th, 2010 ·


    Email This Post Εκτύπωση άρθρου

    Υπεβλήθη στον Εισαγγελέα μηνυτήρια αναφορα με ημερομηνία 16-6-2010 κατά των Σιούφα – Καρατζαφέρη ,για κατασπατάληση δημοσίου χρήματος, διότι επί των ημερών Προεδρίας Σιούφα η Βουλή πλήρωνε με τον μήνα έξοδα διαμονής σε υπερπολυτελές Ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης (PORTO PALLAS) του Καρατζαφέρη.

    Τη μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε η Αναστασία Αθήνη
    Η Αθήνη απο τον περασμένο χρόνο με αιτησή της στην Βουλή κατ΄επανάληψη έχει ζητήσει να πληροφορηθει, πως είναι δυνατόν η Βουλή να πληρώνει με τον.. μήνα, ενοίκιο σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης σε Βουλευτή -Αρχηγό κόμματος, όταν την επισκέπτεται 4-5 φορές τον χρόνο γιά διαμονή 1-2 ημερών;

    Διερωτάται δε, — τις πονηρές μέρες πού ζούμε — πως εξασφαλίζεται, ότι ο εν λόγω Βουλευτής δεν έχει συμφωνήσει με τον Ξενοδόχο να μοιράζονται τα χρήματα των 350 ημερών πού δεν διαμένει ο Βουλευτής-Αρχηγός κόμματος και ασφαλώς να μπορεί επιπροσθέτως ο Ξενοδόχος να το ενοικιάζει συγχρόνως και σε άλλους πελάτες…!!!

    Η Βουλή, ουδέποτε απάντησε συγκεκριμένα στην Αθήνη, αλλά με αοριστολογίες, εμφανώς απεφευγε να δώσει εξηγήσεις στίς συγκεκριμένες αναφορές της.
    Τήν τακτική δε αυτή εφάρμοσε ακόμη και επι των ημερών Πετσάλνικου, με αποτέλεσμα η Αθήνη να προσφύγει στόν Εισαγγελέα γιά περαιτέρω έρευνα …

    altermedia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O Γιάννης είναι από τα λίγα αξιόλογα στελέχη του χώρου, με πολυετή προσφορά και αγώνα(από τη δεκαετία του '80) για τη Μακεδονία και τη Θράκη.
    Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς στη Θεσσαλονίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θά πρέπει όμως να παραιτηθεί και από δημοτικός σύμβουλος για να είναι σωστός !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο σχολιασμός που θα κάνω είναι μόνο στην βάση της πληροφόρησης που έχω σαν blogger.
    -----------
    Αν το θέμα Κουριανίδη, λοιπόν, είναι περισσότερο σημειολογικό, στην πράξη είναι περισσότερο σημαντικό το θέμα της "ομάδας" Ιερωνυμάκη στο Ηράκλειο.

    Ήταν μια ομαδική παραίτηση που είχε έμμεσα προαναγγελθεί όταν ανέφεραν πολύ σημαντικά θέματα αγνόησης της κομματικής βάσης. Αυτό εμφανίστηκε προς τα έξω σε απάντηση-διαμαρτυρία που είχαν κάνει απέναντι σε αποσταλείσες οδηγίες του Γραμματέα του ΛΑΟΣ που, μαθαίνουμε έμμεσα από τα λεγόμενα της ομάδας, ήταν χωρίς επαφή με την πραγματικότητα και με περίεργη μορφή του «διατάζω», στο στυλ «αρκεί που έχω τον τίτλο του ανώτερου μετά μπορώ και να στέλνω διαταγές στα κουτουρού».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. AΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΚΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΚΕ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΕΛΤΣΙΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΙΧΕ ΧΩΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
    http://files.eleftheria.gr/pdf/%7B05CEB061-DE9F-4270-86FE-CBAB66CD30F8%7D_20-5-10%20filo.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΜΑ ΕΧΕΙ ΤΑ =ΑΝΤΕΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ !!! ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΤΟΝΕ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΣΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιάννη η Κύπρος είναι μαζί σου. ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ apollon-2-

    >ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΣΑΝΑ<

    O Βελόπουλος είναι φιλόλογος κι έχει μανία με την γλώσσα. Δύσκολο το βλέπω να πάει εκεί που τον ψηφίζουν "κσανά".

    Αλλοδαπός είσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. φιλε η γιαγιαδες μας βγαζουν κυβερνηση και οι παππουδες μας, και πιστεψε με εκεινοι κσανα...ψηφιζουν τα 3-4 μεγαλα κομματα γιατι το σκατοχερο τους δεν παει αλλου ...οπως λενε.
    κσανα και κσανα η ξανα και ξανα δεν εχει σημασια αμα πεσουν τα ...κουκια στο κουτι , αυτο μετραει και

    Οσο για τον Γιαννη, μαγκας μεγαλος
    Οσο για τον καταφερτζη καρατζαφερη, το κομμα του θα το κανει χιλια κομματια η ντορουλα ηρθε η ωρα να ξεπληρωσει τα δανεια του φιλου του Κ.Μητσοτακη.

    Στοχε ευγε που στηριζεις τον καλο πατριωτη Γ.Κουριαννιδη αξιος κιεσυ και αυτος δωσατε μεγαλες μαχες μονοι στην Θεσσαλονικη στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΠΑΝΤΟΥ ΕΣΕΙΣ .

    ΕΥΓΕ παμε αδελφια να στησουμε και καμια κρεμαλα ομως οχι μονο λογια και φιγουρα μπροστα απο την Βουλη.

    Πετρεσκου Γιαννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. TO KΣΑΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ Κ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΝΑ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΑΛΟΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το ΛΑ.Ο.Σ τελείωσε σαν κόμμα. Τους είπαν ψέματα ότι και καλά δεν θα καταλάβουμε τι πάνε να παίξουν πίσω από την πλάτη μας και θα μας θόλωναν με δήθεν επιτυχίες στα εθνικά θέματα. Το σύνολο των τελευταίων που συνέχιζαν να υποστηρίζουν το Καρατζαφέρη εγκαταλείπουν. Εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα με αυτή τη στάση τους. Εθνικό κεφάλαιο ο Σημίτης, ναι στο ΔΝΤ. Το ΛΑ.Ο.Σ ξεχάστε το. Στις επόμενες εκλογές θα μείνει εκτός Βουλής (όπως το ίδιο ελπίζω για τη Ντόρα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αν ισχύει το δημοσίευμα θα έλεγα μπράβο στον κ. Κουριαννίδη.
    Όταν βλέπεις ένα κόμμα που ξεκίνησε διακηρύττοντας αρχές κ ιδανικά (πατρίδα, ορθοδοξία, λαό) να μετατρέπεται σε υποχείριο ξένων κέντρων (με τη στήριξή στο ΔΝΤ), όταν ακούς νέες δηλώσεις υπέρ Ψινάκη, όταν "γλύφει" την Μπακογιάννη (ενώ πριν λίγους μήνες φώναζαν το σύνθημα "Ντόρα Μπακογιάννη η προδοσία φτάνει"), τότε καταλαβαίνει ο κάθε καλόπιστος ότι ο Καρατζαφέρης είναι ένας ελεεινός και πονηρός πολιτικάντης.

    Κατά τη γνώμη μου κανένας δεν πρέπει να παραιτηθεί (από όσους αποχώρησαν ή θα αποχωρήσουν). Έχουν ψηφιστεί από πατριώτες οπότε σε αυτούς ανήκουν οι ψήφοι και όχι στις άνευ ιδεολογίας τούμπες του Καρατζαφέρη.

    Τι ωραίο που είναι τελικά να ΜΗΝ ανήκεις σε πολιτικά κόμματα.
    Δεν φοβάσαι να λες την αλήθεια.
    Και τι ωραία που θα αισθάνεται λογικά τώρα ο κ. Κουριαννίδης (αν ισχύει η είδηση), λογικά θα αναπνέει επί τέλους καθαρό αέρα.

    Μην στεναχωριέσαι Καρατζαφέρη
    έχει πολλές μαριονέτες η TV, βυζαρούδες, τοπλες, στρινγκ, αδερφές κλπ κλπ, κάποιον θα μαζέψεις.
    Αφού από την TV προτιμάς να επιλέγεις τους υποψήφιους βουλευτές σου, καμάρωνέ τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Να μεινει εκτος βουλης γιατι δεν αξιζει να ειναι εντος βουλης αφου για τα στελεχη του το ΔΝΤ ειναι καλο

    Αντε σπιτια σας , τοτε να δουμε τι θα λενε για τον Κουριαννιδη που τελικα δειχνει το πολιτικο του μεγεθος με την ακρως πολιτικη του πραξη και συμπεριφορα !
    Ελληνας Πολτικος αυτο σημαινει ευγε Γιαννη ευγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΜΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Η ΧΑ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΓΙΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΟΠΡΟΛΑΟΣ! ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑ ΚΑΙ ΝΑ Τ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ! ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΣΟ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμε 2/7/10 1:01 πμ,
    λαοπλάνος είσαι και φαίνεσαι.

    ΛΑ.Ο.Σ - ένα πραγματικά πατριωτικό κόμμα
    http://www.neos-forum.com/viewtopic.php?f=2&t=15577&start=0&st=0&sk=t&sd=a

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οι του ΛΑΟΣ είναι ακόμη 4ο κόμμα και αποδείχτηκαν υπηρέτες της εξουσίας. Σκέψουτι θα έκαναν αν γίνονταν και 1ο .
    Η κορυφή τους δεν έχει επαφή με την βάση γιατί απλά δεν έφτιαξαν ποτέ βάση. Είναι μόνο κόμμα της οθόνης. Αυτό τους κάνει αυτόματα και υπηρέτες των άλλων κομμάτων που έχουν και βάση και μηχανισμούς. Απόδειξη ο Γεωργιάδης και η λυσσασμένη για δόξα γυναικούλα του, οι μηχανισμοί τους έχουν πρώτη μούρη στην οθόνη κάυε μέρα.
    Τι θα ψηφίσουμε τελικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΛΑ.Ο.Σ - ένα πραγματικά πατριωτικό κόμμα

    Συκοφαντική προπαγάνδα και από την ΧΑ ;;; | Ή από την Αριστερά;
    http://melostisneos.wordpress.com/2010/03/02/%CF%83%CF%85%CE%BA%CE%BF%CF%86%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%87%CE%B1/

    Ομιλία του Μάκη Βορίδη για την ιθαγένεια:
    http://melostisneos.wordpress.com/2010/02/28/%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%AC%CE%BA%CE%B7-%CE%B2%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B9%CE%B8%CE%B1%CE%B3%CE%AD%CE%BD%CE%B5/

    Συνέντευξη Τύπου του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ Γεωργίου Καρατζαφέρη στις 25/2/2010 για την οικονομία:
    http://melostisneos.wordpress.com/2010/02/27/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%85%CE%BE%CE%B7-%CF%84%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%AD%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BB%CE%B1-%CE%BF/

    Συζήτηση επί της ερώτησης των βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ για το πετρέλαιο του Αιγαίου και την εγκληματικότητα:
    http://melostisneos.wordpress.com/2010/02/23/%CF%83%CF%85%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%AF-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84/

    Η αλήθεια για την ιθαγένεια:
    http://melostisneos.wordpress.com/2010/02/10/%CE%B7-%CE%B1%CE%BB%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B9%CE%B8%CE%B1%CE%B3%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B1/

    Συνδιάσκεψη ΛΑ.Ο.Σ, Θεσ/νίκη, 30 Ιανουαρίου 2010:
    http://melostisneos.wordpress.com/2010/02/02/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%88%CE%B7-%CE%BB%CE%B1-%CE%BF-%CF%83-%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7-30-%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%BF/

    “Στοπ στο λαθρονομοσχέδιο” από τον Γιώργο Καρατζαφέρη:
    http://melostisneos.wordpress.com/2010/02/10/%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%80-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BB%CE%B1%CE%B8%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%87%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CF%8E/

    Άρθρο του κ. Άδωνι Γεωργιάδη Γραμματέα Κεντρικής Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ, βουλευτού Β`Αθηνών. Ξεκάθαρες οι θέσεις και οι προτάσεις του ΛΑ.Ο.Σ:
    http://melostisneos.wordpress.com/2009/12/25/%CE%B1%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA-%CE%B1%CE%B4%CF%89%CE%BD%CE%B9-%CE%B3%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%B7-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B1/

    Οι βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ για τα εθνικά θέματα:
    http://melostisneos.wordpress.com/2009/12/16/%CE%BF%CE%B9-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%AD%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BB%CE%B1-%CE%BF-%CF%83-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B8%CE%AD/

    Άδωνις Γεωργιάδης για την ονομαστική ψηφοφορία περί ναρκωτικών:
    http://melostisneos.wordpress.com/2009/12/11/%CE%AC%CE%B4%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΕΠΙΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΕΜΜΟΝΗ ΙΔΕΑ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ (ΑΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ , ΣΗΜΙΤΗ , ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ , ΠΑΠΑΔΗΜΟ , ΜΑΝΟ , ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ,Κ.Λ.Π.) ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΖΗΤΗΣΟΥΝ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ........ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΟΥ , ΚΑΙ ΛΑΚΙΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Θεσσαλονίκη

    Μπράβο στον Γιάννη !
    Δεν χαμήλωσε τους τόνους στο θέμα της Χαράς Νικοπούλου.
    Είχε συνεχίσει να παλεύει διοργανώνοντας εκδηλώσεις και ενημερώνοντας τον κόσμο !!

    Όσο για τον Βελόπουλο απο πού κι ως πού είναι φιλόλογος βρε παιδιά ? Επειδή πουλά βιβλία έπεται ότι είναι και φιλόλογος ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ Ο ΚΟΥΡΙΑΝΝΙΔΗΣ , ΔΟΥΛΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ Ο ΛΑΟΣ, ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ
    ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ

    ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ .

    ΓΙΑΝΝΗ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΑΔΕΛΦΕ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΥΓΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Sas exei piasei ena syndromo aytoktastrofis.Mikrotites!!!O laos kai o Karatzaferhw einai oi mones dymaneis pou kanoyn agona simera.Ayti einai i pragmatikotita.Epi teloys stamateiste ta syntrofika maxeromata

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΛΑ.Ο.Σ και μνημόνιο στήριξης. Απάντηση στις συκοφαντίες:
    http://melostisneos.wordpress.com/2010/07/05/%CE%BB%CE%B1-%CE%BF-%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BE%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%83/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΛΑ.Ο.Σ: Ανοιξαν οι πόρτες υποδοχής στελεχών Γ.ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ (τ.πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ) και Σ.ΜΑΚΑΡΙΟΥ Αξ/κός Αεροπορίας Στρατού,εντάχθηκαν σήμερα στο ΛΑ.Ο.Σ

    Την προσχώρησή τους στον ΛΑ.Ο.Σ. ανακοίνωσαν επίσημα σήμερα το πρωΐ οι κ.κ. Γ. Κανελλόπουλος και Σ. Μακαρίου,μετά από συνάντηση που είχαν με τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Γ. Καρατζαφέρη, στα Γραφεία του Κόμματος.

    Ο κ. Κανελλόπουλος διετέλεσε Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων της Ν.Δ. με την οποία πολιτεύθηκε στη Β΄ Αθηνών το 2004 καθώς και μέλος της Ο.Κ.Ε. για την Ε.Ε.
    Ο κ. Σ. Μακαρίου είναι αξιωματικός της Αεροπορίας Στρατού ε.α., διετέλεσε στενός συνεργάτης του Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου και πολιτεύθηκε δύο φορές στην Εύβοια με τη Ν.Δ.

    Μετά τη συνάντηση έγιναν οι εξής δηλώσεις:
    Γ. Καρατζαφέρης:
    "Mε τον Γ. Κανελλόπουλο έχουμε δώσει μεγάλες μάχες την περίοδο που και οι δύο ήμασταν στην Ν.Δ. Εκπροσωπεί την ΓΣΕΒΕΕ, της οποίας ήταν και πρόεδρος, μέλος της Κ.Ε της Ν.Δ. και πολιτευτής της ΝΔ. Από σήμερα θα δώσει τον αγώνα μαζί μας για μια Ελλάδα πιο ισχυρή και δυνατή. Τον καλωσορίζω με εκτίμηση και αγάπη".
    Γ. Κανελλόπουλος:
    "Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο που με δέχθηκε και συζητήσαμε κάποια πάρα πολύ βασικά θέματα. Σε ότι ελέχθη με τον Πρόεδρο συμφωνώ απόλυτα. Διακατέχομαι από τις ίδιες αγωνίες για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε όλοι να απεμπλακεί η Ελλάδα από τα πολύ δύσκολα προβλήματα τα οποία υπάρχουν σήμερα αλλά και τα οποία έρχονται αύριο. Είμαι στη διάθεση του Προέδρου και του ΛΑ.Ο.Σ για να μπορέσουμε να αναστηλώσουμε την Ελλάδα μέσα από τις σκέψεις και τις προσδοκίες που έχει ο Γ. Καρατζαφέρης".

    Γ. Καρατζαφέρης:
    "Ο κ. Σταύρος Μακαρίου συνάδελφος, πολιτευτής Ευβοίας της Ν.Δ. έχει μαζί μας και άλλα κοινά χαρακτηριστικά. Είναι και αυτός πνευματικό παιδί του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου. Γνωρίζει άριστα τον αθλητισμό και νομίζω ότι θα προσφέρει πολλά στην προσπάθεια που κάνουμε για ανάδειξη νέων δυνάμεων στο κόμμα μας".
    Σταύρος Μακαρίου:
    "κ. Πρόεδρε σας ευχαριστώ πάρα πολύ που με δέχεστε στον ΛΑ.Ο.Σ, σ' αυτή τη μεγάλη οικογένεια και πιστέψτε με σας υπόσχομαι ότι θα τεθώ συμπαραστάτης και μαχητής σ' αυτόν τον ευγενή και σπουδαίο αγώνα για το καλό του έθνους και της πατρίδας".

    http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2010/06/blog-post_7916.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΛΑ.Ο.Σ: Ανοιξαν οι πόρτες υποδοχής στελεχών Γ.ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ (τ.πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ) και Σ.ΜΑΚΑΡΙΟΥ Αξ/κός Αεροπορίας Στρατού,εντάχθηκαν σήμερα στο ΛΑ.Ο.Σ

    Την προσχώρησή τους στον ΛΑ.Ο.Σ. ανακοίνωσαν επίσημα σήμερα το πρωΐ οι κ.κ. Γ. Κανελλόπουλος και Σ. Μακαρίου,μετά από συνάντηση που είχαν με τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Γ. Καρατζαφέρη, στα Γραφεία του Κόμματος.

    Ο κ. Κανελλόπουλος διετέλεσε Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων της Ν.Δ. με την οποία πολιτεύθηκε στη Β΄ Αθηνών το 2004 καθώς και μέλος της Ο.Κ.Ε. για την Ε.Ε.

    Ο κ. Σ. Μακαρίου είναι αξιωματικός της Αεροπορίας Στρατού ε.α., διετέλεσε στενός συνεργάτης του Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου και πολιτεύθηκε δύο φορές στην Εύβοια με τη Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Γ. Καρατζαφέρης:
    "Ο κ. Σταύρος Μακαρίου συνάδελφος, πολιτευτής Ευβοίας της Ν.Δ. έχει μαζί μας και άλλα κοινά χαρακτηριστικά. Είναι και αυτός πνευματικό παιδί του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου. Γνωρίζει άριστα τον αθλητισμό και νομίζω ότι θα προσφέρει πολλά στην προσπάθεια που κάνουμε για ανάδειξη νέων δυνάμεων στο κόμμα μας".
    Σταύρος Μακαρίου:
    "κ. Πρόεδρε σας ευχαριστώ πάρα πολύ που με δέχεστε στον ΛΑ.Ο.Σ, σ' αυτή τη μεγάλη οικογένεια και πιστέψτε με σας υπόσχομαι ότι θα τεθώ συμπαραστάτης και μαχητής σ' αυτόν τον ευγενή και σπουδαίο αγώνα για το καλό του έθνους και της πατρίδας".

    http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2010/06/blog-post_7916.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Γειά σου ρε «Μέλος της ΝΕΟΣ». Ρήξη και ανατροπή!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο Γιάννης Κουριανίδης μιλάει για την παραίτησή του από το ΛΑΟΣ.
    http://www.youtube.com/watch?v=O4w1gPoIPfo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Προσυπογράφω ταπεινὰ ὄσα ἔγραψε στὶς 3/7/10 2:48 πμ ὁ Μαχητὴς Θεσσαλονίκης. Λεβέντης ὁ Κουριαννίδης. Δέν πρέπει νὰ παραιτηθῇ ἀπὸ τῆς θέσεως τοῦ δημοτικοῦ συμβούλου· ἀπεναντίας, ὀφείλουν νὰ παραιτηθοῦν ὁ Καρατζαφέρης καὶ οἱ βουλευταί του ποὺ προσκύνησαν τὸ Δ.Ν.Τ. ΟΥΔΕΙΣ τους ἐψήφισε γι' αὐτό. Θά το διαπιστώσουν στὶς ἑπόμενες ἐκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Εντάξει Δημήτριε 9/7/10 11:38 μμ. Προτυμάς να χρεοκοπήσει η χώρα μας τότε και να ψοφίσουμε διαπαντώς. Μπράβο σου. Όλοι σας μιλάτε ανεύθυνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Απάντηση στους Κουριαννίδη και Μπέλτσιο:

    http://melostisneos.wordpress.com/2010/07/12/%ce%b1%cf%80%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%ba%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b1%ce%bd%ce%bd%ce%af%ce%b4%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bc%cf%80%ce%ad%ce%bb%cf%84/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Τελικα πολυ καλα σου τα ειπε ο Μπελτσιος νεαρε μου,αλλα μαλλον εχεις κλειστα τα αυτια σου και τα ματια σου ..Μαθε πρωτα πρωτα ποιο ειναι το ΔΝΤ και μετα να το παιζεις Ελληναρας και πατριωτης!Ο Κωλοτουμπας θα φαει τετοια φαπα απο εμας τους ψηφοφορους του που ουτε στην Ουγκαντα θα τολμησει να πει οτι καποτε ητανε αρχηγος κοματος..Περιμενε και θα δεις!!!
    ΥΓ
    Καλα ειναι να βλεπεις και τα βιντεο με τον Καρατζαφερη οταν κανει τις κωλοτουμπες..Και αν τα δεις να κρινεις ΚΑΘΑΡΑ,ΕΝΤΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΟΜΑ!
    Ο κωλοτουμπας κανει οτι ακριβως κανουνε και οι Ιεχωβαδες..Ανακατευει την αληθεια με το ψεμα.Μονο που δεν κραταει την Αγια Γραφη κατω απο την μασχαλη του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Εντάξει ανώνυμε 15/7/10 1:43 πμ. Αφού προτειμάτε χρεοκοπία, να χρεοκοπήσετε εσείς και οι οικογένειες σας. Εμείς θέλουμε να σώσουμε τη χώρα μας, ακόμα και με δύσκολο κόστος και ρίσκο (αλλά υπεύθυνοι γι' αυτό είναι το ΠΑ.ΣΟ.Κ-Ν.Δ. ΑΕ και όχι ο ΛΑ.Ο.Σ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Επειδή κάποιοι του ΛΑ.Ο.Σ επιμένετε να υποστηρίζετε τον Καρατζαφέρη και το κόμα του,δείτε όλα τα βίντεο και μετά αποφασίζετε αν θα συνεχίσετε να τρώτε σανό και κουτόχορτο..Και εγώ ψήφησα τον ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ,αλλά αν ξανα πάρει την ψήφο μου να ψοφήσω με καρκίνο!

    ΛΑ.Ο.Σ
    Και για το ΔΝΤ μάς «δουλεύει» ο Κωλοτούμπας
    http://www.youtube.com/watch?v=dWvJHMU7wOM&feature=related
    ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ - Μήπως είναι ΠΑΣΟΚ και δεν το.... ξέρει?
    http://www.youtube.com/watch?v=JiksNodKkOo&feature=related
    ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ - Σταθερά πατριώτης!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=l4i16O_O4fM&feature=related
    Ti elege o Karatzaferis to 1998 o Karatsaferis
    http://www.youtube.com/watch?v=J97o0IBynGw
    ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ "ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ" ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ!
    http://www.youtube.com/watch?v=1hEHYFqUqBc
    Οι γνωσεις του Καρατζαφέρη και τα σχετικα περι εμβολιου!
    http://www.youtube.com/watch?v=SPcthGdq4_8&feature=related
    ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ-ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΤΑ ΟΥΚ!
    http://www.youtube.com/watch?v=kB4GCNHNx4s&feature=related
    Καρατζαφέρης: Να αρθεί η ανωνυμία στα blogs
    http://www.youtube.com/watch?v=2HXQLuGpsSE&feature=player_embedded
    ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ - ΟΝΝΕΔ ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
    http://www.youtube.com/watch?v=_gjXnGG0uNE
    ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΓΙΑ ΨΗΝΑΚΗ 10 9 2009
    http://www.youtube.com/watch?v=Msn53k004-E
    ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ-ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ......[AncientMariner] Old Testament: The Great Lie - Part 1/5
    http://www.youtube.com/watch?v=g4RrEaoy8R0
    Καρατζαφέρης - Ως και ο Χ"Νικολάου τον λέει κωλοτούμπα
    http://www.youtube.com/watch?v=N1i8QUjnmuo&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Για ανοίξτε τα ματια σας εσείς του ΛΑ.Ο.Σ που πιστεύετε σε ότι σας λέει ο Καρατζαφέρης.

    ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ!!!
    Το έλαβα από φίλο αναγνώστη και σας το παραθέτω:
    Η προδοτικη συμφωνια που υπεγραψαν κατω απο το τραπεζι και χωρις να ρωτησουν κανεναν οι κυβερνωντες.
    Περιληπτικα για να αναγνωσετε μερικα απο τα αισχη που υπεγραψαν ωστε να μας πουλησουν στις πολυεθνικες εταιριες στον βωμο του "δημοσιου χρεους" και της "πτωχευσης".

    Εχουμε και λεμε λοιπον...

    σελ.119 - ΔΕΝ μπορεί η Ελλάδα να πάρει δάνειο από άλλο δανειστή (Κίνα-Ρωσία) καθώς επίσης δεν μπορεί να υποθηκεύεσαι ούτε να ενεχυριάσει για άλλον περιουσία ή έσοδα ή να μεταφέρει το... χρέος της... (Γι' αυτό όταν είπε η Ρωσία να μας δανείσει με χαμηλό επιτόκιο αντέδρασε η κυβέρνηση!!!!)

    σελ 129. παραγρ.13. υποπαραγρ. 1. Αντίθετα ο δανειστής επιτρέπεται να μεταβιβάσει τα δικαιώματα κ τις υποχρεώσεις του.
    Δηλ. μπορεί να δανειστήκαμε από τη Γερμανία άλλα να βρεθούμε χρεωμένοι στην Τουρκία ή τα Σκόπια!!!

    Γιατί η Γερμανία θα τους έχει πουλήσει τα δανειακά δικαιώματα τις Ελλάδος

    Σελ.129. παραγρ.14. υποπαραγρ.1 Η σύμβαση διέπεται από το Αγγλικό δίκαιο.

    σελ.121. παραγρ.5 Το επιτόκιο για τα 80 δις ευρωπαϊκών δανείων είναι 5,2 κυμαινόμενο για την πρώτη 3ετία 6,2 για τα επόμενα χρόνια και +2% τόκοι υπερημερίας εάν έχει λήξει το δάνειο, επαναπροσδιοριζόμενο ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!
    Σελ 123 Η Ελλάδα εάν δεν πληρώσει κάποιο από τα παλαιότερα δάνεια κ όχι τα 110 που παίρνουμε τώρα, που λήγουν ή προβεί σε αναστολή πληρωμών παλαιότερου δανείου, δεν μπορεί να εκταμιεύσει χρήματα από το μηχανισμό και υποχρεούται να πληρώσει άμεσα το υπόλοιπο κεφάλαιο του δανείου του μηχανισμού μαζί με όλες τις επιβαρύνσεις.

    Σελ.130, παραγρ.15 και σελ 140, παραγρ 5... Για να είναι νόμιμη, για να ενεργοποιηθεί και να ισχύει η σύμβαση, δεν χρειάζεται καμιά άλλη πράξη παρά μόνον την υπογραφή του Παπακωνσταντίνου και τη νομική γνωμοδότηση του νομικού συμβουλίου του κράτους του υπουργείου οικονομικών και του υπουργείου δικαιοσύνης (χούντα έχουμε και θα υπογράφει ο υπουργός εν αγνοία
    της κυβέρνησης; ο υπουργός θα υπογράφει, ούτε καν ο πρωθυπουργός για να εκταμιεύεται το δάνειο; ούτε ψήφιση στή βουλή ούτε καν υπογραφή από τον πρόεδρο της δημοκρατίας, ούτε καν γνωμοδότηση!!!!)

    σελ 123, παράγραφος 5... Μόνο το δικαστήριο της ευρωπαϊκής ένωσης και τα συνταγματικά δικαστήρια των δανειστών μπορούν να ακυρώσουν τη σύμβαση γιατί παραβιάζεται το ευρωπαϊκό δίκαιο ή το σύνταγμα του δανειστή αντίστοιχα.
    Σύμφωνα με τη σύμβαση στην Ελλάδα δεν επιτρέπει κανένα δικαστήριο να εκδικάσει τέτοια προσφυγή!
    Αφήστε που δεν έχουμε και συνταγματικό δικαστήριο στη χώρα μας, αλλά από κει κ πέρα υπάρχει το διεθνές αλλά μας δένει τα χέρια πρέπει να απευθυνθούμε για τους Γερμανούς στο δικαστήριο της Γερμανίας, για τους Αγγλους στης Αγγλίας!!!
    Με την παρούσα ο δανειολήπτης αμετάκλητα και άνευ όρων, παραιτείται από κάθε ασυλία την οποία έχει ή πρόκειται να αποκτήσει όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα σύμβαση. Όσον αφορά κατάσχεση, διαταγή και όσον αφορά την εκτέλεση κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν το απαγορεύει αναγκαστικός νόμος. Ούτε ο δανειολήπτης, ούτε τα περιουσιακά του στοιχεία έχουν ασυλία !!!

    Με λιγα λογια θα μας παρουν και τα σωβρακα.. Θα τους αφησουμε;

    Η Συμβαση ειναι σε αρχειο Rapidshare, σε μορφη PDF (Δηλαδη θα χρειαστειτε το Adobe Acrobat Reader για να το διαβασετε). Με τις πολυ απλες 2 κινησεις κατεβαζουμε το αρχειο στον υπολογιστη μας..
    Παταμε στο λινκ παρακατω και μολις ανοξει η σελιδα παταμε πανω στο κουμπι που λεει στα αγγλικα - Free User - .
    Περιμενουμε 25 δευτερολεπτα και αφου περασουν παταμε μεσα στον μπλε κυκλο που θα εμφανισθει με την λεξη - Download -.
    Αφου κατεβει το αρχειο που ειναι μολις 1.2 Megabyte μπορουμε να το αναγνωσουμε.

    http://rapidshare.com/files/404987182/Greece-IMF.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Για ανοίξτε τα ματια σας εσείς του ΛΑ.Ο.Σ που πιστεύετε σε ότι σας λέει ο Καρατζαφέρης.

    ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ
    Εχουμε και λεμε λοιπον...

    σελ.119 - ΔΕΝ μπορεί η Ελλάδα να πάρει δάνειο από άλλο δανειστή (Κίνα-Ρωσία) καθώς επίσης δεν μπορεί να υποθηκεύεσαι ούτε να ενεχυριάσει για άλλον περιουσία ή έσοδα ή να μεταφέρει το... χρέος της... (Γι' αυτό όταν είπε η Ρωσία να μας δανείσει με χαμηλό επιτόκιο αντέδρασε η κυβέρνηση!!!!)

    σελ 129. παραγρ.13. υποπαραγρ. 1. Αντίθετα ο δανειστής επιτρέπεται να μεταβιβάσει τα δικαιώματα κ τις υποχρεώσεις του.
    Δηλ. μπορεί να δανειστήκαμε από τη Γερμανία άλλα να βρεθούμε χρεωμένοι στην Τουρκία ή τα Σκόπια!!!

    Γιατί η Γερμανία θα τους έχει πουλήσει τα δανειακά δικαιώματα τις Ελλάδος

    Σελ.129. παραγρ.14. υποπαραγρ.1 Η σύμβαση διέπεται από το Αγγλικό δίκαιο.

    σελ.121. παραγρ.5 Το επιτόκιο για τα 80 δις ευρωπαϊκών δανείων είναι 5,2 κυμαινόμενο για την πρώτη 3ετία 6,2 για τα επόμενα χρόνια και +2% τόκοι υπερημερίας εάν έχει λήξει το δάνειο, επαναπροσδιοριζόμενο ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!
    Σελ 123 Η Ελλάδα εάν δεν πληρώσει κάποιο από τα παλαιότερα δάνεια κ όχι τα 110 που παίρνουμε τώρα, που λήγουν ή προβεί σε αναστολή πληρωμών παλαιότερου δανείου, δεν μπορεί να εκταμιεύσει χρήματα από το μηχανισμό και υποχρεούται να πληρώσει άμεσα το υπόλοιπο κεφάλαιο του δανείου του μηχανισμού μαζί με όλες τις επιβαρύνσεις.

    Σελ.130, παραγρ.15 και σελ 140, παραγρ 5... Για να είναι νόμιμη, για να ενεργοποιηθεί και να ισχύει η σύμβαση, δεν χρειάζεται καμιά άλλη πράξη παρά μόνον την υπογραφή του Παπακωνσταντίνου και τη νομική γνωμοδότηση του νομικού συμβουλίου του κράτους του υπουργείου οικονομικών και του υπουργείου δικαιοσύνης (χούντα έχουμε και θα υπογράφει ο υπουργός εν αγνοία
    της κυβέρνησης; ο υπουργός θα υπογράφει, ούτε καν ο πρωθυπουργός για να εκταμιεύεται το δάνειο; ούτε ψήφιση στή βουλή ούτε καν υπογραφή από τον πρόεδρο της δημοκρατίας, ούτε καν γνωμοδότηση!!!!)

    σελ 123, παράγραφος 5... Μόνο το δικαστήριο της ευρωπαϊκής ένωσης και τα συνταγματικά δικαστήρια των δανειστών μπορούν να ακυρώσουν τη σύμβαση γιατί παραβιάζεται το ευρωπαϊκό δίκαιο ή το σύνταγμα του δανειστή αντίστοιχα.
    Σύμφωνα με τη σύμβαση στην Ελλάδα δεν επιτρέπει κανένα δικαστήριο να εκδικάσει τέτοια προσφυγή!

    Αφήστε που δεν έχουμε και συνταγματικό δικαστήριο στη χώρα μας, αλλά από κει κ πέρα υπάρχει το διεθνές αλλά μας δένει τα χέρια πρέπει να απευθυνθούμε για τους Γερμανούς στο δικαστήριο της Γερμανίας, για τους Αγγλους στης Αγγλίας!!!

    Με την παρούσα ο δανειολήπτης αμετάκλητα και άνευ όρων, παραιτείται από κάθε ασυλία την οποία έχει ή πρόκειται να αποκτήσει όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα σύμβαση. Όσον αφορά κατάσχεση, διαταγή και όσον αφορά την εκτέλεση κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν το απαγορεύει αναγκαστικός νόμος. Ούτε ο δανειολήπτης, ούτε τα περιουσιακά του στοιχεία έχουν ασυλία !!! (για το σημείο αυτό έχουμε κάνει και σχετική αναρτηση που μπορείτε να δείτε ΕΔΩ)

    Με λιγα λογια θα μας παρουν και τα σωβρακα.. Θα τους αφησουμε;

    Η Συμβαση ειναι σε αρχειο Rapidshare, σε μορφη PDF (Δηλαδη θα χρειαστειτε το Adobe Acrobat Reader για να το διαβασετε). Με τις πολυ απλες 2 κινησεις κατεβαζουμε το αρχειο στον υπολογιστη μας..
    Παταμε στο λινκ παρακατω και μολις ανοξει η σελιδα παταμε πανω στο κουμπι που λεει στα αγγλικα - Free User - .
    Περιμενουμε 25 δευτερολεπτα και αφου περασουν παταμε μεσα στον μπλε κυκλο που θα εμφανισθει με την λεξη - Download -.
    Αφου κατεβει το αρχειο που ειναι μολις 1.2 Megabyte μπορουμε να το αναγνωσουμε.

    http://rapidshare.com/files/404987182/Greece-IMF.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Απάντηση στις συκοφαντίες εναντίον του Γεωργίου Καρατζαφέρη για το θέμα της Μακεδονίας μας:
    http://melostisneos.wordpress.com/2010/03/19/%ce%b1%cf%80%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b9%cf%82-%cf%83%cf%85%ce%ba%ce%bf%cf%86%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af%ce%b5%cf%82-%ce%b5%ce%bd%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af%ce%bf%ce%bd-%cf%84/

    Αλήθειες για το Μακεδονικό. Οι αγώνες του ΛΑ.Ο.Σ, της ΝΕ.Ο.Σ και του Γιώργου Καρατζαφέρη και οι προδοσίες των άλλων:
    http://melostisneos.wordpress.com/2010/04/16/%ce%b1%ce%bb%ce%ae%ce%b8%ce%b5%ce%b9%ce%b5%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%b1%ce%ba%ce%b5%ce%b4%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%bf%ce%b9-%ce%b1%ce%b3%cf%8e%ce%bd%ce%b5%cf%82-%cf%84/


    taxalia – Ένα προβληματικό άρθρο, κλειδωμένο, για την θέση του ΛΑ.Ο.Σ. στο Μακεδονικό:
    http://melostisneos.wordpress.com/2010/06/19/1427/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.