Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ" ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

"Ο Αγώνας για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες συνεχίζεται. Η Δημοκρατική Αναγέννηση, κρίνει ότι τίποτα δεν χάθηκε. Για αυτό συμμετέχου...

"Ο Αγώνας για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες συνεχίζεται. Η Δημοκρατική Αναγέννηση, κρίνει ότι τίποτα δεν χάθηκε. Για αυτό συμμετέχουμε στη συγκέντρωση την Δευτέρα στις 15 Μαρτίου, 7 η ώρα το απόγευμα, στην Πλατεία Κολοκοτρώνη"

9 σχόλια

  1. Ελληνες αφηστε τα λογια και πιαστε τα οπλα.
    Η Ελλας για να ελευθερωθη πρεπει να γινη σταχτη,απ΄ακρη σ'ακρη.
    Οι δοσιλογοι δεν καταλαβαινουν απο λογια.Τους ειδατε προχτες μεσα στο μπουρδελο τους.
    Η Λευτερια θελει ΑΙΜΑ.
    ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και που να τα βρούμε τα όπλα Λυκούργε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΟΙΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΙΛΕ ΛΥΚΟΥΡΓΕ.
    ΑΝ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΕΝΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΩ. ΚΑΡΑΔΩΚΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΤΡΥΓΥΡΙΣΕΙ, ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ, ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ.

    ΑΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 300 ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΡΧΙΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΔΑ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΠΕΣ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ.

    ΕΔΩ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ.

    ΣΧΕΔΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @3:05
    Οπλα να θελεις,πρωτον υπαρχουν κυνηγιτικα οπλα με προδιαγραφες στρατιωτικων(ψαξε λιγο και θα βρεις αυτα που εννοω,μην κανω διαφημιση τωρα,ουτε λεγονται ολα απο δω μεσα),εξοπλισου με υλικα κι εφοδια απο καταστηματα με ειδη επιβιωσης και στρατιωτικα(μπορεις κι απο το εξωτερικο,εγω βρηκα μεγαλυτερη ποικιλια και καλυτερες τιμες,ειδικα αν μοιραζεσε τα ταχυδρομικα),τα παντα μπορουν να χρησιμεψουν και να βοηθησουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αναμεσα μας υπαρχουν πολλοι Συναγωνιστες που υπηρετησαν σε ειδικες δυναμεις.Βρητε τους και αυτοι ξερουν που θα βρεθουν οπλα.
    Ψυχη χρειαζεται πανω απο ολα και θεληση να ελευθερωσουμε την πατριδα μας απο τα σκουπιδια που ψηφισαν οι προσκυνημενοι γραικοι ολων των κομματων.

    Πως αλλοιως πρεπει να γινη φιλε ανωνυμε?
    Μακαρι να γινοταν, αλλα οπως καλα ολοι μας ξερουμε, τα παντα ειναι προδομενα.Ειμαστε σκλαβοι αν τυχων και δεν το εχεις καταλαβει.
    Και η Ιστορια λεει οτι η ελευθερια δεν χαριζετε.
    Εχω και εγω οικογενεια με δυο παιδια αλλα η Πατρις ειναι ΙΕΡΟΤΕΡΗ ΠΑΝΤΩΝ.
    Τον θανατο μην τον φοβαστε παρα μονο την σκλαβια!
    Ουτε θελω να ματωσω τα χερια μου με Ελληνικο αιμα αλλα ο γερος του μωρια το ειπε ξεκαθαρα.Φωτια και τσεκουρι στους προσκυνημενους.Γιατι αυτοι ειναι οι εχθροι μας.
    ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. SKOTOSE ENAN APO AFTOUS POU TA EHOUN PARTOUSTA KE POLEMA. LOGIA TOU KOLOKOTRONI OTAN ROTISE ENAN ELLINA GIATI DEN POLEMA-I- TOUS TOURKOUS, KE TOU IPE POS DEN EHI OPLA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το οπλο το εχουμε. εστω καθε 4 χρονια. αλλα μπρος το ατομικο μας συμφερον .....τωρα παλι κανουμε τους αγριους. ποιοσ σκατα τους ψηφιζει αφου ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα συμβούλευα τους καλούς μου συναγωνιστές μου να μην επεκτείνονται σε τέτοιες σκέψεις περί ένοπλης δράσης στο διαδύκτιο, λόγω αγανάκτησης πού όλοι μας οι Εθνικιστές την συμμερίζομαστε. Το εθνικιστικό κίνημα είναι σε εξέληξη, χρειάζεται ωρίμανση,κάθετη ριζοσπαστικοποίηση και αγώνα για να αναδειχθούν ΟΧΙ οι αρχηγοί, αλλα οι οδηγοί και τα πρωτεργάτες που θα μας εμπνέσουν. Τότε το κίνημα θα αποκτήση την δικιά του ανεξέλεκτη δυναμική που θα δικαιώση ΟΛΟΥΣ τους αγνούς Ελληνες. Παλαιότερα απελπισμένες ένοπλες προσπάθεις, μπορεί και προκατόρικες, έφεραν τον εθνικισμό πολύ πίσω και πολύ συναγωνιστές υπέφεραν στα κάτεργα και στην κρεατομηχανή του κυνοβουλευτισμού. Οχι φυλακές στους Εθνικιστές και οχι μάταιες προσπάθεις. Υπομονή και αγώνα κάθε μέρα. Κυρίως ιδεολογική ενημέρωση και αλληλεγγυη. Οι καλύτερες μέρες θά έρθουν μόνο με δουλειά και αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @12:28πμ
    Αγαπητε, διαβαζοντας ενα πολυ ωραιο αρθρο του Τρα-ι-ανου Παναγιωτου καταλαβα ποσο δικιο εχεις και εγω απο τουδε θαβω το τσεκουρι του πολεμου.
    Προς το παρων!!
    Ειναι φανερον οτι εγω ειμαι πολεμιστης και ουχι οδηγητης !
    Ευχομαι δε ολοψυχως να ημουν λαθος και η Αγαπητη Πατρις να ελευθερωθη με αλλους τροπους!
    ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.