Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ"

ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ Χάρη στις γρήγορες κινήσεις και την πίεση του Μάκη Βορίδη, την Τετάρτη το...

ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Χάρη στις γρήγορες κινήσεις και την πίεση του Μάκη Βορίδη, την Τετάρτη το απόγευμα -και παρά τις προσπάθειες του συστήματος να κρατηθεί για δυο μέρες ακόμη- απελευθερώθηκε ο εκδότης του "Στόχου", Σάββας Χατζηπαρασκευάς. Μάλιστα χωρίς να το γνωρίζει κανείς, απο το Ναύπλιο ήρθε κατευθείαν στην εκδήλωση της Τετάρτης μπροστά απο τη Βουλή, προκειμένου να συμμετάσχει στην διαμαρτυρία για το ξεπούλημα της Πατρίδας ΜΑΣ, με το λαθρονομοσχέδιο.
Ο "Στόχος" ευχαριστεί ΟΛΟΥΣ τους Ελληνόψυχους για τη συμπαράσταση, πατριωτικούς φορείς και συλλόγους, έντυπα και blogs. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο των Ελλήνων απέναντι στον ανθελληνισμό του κράτους!

8 σχόλια

  1. Καλη και αγωνιστικη λευτερια στον συναγωνιστη εκδοτη του στοχου.ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ.ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΓΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ

    ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To Patriwtiko ka8hkon mas kaname me ton Kyrio xatzhparaskeva ,opws kai autos to eixe kai exei kanei (poloi adaeis den gnwrizoun ti patriwtikes prakseis exei kanei kata "kairous" o kyrios Xatxhparaskevas,Emeis omws gnwrizoume.......
    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΑΒΒΑ,ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΣΕΣ ΘΑ ΣΕ ΕΙΧΑΝΕ ΣΤΑ ΟΠΑ-ΟΠΑ ΟΙ ΞΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΓΙΑΡΙΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Ο ΠΡΟΠΟΤΖΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΗ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΩΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλώς επανήλθες και εν σώματι Σάββα, διότι η ψυχή και η σκέψη σου βρισκόνταν βρίσκονταν πάντοτε μαζί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια σου ρε Σαββα,υπερηφανε συναγωνιστη.Χαιρομαι ιδιαιτερα που θα εισαι και παλι διπλα μας.ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ,ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ,ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ.Πραγματικος Ελληνας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ
    .
    ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΤΑΥΤΑ
    ΤΟΥ ΕΚΛ...Ν
    ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΑΡΧ....Α

    ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΓΛΩΣΣΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΕΠΟΥΣΑ
    ΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. συγχαρητήρια στον εκδότη του ΣΤΟΧΟΥ για την τιτάνια υπομονή που επέδειξε ενάντιας σ'αυτό τον ανθελληνικό εσμό που μας περιβάλει.Δεν ξέρω αν αξίζει πλέον να αγωνιζόμαστε για έναν λαό τόσο αγνώμονα και συμφεροντολόγο που το μόνο που τον νοιάζει είναι τα επιδόματα και οι μισθοί τους.Λαός που δεν αγωνίζεται για την επιβίωση του είναι αναγκασμένος να αφανιστεί.Λυπάμαι για τους τελευταίους γνήσιους ΕΛΛΗΝΕΣ που ζουν σ'αυτό το ανθελληνικό μόρφωμα.Ενας απογοητευμένος εθνικιστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.