Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αυτοί είναι οι "κακόμοιροι" αφρικανοί...

περισσότερα εδώ



περισσότερα εδώ

45 σχόλια

  1. ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βλεποντας το βιντεο ντραπηκα που ειμαι Ελληνας. Καλα δεν ντρεπεστε Φασισταραδες του κερατα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητηρια στους Ελληνες που επιτελους αντιδρουν στην καταντια που εχει περιελθει η πατριδα μας!
    Παρομοιου ειδους δρασεις πρεπει να πολλαπλασιαστουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια συγκλονιστικη κινηματογραφικη σκηνη, απιστευτη για τα Ελληνικα δεδομενα πριν απο μερικα χρονια.
    Α ρε Μανα , μετα λες οτι εχουμε δημοκρατια.

    Εμεις οι ΣΤΟΧΙΚΟΙ τα λεγαμε,
    αλλα κανεις δεν ακουει στο κυνο βουλιο των κουφων.
    Ερχονται χειροτερα ευτυχως η δυστυχως θα το κρινει η ιστορια.
    Ολοι κρινονται σε αυτη την γη , αλλα και στην επομενη ζωη.

    Αδελφια τσακιστε τους προδοτες του Εθνους μαζι με τα στρατιωτικια τους λευκα μαυρα κοκκινα και κιτρινα.

    Ηρθε η ωρα
    Η ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ

    Ο εξ Αμερικης Ιεραποστολος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτες τις παρανομες, λαθραιες, αλαλαζουσες αφρικανικες μαιμουδες να τις αμολησουν στη Βουλη ή στον Διονυσο, διοτι σε καμια πρωτευουσα της Ευρωπης δεν επιτρεπεται σε παρανομες, λαθραιες, αλαλαζουσες μαιμουδες να διαλαλουν τα παρανομα, λαθραια ειδη τους (φτιαγμενα απο τον ιδρωτα 10-χρονων πακιστανοπουλων) στον πιο κεντρικο εμπορικο δρομο. Ανοητε δημαρχε και Προποτζη, αν εχετε δει κατι τετοιο στο κεντρο του Μιλανο, Λονδινου, Στοκχολμης κλπ κλπ δειξτε το και σε μενα να το μαθω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπραυο Στοχε! Μπραυο στα Παιδια! τελειο βιντεο Θελουμε κι αλλα τετοια Ζωντανα Ντοκυμαντερ
    Αψογος Καμεραμαν. Αψογη Εκτελεση.
    Περιμενουμε συνεχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Parte ton nomo sta xeria sas,Den yparxei astynomia,KSESHKW8HTE ELLHNES,KATANTHSATE SKLABOI ME STIN PATRIDA SAS.
    TOLMOUN SE ALLES "DHMOKRATIKES" XWRES PX GERMANIA,DANIA NA KANOUN TETIA PRAGMMATA OI KANIBALOI?
    EKSW OLOI OI KANIBALOI APO TIN ELLADA EKSW KAI OI POLITIKANTHDES POU TOUS YPOSTIRIZOUN -
    -H ELLADA STOUS ELLHNES!!
    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρειαστικε μεγαλη υπομονη και ψυχικη αυτοκυριαρχια για να μπορεσω να δω αυτο το βιντεακι ως το τελος.Αυτη την στιγμη που γραφω,γραφω με πολυ κοπο γιατι τρεμω ολοκληρος απο οργη και θυμο.Ειλικρινα θλιβομαι και λυπαμαι για τους Αθηναιους συμπολιτες μου που βιωνουν καθημερινα τετοιες ανηκουστες κι απαραδεκτες καταστασεις.Θλιβομαι για την καταντια μας και τον εθνικο μας κατηφορο.Μα πιο πολυ οργιζομαι γιατι υπαιτιος γιαυτην την κατρακυλα δεν ειναι ο Ελληνικος λαος αλλα αυτοι που μας κυβερνανε.Εδω θα μου πειτε οτι αυτους που μας κυβερνανε(στην πραγματικοτητα μας καταδυναστευουν)καποιοι τους ψηφιζουν.Ετσι ειναι, αλλα πιστευω οτι κανενας Ελληνας ψηφοφορος,ουτε ακομα κι αν ειναι ενα απο τα πολλα κομματοσκυλα δεν ψηφιζει καποια κυβερνηση που σαν σκοπο εχει την καταστροφη της χωρας και την φυσικη εξοντωση των Ελληνων.
    Επι δεκα λεπτα,στο κεντρο της Αθηνας,πιο κεντρο δεν γινεται,ειχαμε συγκρουσεις,δολοφονικες επιθεσεις,καταστροφες μαγαζιων και η αστυνομια αφαντη!!!Αρα το συμπερασμα που βγαινει αβιαστα ειναι οτι η αστυνομια του Κοεμτζογλου-που ηταν ενημερη για την συγκεκριμενη κινηση των Ελληνων πολιτων εναντια στο παραεμποριο-πλεον με την συμπεριφορα της λειτουργει κατασταλτικα εναντιων μονο των Ελληνων και συνεργαζεται ανοικτα με τις ορδες των παρανομουντων λαθρομεταναστων.Εχουμε λοιπον μια ανιερη συμμαχια του πασοκικου καθεστωτος,του αριστερου παρακρατους,ξενων μυστικων υπηρεσιων και λαθρομεταναστων εναντια στο Ελληνικο Εθνος,εναντια στους Ελληνες πολιτες αυτης της χωρας.Εχω την γνωμη πως πλεον θα πρεπει να χρησιμοποιουμε τον ορο Γενοκτονια,διοτι περι αυτου προκειτε,θες απο τα τροχαια,θες απο τα ναρκωτικα,θες απο το αθλιο συστημα υγειας,θες απο τις δολοφονιες απο εγκληματιες λαθρομεταναστες τα θυματα ειναι παντα Ελληνες.Ας το καταλαβουμε πια ολοι μας,εκει εξω εχουμε πολεμο,η' εμεις η' μονο εμεις,αλλη εκδοχη δεν υπαρχει.Πισω απο αυτη τη γραμμη η υποχωρηση σημαινει μονο ενα πραγμα:θανατος.
    Η επιλογη δικη σας(αν υπαρχει πια επιλογη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ,ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΑ ΛΑΘΡΑΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΑ.ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΝΟΙΚΙΑ,ΦΟΡΟΥΣ,ΕΞΟΔΑ,ΜΙΣΘΟΥΣ.ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΤΑ ΛΑΘΡΑΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΣ,ΝΑ ΠΑΡΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗ,ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΟΣΟΚΟΜΈΙΑΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΟΤΑΝ ΞΕΡΗΣ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΟΔΙΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΗ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ<ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ κ.ΧΡΥΣΟΧΟΕΙΔΗ ΟΤΑΝ ΟΙ ΞΕΣΑΛΩΜΕΝΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΛΑΝΟΔΙΟΙ ΚΤΥΠΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ;ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ.ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΠΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ,ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΠΡΩΤΑ-ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ.ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ. ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΖΩ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΒΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. Η ΑΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ., ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ (ΛΑΘΡΟ) ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΩΝ (ΕΛΛΗΝΟ)ΕΒΡΑΙΩΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. O Yiannis it-gr,draphke leei pou eine Ellhnas!!! kai emeis edw pera eimaste fasistes!!! prwta apo ola fasistas eine autos pou leei ton alon fasista epeidh den antexei ton dialogo.
    Dhladi re Hli8ie Giannh o 72xronos Ellhnas pou efage to ksylo,opws kai o alos matwmenos Ellhnas me tin asprh mpouza eitan fasistes?
    An o 72 xronos eitan o pateras sou ti 8a eleges?
    STON PLANHTH ETOUTON POU ZOUME YPARXOUN -6-- DISEKATOMMYRIA AN8RWPOI 8A PREPEI NA TOUS DEX8OUME OLOUS STIN ELLADA GIA NA MIN EIMASTE FASISTES?
    ANTE PNIKSOU RE YANNAKI!!!
    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αν πάει κανείς μια βόλτα στην οδό Υμηττού σε Παγκράτι-Καισαριανή θα δει πως όλος ο δρόμος έχει γεμίσει με μαύρους που πουλάνε ότι λαθραίο θες και αυτό γίνεται εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια.Η αστυνομία κάνει τα στραβά μάτια.Τα μαγαζιά στο Παγκράτι και στην Καισαριανή κλείνουν το ένα μετά το άλλο.Πρέπει εμείς να πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας αφού ο Τζέφρι και η παρέα του τα ξεπουλούν όλα.Μπράβο στα παιδιά που αντέδρασαν.Ο αγώνας τώρα ξεκινάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιατι οι αραπαδεs να μην κανουν και τουs νταηδεs? ποιοs θα τουs βαλει στην θεση τουs? ο "αντρακλαs" o δημαρχοs η' ο κλοουν ο Χρυσοχοιδηs? Eχω ταξιδεψει Γερμανια και Αυστρια. Δεν υπαρχει περιπτωση να δειs αραπη με σεντονι ουτε στα ονειρα σου γιατι εκει ειναι χωρεs οργανωμενεs και σοβαρεs και οχι ενα μπουρδελο με αρχηγο ενα κρετινο και υπουργουs μια παιδικη χαρα. Οταν βλεπω για παραδειγμα στο troktiko να υπαρχουν ηλιθιοι ελληνεs να δινουν δικιο σ'αυτεs τιs μαιμουδεs τι να πω? Αληθεια ο τυποs με ονομα yiannis it-gr ποιον ακριβωs εννοει φασιστα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. KALA RE TEMPELXANADES TO MONO POY KATALAVATE EINAI OTI TO VINTEO EINAI ORAIO KAI TELETE KAI ALLA GIA NA HKANOPIOISETE THN MAXITIKI XAPLA TOY KANAPE ANTE KOYNITITE KAI BKITE STOYS DROMOY KAI DIEKDIKISTE AYTA POY SAS ANIKOY. POY MAS FTINOYN KAI LEME OTI BREXI. EGO BRETIKA TIXEA EKEI XORIS KAMIA ENIMEROSI KAI MOLIS IDA TOYS ARAPADES TI EKANAN BOYTIXA MIA KAREKLA KAI BARAGA STO PSAXNO. TO KAMIKOTRAGIKO HTAN OTAN SILAVANE ENAN ARAPAKLA STO MONASTIRAKI, MAZEFTIKAN ENA KARO SIRIZOSKILA KAI FONAZAN TOYS FASISTES TOYS FASISTES NA PIASETE OXI TOYS KAKOMIROYS TOYS METANASTES MAS.OTAN TA PIRA STO KEFALI ME AVTO POY EIPAI KAI TOY PERASA THN OMPRELA KOLARO EGINA KAI EGO FASISTAS TOTE... ALLA TO XARIKA .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΑΓΚΕΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΑΣ ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΤΖΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΞΑΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. MΠΡΑΒΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ..
    ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ..
    Αφου το κρατος εθελοτυφλει, κατι πρεπει να κανει ο απλος πολιτης για να προστατευθει.
    Εχω μαγαζι και βλεπω καθημερια το τζιρο μου να μειωνεται και τους λαθραιους με τα λαθραια να αυξανονται και να πλυθηνονται και το επισημο κρατος σφυριζει κλεφτικα..
    Επιτελους καποιοι κανουν κατι,,
    ΜΠΡΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΔΩΣ ΤΟΥ ΘΑΡΡΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΑΤΗ(ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΑΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ)ΝΑ Σ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ! ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΗΡΑΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΚΑΝΝΙΒΑΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΙ ΑΚΟΜΑ!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΚΕΤΟΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΟΥ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΖΟΥΓΚΛΑ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ yiannis it-gr ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ Η ΜΙΛΑΣ ΣΟΒΑΡΑ, ΑΝ ΜΙΛΑΣ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΤΕ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ! ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΣΚΑΤΟΜΑΛΑΚΑ, ΚΟΛΟΠΟΥΣΤΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ(ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥ)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ yiannis it-gr ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ; ΡΩΜΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΠΟΥΔΑΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΟΔΑΠΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΡΩMΙΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΤΡΙΨΕ ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΛΕΥΡΟ ΚΑΝΕΝΟΣ MOVIMENTO SINISTRA. ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗ ΣΠΟΥΔΑΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ.ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΠΛΑΚΕΣ ΦΙΛΕ. Ή ΜΕΘ'ΗΜΩΝ Ή ΚΑΘ'ΗΜΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ALTER ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ. ΟΤΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΕΠΕΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΙΣ. ΟΛΟ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ston O/H yiannis it-gr 11/4/10 12:24 MM

    Se parakalo e3igise mas giati NTPEPESE pou eisai ELLINAS;

    Pios o logos gia tin NTPOPI pou
    nio8eis;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η ΙΔΕΑ ΑΡΙΣΤΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ -ΦΤΩΧΟ - ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΙΟ ΚΑΘΑΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΟΙ ΔΥΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΕΤΡΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΦΙΛΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΣΑΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ. Ο ΚΟΕΝΤΖΟΓΛΟΥ-ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΤΙ ΑΝ ΧΕΙΡΟΔΙΚΗΣΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΥΝΟΥΧΙΣΕΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΑΦΕΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ. ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΒΟΥΛΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ - ΕΘΝΟΚΤΩΝΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. DIABAZO TOSIN ORA TIS APISTEFTES MPOURDOLOGIES GIA TOYS EPANASTATES TOY KANAPE KAI TA SINXARITIRIA TON ANIPARKTON SINAGONISTON,NA MOY PEI ENAS APO ESAS BRE PAIDIA TH TA KANEI META APO AFTA POY GRAFETE PIA TA EINAI H ANTIDRASI SAS,NA SAS PO EGO (MASA XAPLA KAI KLANIA)OPOS KATE FORA.NA BGITE STOYS DROMOYS BRE REMALIA OLOI SAS KAI ASTE TIS TEORIES KAI TA GRAPSIMATA KAI EKEI TA DOYME POSO KALA XERETE NA TA LETE AYTA. KAI OSO GIA TON yannis it-gr AYTOS EXEI EPIPEFIKITIDA BARGIAS MORFIS(yannis itan gr)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η Ερμου ειναι οπως ειπε και καποιος αλλος εδω, το κεντρο του κεντρου της Αθηνας. Ειδα το βιντεο και μπορω να πω οτι ειτε Αστυνομια ειτε Δημ. Αστυνομια δεν υπηρχε... που ηταν ολοι αυτοι? Αντε και η Δημ.Αστυνομια δεν μπορει να κανει πολλα γιατι απο το ξυλο που εχουν μασει οι φουκαραδες και οι καημενες κοπελες το σκεφτονται αρκετα.. ας θυμηθουμε η τελευταια που εχασε 2 μπροστινα δοντια..
    Ο οποιοσδηποτε διαλογος εδω η εξω σχετικα με το ΑΝ πρεπει να αγορασουμε απο αυτους η οχι δεν πρεπει να γινεται. Δημιουργειται προβλημα και ειναι λαθραιοι. Υπαρχουν οι Αρχες που εχουν αρμοδιοτητα και πρεπει να τους συλλαμβανουν οποτε τους βλεπουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Οι δηθεν αντιρατσιστες ειναι τοσο ξεφτιλισμενοι,που εαν καποτε μαυροι,μπαμπανοι βιασουν τη μανα τους θα βγουν και θα πουν οτι εφταιγε αυτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Οι δηθεν αντιρατσιστες ειναι τοσο ξεφτιλισμενοι,που εαν καποτε μαυροι,μπαμπανοι βιασουν τη μανα τους θα βγουν και θα πουν οτι εφταιγε αυτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ,ΟΤΑΝ ΤΡΩΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ 20-ΠΟΝΤΗ ΨΩΛΙ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΠΙΘΗΚΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ;ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΤΑΙ(Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ ΠΟΙΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μια καλή αρχή!

    Πάμε. Μάθημα πρώτο:

    Τεχνικές αυτοάμυνας: http://www.youtube.com/watch?v=D3K-mrlYG7Y

    Το λεγόμενο "βαράτε" το οποίο είναι ελεύθερου τύπου αυτοάμυνα σε αντιστοιχία με το "καράτε" που είναι κανονική μέθοδος αυτοάμυνα με κανόνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. πρέπει και εμείς σαν έλληνες να μην αγοράζουμε ποτέ από δαύτους. άληθεια στην πλατία βικτωριάς και στην πατησίων πότε θα γίνει ένα καλό ξεκαθάρισμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Κάτι ξέρουν οι Τεξανοί που στολίζουν τα χριστουγεννιάτικα δεντράκια τους με τα μαύρα nomisterάκια. Έχουν και απίστευτα εύφορη γη. Δεν είναι τυχαία τα πράγματα εκεί...
    Α! Παραλίγο να το ξεχάσω...
    Και μεις γιαννάκη ντρεπόμαστε μαζί σου που είσαι "έλληνας"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ασε ρε γιαννακο που ντρεπεσαι κιολας!!! αμα ντρεπεσαι, να φυγεις μαζι με δαυτους τους πολιτισμενους που υποστηριζεις. και μεις ντρεπομαστε για σενα!! αντε μπραβο, επρεπε να φας εσυ καμια ψιλη απτον αραπακλα να δουμε αμα θα σ'αρεσε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΜΙΑ "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΥΪΣΛΙΝΓΚΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΠΑΣΟΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ( ΓΚΟΛΝΤΜΑΝ ΣΑΚΣ) ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. Ο ΤΖΕΦΡΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟΝ "ΡΟΛΟ" ΤΟΥ ΑΒΕΡΕΛ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛ-ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΟΥΛΟΥΣ" ΛΑΘΡΟΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ "ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ. ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ-ΣΠΕΚΟΥΛΑΤΟΡΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΝ ΦΕΡΟΥΝ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ελληνες,

    Το μόνο που θέλω να σας πω είναι οτι αυτή είναι η αρχή.

    Οποιος θέλει να σταθεί στο πλευρό μας ας προσπαθήσει να έρθει σε επικοινωνία μαζί μας (ας μου στείλει μήνυμα στο youtube)

    Να ξέρετε οτι στο τέλος εμείς θα δώσουμε τη λύση...

    Μετα τιμής
    Ανυπόταχτος Ελληνας (anypotaxtosEllhnas)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ο/Η yiannis it-gr είπε...

    "Βλεποντας το βιντεο ντραπηκα που ειμαι Ελληνας. Καλα δεν ντρεπεστε Φασισταραδες του κερατα......"

    και εμείς ντρέπόμαστε που είσαι εσύ Έλληνας ,αν είσαι Έλληνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. "Μετα τιμής
    Ανυπόταχτος Ελληνας (anypotaxtosEllhnas)

    12/4/10 8:22 μμ"

    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!
    Είμαι ο ίδιος που έγραψε και το παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΥΠΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ>ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΑΛΙΩΣ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΟΝΙΜΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ.ΓΙΑΥΤΟ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΜΟΝΟ ΜΕΝΕΙ.ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΜΕ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΝΑΜΗΝ ΠΛΣΙΑΖΟΥΝ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 13/4/10 10:04 πμ

    ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΘΕΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΛΑΘΡΑΙΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ.

    ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ NEIGHBOUR WATCH ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

    ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΖΑΜΙ, ΟΧΙ ΠΑΤΖΟΥΡΙΑ.
    ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΣΙΔΕΡΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ.
    ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΟΥΤΕ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΟΠΩΣ ΕΔΩ. ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΗ.


    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ
    ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ
    ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΩΛΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ
    ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΠΛΩΝΟΥΝ (ΠΙΘΑΝΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΛΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ)
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ
    ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΠΟΤΕ ΧΑΣΑΝ
    ΞΕΝΟΙ ΔΗΛ. ΠΟΥ ΗΛΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΔΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΤΗΝ ΓΕΝΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΧΑΡΗΚΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ.

    ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΧΑΣΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΩΡΙΝΟΥΣ ΧΑΣΑΝ. ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ. ΤΟΥΣ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.
    ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΧΑΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ.
    ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΧΑΣΑΝ ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΟΥΣ ΧΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ.

    ΟΙ ΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΕΝ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ

    ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ 14/4/10 4:29 μμ

    ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ ΝΑ ΛΕΣ ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ;
    ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΑΣ
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ

    ΒΡΗΚΑΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ
    ΒΡΗΚΑΝ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ
    ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ Ο ΤΖΕΦΡΥ
    ΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ;

    ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Αδελφια τσακιστε τους προδοτες του Εθνους μαζι με τα στρατιωτικια τους λευκα μαυρα κοκκινα και κιτρινα.


    ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ
    ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ, ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ;
    ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΡΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ
    11/4/10 12:24 πμ

    ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ
    ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ
    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΤΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Συμπατριώτη 14/4/2010 11:25 μμ
    έχεις δίκιο.όλοι λέμε έξω οι ξένοι αλλά με λόγια δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα.Πράξεις χρειάζονται.Στο σχολείο των παιδιών μου υπάρχει μια συμμορία από αλβανούς που κοροϊδεύουν και βρίζουν ΄αδύναμα΄ελληνόπουλα και σχεδόν κανένας δεν τολμάει να τους πλησιάσει μπας και τον πουν φασίστα και ρατσιστή.ξέρεις ότι ένας από αυτούς τους Αλβανούς έχει Ελληνική υπηκοότητα επειδή δήθεν είναι βορειοηπειρώτης;Φαντάζομαι θα ξέρεις τι έγινε το 1999-2000 με τις ελληνοποιήσεις αλβανών και ρώσων για να κερδίσει το μΠΑτΣΟΚ τις εκλογές.Αυτά πληρώνουμε σήμερα.Και δυστυχώς αυτό που κάνουν τώρα ελληνοποιώντας Αφρικανούς και Ασιάτες είναι πολύ χειρότερο απο αυτό που κάναν 10 χρόνια πριν.
    Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΡΕ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !!!!!
    ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟ ΝΑΙ Η ΟΧΙ;;;

    ΤΙ ΑΦΕΛΗ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟ!!!!
    ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΧΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΜΑΣ.
    Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ...ΟΠΛΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ, ΦΤΙΑΧΤΕ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ.
    ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΤΥΨΕΙΣ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑΔΩΝ ΝΑ ΕΙΧΑΝΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΚΛΟΠΕΣ ..Ε!!! ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
    ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΝ ΜΕΤΑ ΑΛΛΟ 1 ΕΚΑΤ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
    ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΗΣΤΕΥΘΕΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ????
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΟΜΜΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΛΗΣΤΕΥΘΕΝΤΩΝ.
    ΝΑΙ !!!ΑΥΤΟΣ Ο ΦΩΝΑΚΛΑΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΡΕ ΟΥΣΤ !!!!!!!
    ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.
    ΑΥΤΟΙ ΕΧΤΙΣΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ!!!!!!!

    ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.