Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

''ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ'' Η ΒΑΡΝΤΑΡΣΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

ΠΡΟΔΟΣΙΑ Η φωτογραφία από την εφημερίδα Πρώτο Θέμα,κλικ για μεγέθυνση. Στην ιστοσελίδα της ψηφιακής βιβλιοθήκης της Ελληνικής βουλής η “Μακ...

ΠΡΟΔΟΣΙΑ

Η φωτογραφία από την εφημερίδα Πρώτο Θέμα,κλικ για μεγέθυνση.

Στην ιστοσελίδα της ψηφιακής βιβλιοθήκης της Ελληνικής βουλής η “Μακεδονία” αποκτά κρατική υπόσταση και αναγνωρίζονται “Μακεδονία”,
“Μακεδονική μειονότητα” και“Μακεδονική γλώσσα”! Οι ''κύριοι'' της βουλής προσπαθούν να ξαναγράψουν την Ιστορία μας!

πηγή:altermedia.info
αετός για το stoxos.gr

12 σχόλια

  1. ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
    την στιγμη που εκατομμυρια Ελληνες πολεμανε στις επαλξεις του Ελληνισμου
    για τα δικαια του,
    καρεκλοκενταυροι, κερκοπορτολαγνοι,
    πισωπροκτωγλεντηδες προφανως υπαλληλισκοι και πρακτορισκοι, δουλοι των παθων και των αφεντικων τους εντος και εκτος κυριως Ελλαδος, ανοιγουν για μια ακομη φορα στην Ελλληνων ιστορια, τους ασκους του αιολου για τα Βαλκανια, αναβωντας παραλληλα κερακι στην μνημη του σκουληκιου Εφιαλτη, του Πηλιου Γουση και των γερολαδαδων της εποχης του 40.

    ΠΡΟΔΟΣΙΑ
    Που ειναι η Ελληνικη δικαιοσυνη ομως?
    Ειπαμε να ειναι τυφλη , οχι δουλα κιαυτη.

    +Παπαλοχιας ο εσχατος
    σε υπερατλαντικη ιεραποστολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ειχε γινει αυτο σε μια αλλη χωρα θα ειχε πεση η κυβερνηση και οι υπευθυνοι θα ειχαν αναγκαστη να λογοδοτησουν. Στην Ελλαδα απ οτι φαινεται εχουν ριξει μαγικη σκονη και εχουν παραλυσει τα παντα, τιποτα δεν λειτουργει πλεον φυσιολογικα! ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΟΧΙΑΣ ΚΑΙ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοιτάξτε λίγο εδω:

    http://el.wikipedia.org/wiki/Μακεδονία

    http://en.wikipedia.org/wiki/Macedonia

    Στο πρωτο αν δεν ανοίγει βάλτε http://el.wikipedia.org/wiki/Μακεδονία (με τόνο) γιατι χωρίς τονο δεν εχει δημιουργηθει ακομη λήμα.

    Κοιτάξτε τις περιγραφές. Σχεδόν μιλάει για εναξάρτητο Κράτος ή κάτι που μπορεί και να γίνει ανεξάρτητο Κράτος εφόσων ως προσδιορισμός διαφέρει απο την αρχαία έκδοση του κι απο τη βυζαντινή. Είναι τώρα κάτι ευρύτερο κατα τύχη εκεί που θέλει τα σύνορα μιας μελλοντικης ανεξαρτητης "Μακεδονιας" ο Σορος, ο ουγκροεβραιος δηθεν Ελληνικης καταγωγης δηθεν ευεργετης μας. Ενας εκ των κερδοσκοπων στη προσφατη δευτερη κριση που περναμε φιλος του Κ.Μητσοτακη, Ντ.Μπακογιαννη και Μ. Αγγελοπουλου. Ο κύριος χρηματοδότης αυτού του κρατιδίου.

    Το θεμα ειναι το το "μακεδονια" οπως το θελουν οι νεο-ταξιτες Σκοπιανοι-Σόρος είναι παντού κι εμείς απουσιάζουμε. Πρέπει να γίνει διερεύνηση και να παρθει πρωτοβουλία για τη διορθωση τις καθε κακοβουλης ανθελληνικης χρησης του ορου Μακεδονια εστω στο διαδυκτιο, οι οποιες συντηρουνται, προστατευονται και επιβλεπωνται απο τις μη κυβερνητικες και τους αναρχικους ακτιβιστικους πυρηνες του Τζόρτζ Σόρος του μεγαλύτερου εμπόρου ναρκωτικών στο πλανήτη κατα πολλους.

    http://macedonia-greece.blogspot.com/2009/04/drug-dealer-george-soros_22.html

    Πρεπει να ειναι ο βασικος ωφελειθης απο μια μελλοντικη παγκοσμια απαγορευση της νικοτινης και αποποινικοποιηση των "ελαφρων" ναρκωτικων, φυσικων, χημικων ή ημι-χημικων ουσιων. Η κανναβης για παραδειγμα ειναι αμαλογα με το ειδος της φαρμακευτικο υλικο οπως και πρωτη υλη για ρουχα, παπουτσια, σχοινια, υφασματα αλλα με την αναλογη μεταποιηση της και πολιτικη διαθεσης της μετατρεπεται καταστρεπτικη για τον μεσο πολιτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με ποιον ακριβως τροπο πολεμανε οι νεοελληνες?αφου εκατομμυρια απο αυτους αλλοι υπηρετουν τα γαμημενα κομματα{πασοκ,νδ,κκε,συριζα,λα{γ}ος και πολλοι περισσοτεροι τα ψηφιζουν και ειναι γι αυτο περηφανοι.Δεν μπορει κανεις να υποστηριξει πως οι γραικυλοι οι νεοελληνες ραγιαδες δεν ειναι συνενοχοι γι αυτες τις εσχατες προδοσιες απ την στιγμη που αντι να πυκνωσουν τις ταξεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και να δωσουν πραγματικο ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ αγωνα αυτοι αντιθετα κοιτουν πως θα στηριξουν τους προδοτες με την γκομενιστικη δικαιολογια πως φεν μπορει να αλλαξει τιποτα η για την ψευδαισθηση οτι θα βοηθησουν το φτηνο τομαρι τους.Σιγουρα ο ελεγχος τους βεβαια στηριζεται στη αγνοια των ελληνων μεχρι ενα σημειο ομως και περισσοτερο στην ολοκληρωτικη αποβλακωση την οποια εχουν καταφερει να φυτεψουν στους ραγιαδες.Ειτε το θελουμε ειτε δεν το θελουμε ολα αυτα τα σκυλια{τουρκοι,εβραιοι,γυφτοσκοπιανοι,τουρκαλβανοι,κομμουνιστες,φιλελευθεροι,αναρχοπουτανες κτλ}καλα κανουν γι αυτους και τα μισελληνικα σχεδια τους για να εξοντωσουν το ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΕΘΝΟΣ μας.Το μεγα ζητημα ειναι τι κανουν οι νεοελληνες που εχουν ασβεστη την ιερη φλογα της φιλοπατριας εστω και πολυ βαθια μεσα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ονομα ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ ειχε ακουστει για πρωτη φορα επι Τιτο και ο μιστερ Καραμανληs το εκανε γαργαρα οπωs και ολοι οι επομενοι.Αν ειμαι λαθοs διορθωστε με.
    Φιλε Αιαντα να αναστρεψω την ερωτηση σου και να ρωτησω,με ποιο ακριβωs τροπο πολεμαει η Χ.Α και ολοι η πτερυγα των εθνικιστων-πατριωτων? Γιατι πολεμοs με φωνεs,μια πορεια για τα Ιμια(ημουν εκει) και μεσα απο το site δεν ειναι ακριβωs πολεμοs. Πολεμοs ειναι να βρεθειs στο δρομο οπλισμενοs και να κυνηγαs τουs αραπαδεs μαστρωπουs απο τα στενα τηs οδου αθηναs,τουs πρεζεμπορουs απο την Αγιου Κων/νου,τουs καργιοληδεs πολιτικουs ολων των αποχρωσεων που καταντησαν την Ελλαδα μαs ψωροκωσταινα για αλλη μια φορα και αυτοι ζουν μεσα στη χλιδη ενω το μελλον των παιδιων μαs ειναι μαυρο. Οταν λοιπον οι πραγματικα πατριωτεs μαs καλεσουν να διωξουμε τη κοπρο του Αυγεια απο τη χωρα μαs με οποιοδηποτε τροπο τοτε θα ειναι πολεμοs. Μεχρι τοτε καληνυχτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολεμοs ειναι να βρεθειs στο δρομο οπλισμενοs και να κυνηγαs τουs αραπαδεs μαστρωπουs απο τα στενα τηs οδου αθηναs,τουs πρεζεμπορουs απο την Αγιου Κων/νου,το
    -------------------------------
    ΣΩΣΤΟΣ ΦΙΛΕ. ΟΛΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΣΑΜΑΡΑ, ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ Κ.Λ.Π ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΟΜΑΤΑ.
    Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΨΑΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απορω με καποιους που "πεφτουν" απο τα συννεφα με το γεγονος.
    Υπαρχουν δηλαδη ανθρωποι σ'αυτη την χωρα που δεν γνωριζουν η' δεν πιστευουν ακομα οτι η Μακεδονια(ονομα,ιστορια,ορυκτος πλουτος,περιουσιες ιδιωτων)ΠΟΥΛΗΘΕΙΚΕ;
    Σας το ειχε πει κι ο Μητσοτακης πριν χρονια,ειδατε που τελικα ξεχασατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Διαβάζω σήμερα οτι ο πανηλίθιος- εβραίος Τζέφρυ που 3 εκατ. μαλάκες έλληνες μας έκατσαν για πρωθυπουργό αφήρεσε από το πρωθυπουργικό γραφείο στου Μαξίμου τον πίνακα "Η Ελλάς ευγνωμονούσα" του Βρυζάκη του 1858. Βλέπε σχετικά .http://troktiko.blogspot.com/2010/04/blog-post_4048.html
    Ο άνθρωπος δεν είναι ούτε Έλληνας, ούτε χριστιανός, ούτε και πρωθυπουργός αλλά σκέτο ΠΙΟΝΙ.
    Πρέπει σε κάθε ευκαιρία να τονίζεται η ηλιθιότητα και η ανικανότητα του αβάπτιστου Τζέφρυ Παπανδρέου. Και πρέπει αυτό να γίνεται συνέχεια. Θα έχετε προσέξει οτι αποφεύγουν να τον εμφανίζουν στα κανάλια σε απ' ευθείας δηλώσεις για να μην πει καμμιά μακακία. Είναι ο τσάμπιον της ψευτιάς και της μπαρούφας. Αυτόν τον ανεπάγγελτο και γελοίο μας έφεραν για πρωθυπουργό οι συμπατριώτες μας επειδή ήταν γιός του Ανδρέα.
    Να μην διαφεύγει της προσοχής σας οτι ακόμη και το κομμούνι ο Καλαμούκης κάνει καλή δουλειά στην ελληνοφρένεια του Αλαφουζο-σκάϊ προβάλωντας την ηλιθιότητα του ΓΑΠ.
    Σκοπός μας είναι να καταξεφτιλήσουμε σωρηδόν το πολιτικό σύστημα, αλλά κυρίως τον ΓΑΠ και τους πασόκους. Έτσι διασπείρετε με αναρτήσεις σε όλους τους ιστούς που δεν υφίσταται (ακόμη) λογοκρισία ότι βίντεο-έγγραφα-άρθρα έχετε με εθνομειοδοτικές δηλώσεις, πράξεις και θέσεις του Παπανδρέου. Και με όλες τις μπαρούφες που έχει πει μέχρι σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΙΣΧΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ !~ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΟΥΤΕ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
    ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΧΑΛΑΝΕ ΤΑ ΛΕΠΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΖΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΕΝΩ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ;;
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩ
    http://macedonia-greece.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. aiantas είπε...

    "Με ποιον ακριβως τροπο πολεμανε οι νεοελληνες?αφου εκατομμυρια απο αυτους αλλοι υπηρετουν τα γαμημενα κομματα{πασοκ,νδ,κκε,συριζα,λα{γ}ος και πολλοι περισσοτεροι τα ψηφιζουν και ειναι γι αυτο περηφανοι.Δεν μπορει κανεις να υποστηριξει πως οι γραικυλοι οι νεοελληνες ραγιαδες δεν ειναι συνενοχοι γι αυτες τις εσχατες προδοσιες απ την στιγμη που αντι να πυκνωσουν τις ταξεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και να δωσουν πραγματικο ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ αγωνα αυτοι αντιθετα κοιτουν πως θα στηριξουν τους προδοτες με την γκομενιστικη δικαιολογια πως φεν μπορει να αλλαξει τιποτα η για την ψευδαισθηση οτι θα βοηθησουν το φτηνο τομαρι τους."


    Βρε συ Αίαντα ήθελα ο καιμένος να δω τι έλεγε η Χ.Α. για τη βόμβα στα γραφεία της και συντονίστηκα τυχαία με το ράδιο που δίνει στη σελιδα της και άκουγα.. Τι νομίζεις?....

    ...Γερμανικά τραγουδάκια που ούτε ξέρω καν τι λέγανε, και μάλιστα τη περίοδο που μας είχαν να πει να πάμε στο διά..σχετικά με δάνειο απο την Ευρωζώνη.
    ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ?
    Αυτό δεν κάνει ποιό πολύ ζημιά στο Πατριωτικό κίνημα ακόμη κι απ'τη λασπολογία των Αριστερών?

    Μπράβο στη κίνηση για την Ερμού για τους λαθραίους πραματευτές αλλά μερικά πράγματα είναι εντελώς ακατανόητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Aνεπίσημη επίσκεψη Γκρουέφσκι στην Αθήνα

    Στην Αθήνα αναμένεται στις 29 Απριλίου ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Ν. Gruevski προκειμένου να συμμετάσχει στο ετήσιο συνέδριο που διοργανώνει ο Εconomist σε κεντρικό ξενοδοχείο της ελληνικής πρωτεύουσας, μαζί με το Γ. Παπανδρέου και το Βούλγαρο πρωθυπουργό B. Borisov. Θα είναι η πρώτη επίσκεψή του στην Αθήνα αφ’ ότου έγινε πρωθυπουργός, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η σκοπιανή εφημερίδα Dvenik σε πρωτοσέλιδη σημερινή αναφορά της.


    ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ (ΕΠΙΣΚΕΨΗ) ΕΥΚΑΙΡΙΑ
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΧΟΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.