Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΛΛΑΣ-ΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝ' Ο ΣΑΜΑΡΑΣ;

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ" ΠΕΦΤΕΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ Η ΟΝΝΕΔ Τον πρώτο ίσως να τον θυμάστε απο παλιότερα. Είχαμε ξαναπεράσει στο sto...

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ" ΠΕΦΤΕΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ Η ΟΝΝΕΔ

Τον πρώτο ίσως να τον θυμάστε απο παλιότερα. Είχαμε ξαναπεράσει στο stoxos.gr το συγκεκριμένο βίντεο έτσι, για να σας διασκεδάσουμε. Πως άλλοι περνάνε τραγούδια; Αλλά λες και κάτι παραπάνω ξέραμε, απο τότε... Ο Ελπιδοφόρος κάνει κουμάντα στην ΟΝΝΕΔ του λάτρη των ΜΚΟ και των Α.Ε., Αντρέα Παπαμιμίκου. Διορίζει και καταργεί εφορευτικές, επιχειρεί με "άνωθεν" εντολή να κάνει το γενικό παιχνίδι στην Α΄ Αθηνών, όχι βέβαια για λογαριασμό του Σαμαρά, αφού οι πολιτικές του προτιμήσεις είναι δεδηλωμένες. Ξαναδείτε το βίντεο, μαζί με το επόμενο που παραθέτουμε, όπου ένα άλλο γνωστό "Ντοράκι" που λύνει και δένει και αυτό στην ΟΝΝΕΔ του Παπαμιμίκου, ο Παπαγγελόπουλος, δηλώνει ευθαρσώς τις προτιμήσεις του. Κατά τ' άλλα ο Σαμαράς με αυτή την ΟΝΝΕΔ ετοιμάζεται να εγκαταλείψει τον... μεσαίο χώρο!



3 σχόλια

  1. ΣΤΟΧΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ.

    ΔΕΞΙΟΙ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΟ ΦΑΪ, ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΨΑΛΗΣ...

    ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΙΔΕΙΣ......

    kobark

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Σαμαρας ειναι μελος της λεσχης Μπιλντερμπεργκ απο το 1991..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΤΙΜΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.Σας δουλευουνε ψιλο γαζι ολους!!!
    Υ.Γ
    Στοχε αν εισαι τιμιος αγωνιστης ασε τα σχολια να φαινονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.